Soyadı Bingüllür sanıyordum.Ben Başak Bingüller ile iyiydim
İnternetten neden ayrıldığına baktım. Birkaç bölümlüğüne çıkmıştı zaten, sonra geri dönmüş; ama yapımcı ile sürtüşmüş. Bilsem de üzüldüm gerçekten. Bu arada Mazhar'ın kaçıncı bölümde geleceğini biliyor musun?Ölümü bayağı üzücüydü
46.bölümİnternetten neden ayrıldığına baktım. Birkaç bölümlüğüne çıkmıştı zaten, sonra geri dönmüş; ama yapımcı ile sürtüşmüş. Bilsem de üzüldüm gerçekten. Bu arada Mazhar'ın kaçıncı bölümde geleceğini biliyor musun?
Darısı benim başıma artık.Bugün itibariyle Beni Böyle Sev'i bitirdim. Apar topar final kararı alındığı için biraz alelacele bir final yapılmış ama yine de iyiydi. Dizi boyunca beğenmediğim bölümler olsa da genel olarak sevdiğim bir diziydi diyebilirim. Bu kadroyu inşallah bir gün başka bir yerde yine birlikte görebiliriz.
O süre o kadar kısa geliyor ki izlerkenYarın 63. bölümü izleyip 2. sezonu da bitireceğim, ama 2 saat 24 dakikalık süreyi görünce hevesim kaçıyor.@denizz19
Dediğim gibi yepyeni bir dizi izliyormuşum gibi geldi bana. Yenilik iyidir ki, BBS'ye de yaramış. Bu arada Zeyno ve Tolga'dan yeni bir AyMer oluşturmaya çalıştıkları belli, ama Eda Ece dizinin sonunu beklemeden ayrıldı. O kısmı nasıl toparlayacaklarını merak ediyorum bir de.3.sezon harikadir o kötü yorum yapanlarabakma @Aserat kıskançlik iste
Bu arada Masal harika bir tatlılikta duymamis olayim kurban olurum ben ona diziyi izlerken ağzım açık izlerdim onu
Biraz daha bekle de sana yetişeyim.Benim de son 3 bölüm kaldı 2 aydır izleyesim gelmiyor, @Tzira sana da böyle olmuştu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?