Rehomu sinir ediyorduBu arada şu karakter de çok komikti "İlgin Bili" keşke daha çok kalsaydı Bili Bili.
Rehomu sinir ediyorduBu arada şu karakter de çok komikti "İlgin Bili" keşke daha çok kalsaydı Bili Bili.
Sinir etmek ne kelime kızı ağlattı, şu sahneyi izleyerek hatırlayalım...Rehomu sinir ediyordu
Biliyorum bu sahneyi bende çok üzülmüştümSinir etmek ne kelime kızı ağlattı, şu sahneyi izleyerek hatırlayalım...
Ama deli de olsa ReyMaz aşkının mimarlarından.
Küçük hatalar bunlar hey Allah'ım sen nasıl fansınSezon finalini izlerken hata buldum. Ömer kameraya baktı.@denizz19 @Billy Kane
Daha önce de bizzat kameramanı gördüm biraz dikkat lütfen.İşte;
Küçük mü.Küçük hatalar bunlar hey Allah'ım sen nasıl fansın
Küçük tabi nereden biliyorsun kameraya baktığını belki karşısında fotoğraf var ona bakıyorKüçük mü.Fanız diye görmemezlikten mi geleyim?
Sezon finali müthiş gidiyor bol bol Ayşem&Ömer sahnesi var.
Sen fotoğrafa böyle mi bakıyorsun sırıtarak ayrıca kız orada bir şey anlatıyor durup dururken niye fotoğrafa baksın ayrıca daha evin o tarafını hiç göremedik.Küçük tabi nereden biliyorsun kameraya baktığını belki karşısında fotoğraf var ona bakıyor
Atacanım işin mi yokSen fotoğrafa böyle mi bakıyorsun sırıtarak ayrıca kız orada bir şey anlatıyor durup dururken niye fotoğrafa baksın ayrıca daha evin o tarafını hiç göremedik.
Dur bunu Twitter'da Alper Saldıran'ı etiketleyip paylaşayım bakıyım ne diyecek.Ya da vazgeçtim bu kadar işsiz olmamalıyım.
Denizcim şimdi aklıma geldi o tarafta pencereler var Ayşem o tarafa bakarak dadıya demişti aaaa perdeleri temizlemişsin ne güzel olmuş diye, yani demek istediğim şu o tarafta pencereler var tablo olması im kan sız.Atacanım işin mi yokbelki komik bir fotoğraf var
Belki cama kuş s.çmıştırDenizcim şimdi aklıma geldi o tarafta pencereler var Ayşem o tarafa bakarak dadıya demişti aaaa perdeleri temizlemişsin ne güzel olmuş diye, yani demek istediğim şu o tarafta pencereler var tablo olması im kan sız.
Diziyi izlerken başka işle meşgul olmuyorum canım yani işim bu evet sakıncası mı var.
Kapıcı dairesinde oturuyorlar kuş oraya inecek de üstüne birde şeapcak oldu.Belki cama kuş s.çmıştır
Kuş bu her yere girer sana mı soracakKapıcı dairesinde oturuyorlar kuş oraya inecek de üstüne birde şeapcak oldu.
Sen kuş eğer pencerene şey ederken görürsen güler misin senin bu dediğin başlı başına mantıksızlık abidesi.Kuş bu her yere girer sana mı soracak
Kadın camları siliyormuş işte o sildikten sonra pislemişse gülerdimSen kuş eğer pencerene şey ederken görürsen güler misin senin bu dediğin başlı başına mantıksızlık abidesi.) Dizide bas bayağı hata var işte.....
O kadını geçen bölüm kovdular, 2 bölüm önce silmişti.Kadın camları siliyormuş işte o sildikten sonra pislemişse gülerdimtamam niye o kadar gerildin ki
Sezon finalini izlerken hata buldum. Ömer kameraya baktı.@denizz19 @Billy Kane
Daha önce de bizzat kameramanı gördüm biraz dikkat lütfen.İşte;
O kadar yoruluyor ekip azıcık hata da olsun yani.O kadını geçen bölüm kovdular, 2 bölüm önce silmişti.Gerilmedim de o kadar hata bulmuşum üstüne o kareyi yakalamışım sen kuşun s.çmasına takıldın kaldın.
Teşekkürler Emrecim, @denizz19 bak sen beni takdir etmedin iki saattir bana kuşun s.çmasını anlatıyorsun.bbs böyle pür dikkat izletir işte. bravo sanada.
Hatasız kul olmaz diyorsun yani.O kadar yoruluyor ekip azıcık hata da olsun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?