Çift Kişilik Oda. Örnek olarak verebilirim. Bu yaz oldu.En azından final yaptıryor. Rekalam geliri yok diye finalsiz yayından kaldırıdğı işler de vardı![]()
Çift Kişilik Oda. Örnek olarak verebilirim. Bu yaz oldu.En azından final yaptıryor. Rekalam geliri yok diye finalsiz yayından kaldırıdğı işler de vardı![]()
Benim de en yakın örnek o aklıma geldi zaten ondan dedim. Daha düşük giden Aile Saadeti normal bir şekilde finalini yaptı.Çift Kişilik Oda. Örnek olarak verebilirim. Bu yaz oldu.![]()
Yalnız, Kötü Kan dizisi normal bölüm olarak yayınlanmış ve köşeye sadece final yazısı yazılmıştı. Bölüm, bir son değildi.Benim de en yakın örnek o aklıma geldi zaten ondan dedim. Daha düşük giden Aile Saadeti normal bir şekilde finalini yaptı.
Hatta son dk. Kadar yeni bölüm diye tanıtıldı diye hatırlıyorum, bölüm başlayınca final yazdıYalnız, Kötü Kan dizisi normal bölüm olarak yayınlanmış ve köşeye sadece final yazısı yazılmıştı. Bölüm, bir son değildi.
Aile saadeti de final yapsa bile hem bölümün senaryosundan, hem de oyuncuların bazı ipuçlarından dizinin "bitirildiği" belli oluyordu.Benim de en yakın örnek o aklıma geldi zaten ondan dedim. Daha düşük giden Aile Saadeti normal bir şekilde finalini yaptı.
O reytinglerle sürmesi pek mümkün değildiHatta son dk. Kadar yeni bölüm diye tanıtıldı diye hatırlıyorum, bölüm başlayınca final yazdı
Yanılabilirim ama. Belki son gün fragmanlarında final yazmıştır.
------
Aile saadeti de final yapsa bile hem bölümün senaryosundan, hem de oyuncuların bazı ipuçlarından dizinin "bitirildiği" belli oluyordu.
13 bölüm değil de, 26 bölüm olabilirdi, bir şansı hak ediyordu dizi hikayesi.