Dayanamayıp 3. sezonun ilk bölümünü de izledim. Bir yandan ilk sezonu hatırlarken diğer yandan da yepyeni bir dizi izliyormuş gibi hissettim kendimi.
Zeyno ve Tolga arasında Ayşem ve Ömer'in hikayesine yakın bir şeyler olacak, anlaşıldı. Gerçi ben rahatsız olmadım, ama kırmızı bavuldan hastaneye kadar tüm detayları almasalar daha iyi olabilirdi.
Reyhan ve Fahriye'nin hesaplaşma sahnesi de iyiydi, sonunda barıştıklarında çok sevindim. Nail ve Eda yine çok iyi; ama zaman Eda'ya pek cömert davranmış, kadının yüzü gözü çökmüş. Haluk ise her zamanki gibi. Ayşem'in hoca olarak okuldaki ilk günü de çok komikti, Fahriye'ye de öğretmenlik yakışmış doğrusu.
Masal'ı canlandıran çocuk iyiydi, en azından antipatik değildi ve katlanılabilirdi. Yeni karakterlerden ise Zeyno, Tolga ve Metin'i sevdim gibi, Sevinç aslında saf bir kız, ama ReyMaz'ın önünde engel olduğu için pek sevemeyeceğim. Melda ve Aylin'e şimdilik pek ısınamadım. Tarık fena değildi, Menteş ise Reha'nın boşluğunu dolduracak anlaşılan.
Neticede güzel bir ilk bölümdü, neden yerin dibine batırıldığını anlayamadım. Umarım gelecek bölümler de iyi olur.
Son olarak buzdolabının üstündeki resim ile Nezih'e yapılan göndermeyi de sevdiğimi de söylemeden geçemeyeceğim.
5 yıl içinde olanlar:
- Reha ve Nadide, şirket battıktan sonra Brezilya'ya yerleşmiş.
- Sezon finalinde kendini vuran Burak, akıl hastanesine yatırılmış.
- İkinci çocuğa hamile olan Ayşem, olayın şokunu atlatamayıp bebeğini düşürmüş.
- Reyhan dayısının yanına, İsviçre'ye gitmiş.
- Seda ablasının yanına, Amerika'ya yerleşmiş.
- İlyas, Safiye ve Furkan ise Akçaaabat'a geri dönmüş, Safiye oğlunu istediği kızla evlendirerek muradına ermiş.
@denizz19