Bence ölmeyecek diyorum ben ki isim arayışındaydılar sanmam yani. En fazla erken doğum olur.Tamam o zaman.kötü oldu bu ya ölürmü sence
GT-S7262 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence ölmeyecek diyorum ben ki isim arayışındaydılar sanmam yani. En fazla erken doğum olur.Tamam o zaman.kötü oldu bu ya ölürmü sence
Ha evet doğruBence ölmeyecek diyorum ben ki isim arayışındaydılar sanmam yani. En fazla erken doğum olur.![]()
Bencede ölmezBence ölmeyecek diyorum ben ki isim arayışındaydılar sanmam yani. En fazla erken doğum olur.![]()
Evet bakalım yine bizi neler bekliyor
Bu hafta 3, 55 aldik haftaya 4 alacagiz insallahEvet bakalım yine bizi neler bekliyor
İNŞALLAH artarız her bölüm artıyor MAŞALLAHBu hafta 3, 55 aldik haftaya 4 alacagiz insallah![]()
Kalbim cız etti, bu nasıl fragman. Dizinin kalan bölümlerini biran önce izleyip size yetişmem şart oldu.
Artik cok saglamlasti hem kadro hem oyunculuklar bolumler de oldukca kaliteli artikKalbim cız etti, bu nasıl fragman. Dizinin kalan bölümlerini biran önce izleyip size yetişmem şart oldu.![]()
Zaten en başında da öyle değilmiydi?Artik cok saglamlasti hem kadro hem oyunculuklar bolumler de oldukca kaliteli artik![]()
En bastan beri kaliteliydi ama tecrubeler arttikca dizinin kalite sayisi da yukseldiZaten en başında da öyle değilmiydi?![]()