TRT 1 Beni Böyle Sev - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son bölüme geldim. :D Niye bence spin-off gayet güzel bir fikir, sen olsan izlemez miydin? :D

Aklıma gelen ilk isim Nimet oldu neden bilmiyorum. :D
Spin-off'un adı "Nimet" mi olurmuş? Belki Orhan Gencebay'ın başka bir şarkısı olabilirdi. :D

Hakikaten günlük dizi ismi gibi oldu. :D Orhan Gencebay'ın şarkı isimlerine bakıyorum da hepsi dram dizilerine uygun isimler. "Seni Buldum Ya" olabilir belki. :D
"Ya Evde Yoksan", "Aklım Karıştı" veya "Mevsim Bahar Olunca" olabilir. Veya "Sen Sev Beni" de olabilir, BBS'ye de benzemiş olur. :D

Forumda da tutar aslında bence. Ama keşke gerçekten böyle bir şey yapılsa. Yapımcılar sesimizi duysun. :D
Ama burada yapmam için önce diziyi bitirmem lazım. Tutmasına tutar da, gerçeği kulağa daha güzel geliyor. Hazır çoğu oyuncu yeni dizi bulmamışken iyi olur. :D

Bence film işi yatar. Ulan İstanbul ve Kaçak Gelinler için de film haberi verilmişti, ama ikisi de iptal oldu. Biraz da fanları sakinleştirmek için yaptılar büyük ihtimalle.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum aslında. Beni Böyle Sev de aynı Ulan İstanbul gibi apar topar bitirildiği için çok üstünkörü bir final yapmıştı, asıl finalin film olarak çekilmesi düşünülmüş olabilir. Yalnız şimdi baktım, yapımcısı "BBS oyuncularının yer aldığı bir film" demiş, BBS'nin filmi çekilecek dememiş. Geçtiğimiz günlerde de Zeynep Çamcı'nın Instagram'da elinde kendisinin yazdığı bir senaryoyla fotoğrafı vardı. BBS'nin kadrosundan birçok ismin yer alacağı başka bir film düşünülüyor olabilir. :)

Ben de aynı şekilde düşünüyorum aslında. Beni Böyle Sev de aynı Ulan İstanbul gibi apar topar bitirildiği için çok üstünkörü bir final yapmıştı, asıl finalin film olarak çekilmesi düşünülmüş olabilir. Yalnız şimdi baktım, yapımcısı "BBS oyuncularının yer aldığı bir film" demiş, BBS'nin filmi çekilecek dememiş. Geçtiğimiz günlerde de Zeynep Çamcı'nın Instagram'da elinde kendisinin yazdığı bir senaryoyla fotoğrafı vardı. BBS'nin kadrosundan birçok ismin yer alacağı başka bir film düşünülüyor olabilir. :)
Bence öylesi daha iyi olur. Dizinin filmi yapılsa anca belirli bir kitleye ulaşabilir, ama diğer türlü daha geniş bir kitle filmi izleyebilir. :)

Son düzenleme:
Güzel düşünmüşsünüz spin-off işini. :D @Tzira @Aserat

Furkan'ın hikayesi de kötü bitmişti spin-off'da onlar da yer alırdı. :(

@denizz19 senin Çağrı Bingüllür ile aram iyi diyordun bu spin-off fikrini iletsene. :)

Güzel düşünmüşsünüz spin-off işini. :D @Tzira @Aserat

Furkan'ın hikayesi de kötü bitmişti spin-off'da onlar da yer alırdı. :(

@denizz19 senin Çağrı Bingüllür ile aram iyi diyordun bu spin-off fikrini iletsene. :)
Olmazsa forumda da bir şeyler yaparız, ama gerçeği kulağa daha da güzel geliyor. :X