'Ben Leman' Final Yapıyor! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,226
Puanı
1,060
ben-leman-dizisi-oyuncu-ve-cast-basvurusu-1760513240.webp

NOW'un sevilen dizisi Ben Leman'ın akıbeti belli oldu.

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, başrollerini Burçin Terzioğlu, Özgür Çevik, Duygu Sarışın, Selin Şekerci, Gökçe Eyüboğlu, Tansel Öngel ve Şebnem Sönmez'in paylaştığı yapım için final kararı alınıp alınmayacağı bir süredir merak konusuydu. Dizi son bölümüyle reytinglerini yükseltip AB'de 2, ABC1'de 3. sırada yer almasına rağmen kanal bununla da yetinmedi ve 13. bölümde ekranlara veda kararı alındı.

Ben Leman, final bölümüyle Cumartesi 20.00'de NOW'da!

Son düzenleme:
'Son bölümüyle reytinglerini artırıp AB'de 2, ABC1'de 3. sırada yer almasına rağmen kanal bununla da yetinmedi ve 13. bölümüyle ekranlara veda kararı alındı'

Bu biraz fazla kişisel yorum olmuş 😂

Total ve ABC1'de 4 alsaydık devam idi. Çok yazık oldu. O günün seyircileri artık mutlu olsunlar. 😡:T

'Son bölümüyle reytinglerini artırıp AB'de 2, ABC1'de 3. sırada yer almasına rağmen kanal bununla da yetinmedi ve 13. bölümüyle ekranlara veda kararı alındı'

Bu biraz fazla kişisel yorum olmuş 😂
Var olan sonuçlar üzerinden yazı yazmış. Baktığımızda aslında Aserat'ın dediği doğru oluyor. Kanal yeterli bulmamış.

Yaklaşık 1 hafta öncede 13'te bitme ihtimali diye konu açılmıştı. :)

• Okudum
Reactions: Alemdar
Dizi yükselerek üzerine düşeni yaptı ama kanal zaten bitirmeyi kafasına koymuş.

Bir anda 5-6 reytinge mi fırlamasını bekliyordunuz dizinin? 4 reyting yetmiyor demek ki.

Kanal zaten bitirmeyi kafasına koymuş. Ab de 2.olup 4 reyting alan bir diziyi ancak bu kanal bitirirdi. Öyle de oldu. Seyirciyi ve sevenlerini neden oyaladı bu kadar anlamadım.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Dizi yükselerek üzerine düşeni yaptı ama kanal zaten bitirmeyi kafasına koymuş.

Bir anda 5-6 reytinge mi fırlamasını bekliyordunuz dizinin? 4 reyting yetmiyor demek ki.
Kanaldan bekliyordum zaten reklam geliri yok diye çok kötü almasada da yaz dizisini de yayınlamayı kesmişti. Yeni yılda bakmıştır reklam geliri istediğim para geliyor mu gelmiyor diye bitirdi büyük ihtimalle. Cumartesi çeşitliliğin az olduğu bir gün o yüzden devam etmesini isterdim.

Yapımcı olsam Now ile kesinlikle çalışmazdım. Adamlar A/B'de ikinci olan diziyi resmen bitiriyorlar. :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Kanaldan bekliyordum zaten reklam geliri yok diye çok kötü almada da yaz dizisini de yayınlamayı kesmişti. Yeni yılda bakmıştır reklam geliri istediğim para geliyor mu gelmiyor diye bitirdi büyük ihtimalle. Cumartesi çeşitliliğin az olduğu bir gün o yüzden devam etmesini isterdim.
Cumartesi'ye renk katıyordu kesinlikle. Başka bir diziyle bu oranları da olması zor Now'ın.

4 reyting kanala yetmiyor, anlaşıldı. Sahtekarlar ve Kıskanmak da 5 üzeri alabildikleri için devam ediyorlar.

Haftalardır kötü gidiyordu doğru, son bölümde (bir grupta) 4 reyting alabildi ama bu, 4 reytingi koruyacağı anlamına gelmiyordu.

Ve fakat; mevcut son reytingi, apar topar final yapacak kadar kötü de değildi.
1 küsür 2 küsür reytingle haftalarca devam eden diziler varken en azından 3-4 bölüm daha şans verilmeliydi.

Acemi, ani ve saçma bir karar oldu.
Geçmiş olsun.

• Beğendim
Reactions: TenTen