TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun zamandır yorum yazamadım detaylı bir yorum yazayım şimdi.

Sezonun ilk bölümü olan 64.bölüm yeni oyuncularıyla yeni senaryosuyla, yepyeni bir soluk kazandırılmıştı diziye. Reyhan'ın İsviçre'den 5 yıl sonra dönmesi ve kendini affettirmek için kılıktan kılığa girmesi ve dahası kendini ortaya çıkardığı sahne ve Fahriye ile sohbetleri çok çok iyi işlenmiş ve sıcak bir samimiyet yakalanmıştı her şey çok iyi.

Yeni sezonun müzikleri aslında aynı ama tarz olarak yenileşen müzikler de var ve bence böylesi çok daha kaliteli, çok daha iç titretici olmuş tebrikler BBS ailesine.

Bir diğer husus diziye katılan diğer karakterler ki Tolga ve Zeyno aşkı çok samimi bir şekilde işlenmiş ve izleyiciye de o denli aktarılıyor hiçbir karakter dizide sırıtmıyor en iyi yönüde bu oldu dizinin yeni sezonunun daha farklı ve daha gençlik dizisi edasında.

65.bölüm yani bugün yayınlanan bölüm ise yine çok iyi ve çok akıcı bir şekilde işledi. Tüm ekibin emeğine sağlık bize bunca zaman doğallığı bozmadan bir şeyler izlettirebildikleri için. Yine söylüyorum BBS bu kadro ve senaryoyla yükselişini sürdürebilir demedi demeyin. :)

Bu bölümde epey tempolu bir bölümdü. Rehom gücünü iyi toparladı alem kız ya. :D Sevinç karakterine iyice uyuz olmaya başladım ne gıcık bir rol. :)

Gayet akıcı bir bölümdü Reyhan'ın ağzını yakma sahnesi :D Of orada koptum işte. [HASHTAG]#BayramdaBBS[/HASHTAG] :)

70.bölümü de izledim bu nasıl bir bölümdü ya hiçbir saniyesinde sıkılmadan izledim. Hem tempolu hem heyecanlı bir bölümdü. Artış yaşaması çok normal AB oranlarında. Reyhan yani var ya bu kızda farklı bir enerji var. Beni hem ağlatabilen hem güldürebilen sanırım tek isim. O yüzündeki duyguyu o kadar iyi işliyor ki mimiklerine kurban. :A

Ve fragman paylaşmadan olmaz hoş neredeyse benden başka izleyen çok belki @cookies diyebilirim. Buyur fragman. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,360
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06