TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
70.bölümü de izledim bu nasıl bir bölümdü ya hiçbir saniyesinde sıkılmadan izledim. Hem tempolu hem heyecanlı bir bölümdü. Artış yaşaması çok normal AB oranlarında. Reyhan yani var ya bu kızda farklı bir enerji var. Beni hem ağlatabilen hem güldürebilen sanırım tek isim. O yüzündeki duyguyu o kadar iyi işliyor ki mimiklerine kurban. :A

Ve fragman paylaşmadan olmaz hoş neredeyse benden başka izleyen çok belki @cookies diyebilirim. Buyur fragman. :A

Bir bölümü 20 dkde bitiriyorum ama olsun bnde izliyor sayilirim heralde fragmanda super :)
Yazililar başlayınca hic izleyemiycem :(

71.bölümü de nihayetinde bitirmiş oldum. İnternetten sıkılmadan izlediğim tek dizi desem yeridir herhalde. Gönül ister ki televizyondan seyredebileyim ama yurt şartları pek olanak sağlamıyor. Neyse 71.bölüm çok başarılı olmuş. Reyhan'ım benim her zaman ki gibi tatlılık abidesi, yumuk yumuk bakışları, sözleri birtanesin :) Bölümler o kadar ince eleniyor ki o duyguyu rahatlıkla alabiliyorsun. Samimiyetin bir an bile eksilmediği unuttuğumuz o hissiyatları bize geri verebilen yegâne dizi BBS. :)

72.BÖLÜM Fragmanımız...

Vayyy bizimkiler iş hayatına atılmışlar. :X Ayşem'ime nede yakışmış öğretmenlik. :bhr: Reyhan Fahriye sahnesi iyiydi. Zeyno hırsız değildir ya öyle bir tipe benzemiyor vardır bi sebebi. :X Meltem'e bak evli çocuklu adama yazıyor. 😕 Yeni bittirdim bölümü uzun uzun yorumlamak isterdim ama uykum geldi. :X Harika bi yeni sezon açılışıydı, yeni karakterlerin hepsini (Meltem hariç😡) sevdim.:X Sevinç'te her ne kadar Reyhan'a rakip olasada saf temiz kalpli bir kıza benziyor.:X

Vayyy bizimkiler iş hayatına atılmışlar. :X Ayşem'ime nede yakışmış öğretmenlik. :bhr: Reyhan Fahriye sahnesi iyiydi. Zeyno hırsız değildir ya öyle bir tipe benzemiyor vardır bi sebebi. :X Meltem'e bak evli çocuklu adama yazıyor. 😕 Yeni bittirdim bölümü uzun uzun yorumlamak isterdim ama uykum geldi. :X Harika bi yeni sezon açılışıydı, yeni karakterlerin hepsini (Meltem hariç😡) sevdim.:X Sevinç'te her ne kadar Reyhan'a rakip olasada saf temiz kalpli bir kıza benziyor.:X
İzle izle süper gidiyor bölümler ben de şuan dün yayınlanan 72.bölümü izliyorum. :)

72.bölüm biraz daha pasif bir bölüm olmuş ama aşkın daha da gün yüzüne çıktığı bir bölüm olmuş. Yeni aşklar için ışıklar yanmaya başladı artık dizide ve gitgide iyi bir hal alıyor.

Reyhan'ı sürekli üzmeyin aslında bana kalsa hep ağlatın çok yakışıyor ağlamak ama mutlu olması tercihim. :D

66. bölümü izledim şimdi. Zeyno'yla Tolga'nın aynı adamdan kaçarken birbirlerine yakınlaştıkları sahneye bittim çok iyiydi. :X Ayşem'de Ömer'in durumunu öğrendi bakalım neler olcak.

Beni Böyle Sev bu hafta yayınlanan 74.bölümü ile de çok başarılıydı. Reyhan ile Mazhar çok uyumlular ya. En başta uyuşmazlar falan dedim ama Mazhar gerçekten harika bir oyunculuk gösteriyor duygusal sahnelerde. Rehocum zaten bir başka her zaman. Ayşem ve Ömer sahneleri ailecek biraz daha arttırılmalı. Zeyno ve Tolga ikilisinin olayını aşk üzerinden götürmeliydiler formalite evlilik hiç hoş gelmiyor gözüme ve ayrıca hiç birbirlerine aşık bir ikili gibi durmuyorlar o hissi alamıyorum ben. Bu durumun düzeltilmesi şart. Genel olarak iyi bir bölümdü yine. :)

Beni Böyle Sev bu hafta yayınlanan 74.bölümü ile de çok başarılıydı. Reyhan ile Mazhar çok uyumlular ya. En başta uyuşmazlar falan dedim ama Mazhar gerçekten harika bir oyunculuk gösteriyor duygusal sahnelerde. Rehocum zaten bir başka her zaman. Ayşem ve Ömer sahneleri ailecek biraz daha arttırılmalı. Zeyno ve Tolga ikilisinin olayını aşk üzerinden götürmeliydiler formalite evlilik hiç hoş gelmiyor gözüme ve ayrıca hiç birbirlerine aşık bir ikili gibi durmuyorlar o hissi alamıyorum ben. Bu durumun düzeltilmesi şart. Genel olarak iyi bir bölümdü yine. :)
Aynen çok güzeldi,biraz daha güzel olabilirdi,ama haftaya daha heyecanlı olcak. Zeyno ve Tolga birbirine yakışmıyor,birde fragmanda Reyhan rüya görüyormuş gibi gözüküyor ama rüya değil dikkat ederseniz görürsünüz.:) 😉

Son bölümü bende izledim. :bhr:
Dizinin önümüzdeki haftaki tanıtımıda bir harika olmuş. :)
Reyhan ve Mazhar favorim benim. :bhr:
Dizi keşke perşembe yayınlansaydı da bende izleseydim hiç kaçırmadan diyorum. :(

Son bölümü bende izledim. :bhr:
Dizinin önümüzdeki haftaki tanıtımıda bir harika olmuş. :)
Reyhan ve Mazhar favorim benim. :bhr:
Dizi keşke perşembe yayınlansaydı da bende izleseydim hiç kaçırmadan diyorum. :(
Evet çok güzeldi,bu bölüm daha da güzel olacak,Fragman da süperdi,merakla bekliyorum.:) Bence hiç kaçırmadan izle tavsiye ederim.:)

Evet çok güzeldi,hele son sahneleri Reyhan Mazharın sahnesi çok güzeldi,bu bölüm daha da güzel olacak,Fragman da süperdi,merakla bekliyorum.:) Bence hiç kaçırmadan izle tavsiye ederim.:)

Hep izleyemiyorum öyle denk geldikçe bakıyorum. :bhr:
Dizinin şarkıları ayrı güzel tabi. :Z :bhr:
Bu bölüm çok güzel olacak.:) Dizi perşembe olamaz çünkü Diriliş Ertuğrul veya Filinta olacak perşembe.:)