TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ahaha Safiye favorim benim gerek laf çarpmaları olsun gerek kötü niyetli konuşmaları olsun. :F Dır dırını özleyeceğim. :(

ReyMaz umarım Ayşem&Ömer'in önüne geçmez, zaten bu senaristi anlamadım ki doğru düzgün sahne yazmıyorlar AyÖm'e. :D

Mazhar gerçekten renk kattı diziyi, Semih ölünce boşluk olacak dediydim ama daha iyi oldu. Hele ilk tanıştıkları sahne çok iyidi ameliyatı tavuğun üzerinde göstermişti haha. :D
ReyMaz biraz ön plana çıkıyor diyebilirim aslında Ayşem ile Ömer de yine ön plandaydı en azından bence. :D

Ayrıca Semih değil ölen Nezih nasıl izliyon :A

ReyMaz biraz ön plana çıkıyor diyebilirim aslında Ayşem ile Ömer de yine ön plandaydı en azından bence. :D

Ayrıca Semih değil ölen Nezih nasıl izliyon :A
Reyhan gerçekten çok tatlı bir kız saf saf konuşmaları bakışları beni benden alıyor. Hele böyle "Neeee" diyişi var. :love1: Mazhar yaşadı o zaman. :F Merakla bekliyorum. :A

Şey ımm hımmm kem küm...... Heeee ben kardeşiyle karıştırdım kardeşinin adı Semih'di ya. :A

Reyhan gerçekten çok tatlı bir kız saf saf konuşmaları bakışları beni benden alıyor. Hele böyle "Neeee" diyişi var. :love1: Mazhar yaşadı o zaman. :F Merakla bekliyorum. :A

Şey ımm hımmm kem küm...... Heeee ben kardeşiyle karıştırdım kardeşinin adı Semih'di ya. :A
Bence ReyMaz, AyMer'den daha iyi her yönüyle daha tatlı ve sempatikler :D

Bence ReyMaz, AyMer'den daha iyi her yönüyle daha tatlı ve sempatikler :D
Senarist yazmıyor ki sahne mesela o duvarında paylaştığım sahneyi izledin mi? Sempatiklik tatlılık gör. :bhr:

Umarım Fahriye de birini bulmuş olur zaman atlamasından sonra bu aralar Taner'den hoşlanıyor gibi o da Taner'le nişanlansın yazık. :F

Senarist yazmıyor ki sahne mesela o duvarında paylaştığım sahneyi izledin mi? Sempatiklik tatlılık gör. :bhr:

Umarım Fahriye de birini bulmuş olur zaman atlamasından sonra bu aralar Taner'den hoşlanıyor gibi o da Taner'le nişanlansın yazık. :F
Spoiler vermek istemem ama Fahriye birini bulamıyor ne yazık ki canısı :F

Spoiler vermek istemem ama Fahriye birini bulamıyor ne yazık ki canısı :F
Sorun değil zaten ben de Google'ye bunu öğrenmek için "Fahriye'nin nişanlası Beni Böyle Sev", "Fahriye'nin sevgilisi Beni Böyle Sev" gibi şeyler yazıyordum bir şey çıkmıyordu. Zaten az çok tahmin etmiştim. :D

Fahriye kendini eğitime adayacak anlaşılan. :))

Sorun değil zaten ben de Google'ye bunu öğrenmek için "Fahriye'nin nişanlası Beni Böyle Sev", "Fahriye'nin sevgilisi Beni Böyle Sev" gibi şeyler yazıyordum bir şey çıkmıyordu. Zaten az çok tahmin etmiştim. :D

Fahriye kendini eğitime adayacak anlaşılan. :))
Zayıflama operasyonları diyelim :A

Temelli susma da. 😱 Neyse hazır boşken kahvemi yapayım şu sezon finalini izleyeyim kafamda çok soru işaretleri var. :A

İzlemeyince krize giriyorum özlüyorum. :( Geçen özlemimden şarkısını söylüyordum abim delirdin mi dedi kendi kedine. :F

Senden güzel olmasın sesim güzeldir. :A

Temelli susma da. 😱 Neyse hazır boşken kahvemi yapayım şu sezon finalini izleyeyim kafamda çok soru işaretleri var. :A

İzlemeyince krize giriyorum özlüyorum. :( Geçen özlemimden şarkısını söylüyordum abim delirdin mi dedi kendi kedine. :F

Senden güzel olmasın sesim güzeldir. :A
Bir gün sesini dinlemek isterim baş başa :F

Boş ver işte kafamda kırk tilki dönüyor kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor. :F

Bu lafı da Fahriye'den duymuştum cümle içinde kullanmak için sabırsızlanıyordum, teşekkürler. :F
Hey Allah'ım BBS hayranı olmuş ben yokken benim zamanımda olsaydın da beraber olaydık :F

Hey Allah'ım BBS hayranı olmuş ben yokken benim zamanımda olsaydın da beraber olaydık :F
Feci hastası oldum öyle böyle değil rüyalarım da bile görüyorum bazen sabah uyanınca Ayşem diye uyanıyorum kafayı yedim yani zaten az sıyırıktım biliyorsun hepten gittim. :F

Keşke, oysa sen izle diye çok ısrar etmiştin. :(

Feci hastası oldum öyle böyle değil rüyalarım da bile görüyorum bazen sabah uyanınca Ayşem diye uyanıyorum kafayı yedim yani zaten az sıyırıktım biliyorsun hepten gittim. :F

Keşke, oysa sen izle diye çok ısrar etmiştin. :(
Büyük sözü dinlemezsen olacağı bu işte. :A

Estağfurullah oğlum :D
:D Bu arada şu karakter de çok komikti "İlgin Bili" keşke daha çok kalsaydı Bili Bili. :F

BiY56ERCEAAD-hZ.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato