Spin-off'un adı "Nimet" mi olurmuş? Belki Orhan Gencebay'ın başka bir şarkısı olabilirdi.Son bölüme geldim.Niye bence spin-off gayet güzel bir fikir, sen olsan izlemez miydin?
Aklıma gelen ilk isim Nimet oldu neden bilmiyorum.![]()
Spin-off'un adı "Nimet" mi olurmuş? Belki Orhan Gencebay'ın başka bir şarkısı olabilirdi.Son bölüme geldim.Niye bence spin-off gayet güzel bir fikir, sen olsan izlemez miydin?
İsterdimSon bölüme geldim.Niye bence spin-off gayet güzel bir fikir, sen olsan izlemez miydin?
Ya ben Haluk'un karısının adında kalmışım ona Nimet dediydim.Spin-off'un adı "Nimet" mi olurmuş? Belki Orhan Gencebay'ın başka bir şarkısı olabilirdi.![]()
Orhan Gencebay'ın başka bir şarkısı olabilir. Mesela "Ya Evde Yoksan" gibi.Ya ben Haluk'un karısının adında kalmışım ona Nimet dediydim.Diziye ad bulmak zor ya, bir düşünmem lazım.
![]()
Orhan Gencebay'ın başka bir şarkısı olabilir. Mesela "Ya Evde Yoksan" gibi.![]()
Fazla dramatik bir isim olmaz mı? Sonuçta komediye daha çok yatkın bir spin-off olacak."Gönül Fırtınası" da olabilir, Orhan Gencebay'ın şarkısı olacaksa illa.![]()
Hakikaten günlük dizi ismi gibi oldu.Fazla dramatik bir isim olmaz mı? Sonuçta komediye daha çok yatkın bir spin-off olacak.![]()
"Ya Evde Yoksan", "Aklım Karıştı" veya "Mevsim Bahar Olunca" olabilir. Veya "Sen Sev Beni" de olabilir, BBS'ye de benzemiş olur.Hakikaten günlük dizi ismi gibi oldu.Orhan Gencebay'ın şarkı isimlerine bakıyorum da hepsi dram dizilerine uygun isimler. "Seni Buldum Ya" olabilir belki.
![]()
"Sen Sev Beni" olabilir, devam dizisi adı var tam."Ya Evde Yoksan", "Aklım Karıştı" veya "Mevsim Bahar Olunca" olabilir. Veya "Sen Sev Beni" de olabilir, BBS'ye de benzemiş olur.![]()
Çok güzel bir spin-off oldu ama. Belki forumda başka zaman buna benzer bir şey de yapabilirim."Sen Sev Beni" olabilir, devam dizisi adı var tam."Mevsim Bahar Olunca" da iyi.
![]()
Çok güzel bir spin-off oldu ama. Belki forumda başka zaman buna benzer bir şey de yapabilirim.![]()
Ama burada yapmam için önce diziyi bitirmem lazım. Tutmasına tutar da, gerçeği kulağa daha güzel geliyor. Hazır çoğu oyuncu yeni dizi bulmamışken iyi olur.Forumda da tutar aslında bence. Ama keşke gerçekten böyle bir şey yapılsa. Yapımcılar sesimizi duysun.![]()
Gerçeği tabii ki güzel olur.Ama burada yapmam için önce diziyi bitirmem lazım. Tutmasına tutar da, gerçeği kulağa daha güzel geliyor. Hazır çoğu oyuncu yeni dizi bulmamışken iyi olur.![]()
Bence film işi yatar. Ulan İstanbul ve Kaçak Gelinler için de film haberi verilmişti, ama ikisi de iptal oldu. Biraz da fanları sakinleştirmek için yaptılar büyük ihtimalle.Gerçeği tabii ki güzel olur.Bence BBS'nin filmi yerine bunu yapsınlar.
![]()
Ben de aynı şekilde düşünüyorum aslında. Beni Böyle Sev de aynı Ulan İstanbul gibi apar topar bitirildiği için çok üstünkörü bir final yapmıştı, asıl finalin film olarak çekilmesi düşünülmüş olabilir. Yalnız şimdi baktım, yapımcısı "BBS oyuncularının yer aldığı bir film" demiş, BBS'nin filmi çekilecek dememiş. Geçtiğimiz günlerde de Zeynep Çamcı'nın Instagram'da elinde kendisinin yazdığı bir senaryoyla fotoğrafı vardı. BBS'nin kadrosundan birçok ismin yer alacağı başka bir film düşünülüyor olabilir.Bence film işi yatar. Ulan İstanbul ve Kaçak Gelinler için de film haberi verilmişti, ama ikisi de iptal oldu. Biraz da fanları sakinleştirmek için yaptılar büyük ihtimalle.
Bence öylesi daha iyi olur. Dizinin filmi yapılsa anca belirli bir kitleye ulaşabilir, ama diğer türlü daha geniş bir kitle filmi izleyebilir.Ben de aynı şekilde düşünüyorum aslında. Beni Böyle Sev de aynı Ulan İstanbul gibi apar topar bitirildiği için çok üstünkörü bir final yapmıştı, asıl finalin film olarak çekilmesi düşünülmüş olabilir. Yalnız şimdi baktım, yapımcısı "BBS oyuncularının yer aldığı bir film" demiş, BBS'nin filmi çekilecek dememiş. Geçtiğimiz günlerde de Zeynep Çamcı'nın Instagram'da elinde kendisinin yazdığı bir senaryoyla fotoğrafı vardı. BBS'nin kadrosundan birçok ismin yer alacağı başka bir film düşünülüyor olabilir.![]()
O zaman Başak'a söyle.Ben Başak Bingüller ile iyiydim![]()