TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakalım.

BBS çok yanlış bir günde orası ayrı.

BBS'de gün değiştirme ihtimali var, reytingler böyle giderse.

ReyMaz aşkı çok masum valla ya Umut Kurt ve Burcu Altın ikisi de çok başarılı ve o duyguyu mükemmel veriyorlar. Şuan yeni izlemeye başladım 75.bölümü her hafta daha da üzüyorlar beni.

Reho'nun kabus sahnesi süpermiş.

Son düzenleme:
Haluk abi harikasın ya.

Reyhan'ım ya
benzinliğe gidin diyor.

Son düzenleme:
Bölüm başlı başına harika bir bölüm olmuş. Fazla yoruma gerek yok sanırım böyle başarılı, doğal bir ekip başka hiçbir dizide yok. Samimiyet bu dizinin ana teması daha ötesi yok. Son kısım harika bitmiş işte dostluk bu.

@EFE UYSAL @Billy Kane @Yiğitt

77.bölümü de böylelikle bitirmiş olduk tüm ekibin emeğine sağlık. Bu bölüm favorim Haluk Abi oldu.
Melda'nın o tavırları neydi öyle süperdi ya.

78.bölüm fragmanını da eklemiş olalım böylelikle.

77.bölümü de böylelikle bitirmiş olduk tüm ekibin emeğine sağlık. Bu bölüm favorim Haluk Abi oldu.
Melda'nın o tavırları neydi öyle süperdi ya.

78.bölüm fragmanını da eklemiş olalım böylelikle.

Çok güzel bölüm olacak.

çok eksik bölümlerim var sınavlardan dolayı izleyemedim
yarından itibaren rahatım kalan bölümeri izlicem.

Abi böyle bir dizi yok daha ya hem güldürüyor, iki dakika sonra ağlatıyor gerçekten bravo tüm ekibin emeğine, yüreğine sağlık. Düşman çatlatmaya devam ediyor dizim.

Zalimin kızı süperdi
Tabi Ayşem'in o küçük kıza sarılması, kızın anne diye bağırması çok dokunaklı.

Ayy Rehom
Kabuslar göresice inşallah nedir koptum

Reytingler umrumda bile değil. 78.bölüm harika olmuş gerçekten. Ömer ve Ayşem'in Hacer'i evlat edinmeleri çok kayda değer bir durum ama Melda sanki biraz haklı gibi geldi bana nedense. Ama Ayşem ve Ömer bırakmayacaklardır kesinlikle. Reyhan ve Mazhar her zaman ki gibi harikalardı daha ötesi yok. Fahriye ne çekti şu Sevinç'ten arkadaş.

79.bölüm fragmanı da yine benden olsun zaten benden başka paylaşım yapan bi @EFE UYSAL var ona gelsin.

Zeyno'nun babası da geliyor.

67. bölümü izledim şimdi. Tolga'nın annesi "o kız kantine gidiyorsa sen kantine çık, o bahçede yürüyorsa sen okula gir" lafı iyiydi.
Haluk abi'de süper ya oda iyi güldürdü, bölüm çok iyi başladı.
Tarık Ayşem'ime göz koymuş ama dersini aldı Ömer'den hemen Zeyno'ya sardı.
Sevinç evde Reyhan'ı eziyor resmen Fahriye'de hiç sesini çıkarmıyor uyuz oldum. Melda çok tehlikeli Ayşem'in yüzüğünü attı.
Bölüm harikaydı.

68. bölümde bitti. Zeyno Tolga Aylin Metin sahneleri çok iyiydi. Şu Melda çıksın artık evden nefret ettim iyice.

68. bölümde bitti. Zeyno Tolga Aylin Metin sahneleri çok iyiydi. Şu Melda çıksın artık evden nefret ettim iyice.
Melda'yı bende pek sevmezdim ama şuan daha gözüme hoş geliyor. Gülmesi, hareketleri çok komik
Tat katıyor bence. Hadi bakalım iyice yaklaştın bize