Konu farklı. Kendi hayatlarını oynuyolar fakat L&M'den bir geçiş var. İşler Güçler'de ise 2. filmi yapmak isteyen oyuncuların hayatı vardı, farklı şeyler.işler güçlere benziyo sanki orda da dizi falan yapıyolardı![]()
hakkatten çok farklıymış biri film çekiyor biri dizi))))Konu farklı. Kendi hayatlarını oynuyolar fakat L&M'den bir geçiş var. İşler Güçler'de ise 2. filmi yapmak isteyen oyuncuların hayatı vardı, farklı şeyler.
Söylediklerimden bunu mu çıkardın ? Biri bitmiş bir dizinin devamındaki oyuncuları alıyo diğeri başka bir şey.hakkatten çok farklıymış biri film çekiyor biri dizi))))
yazdıklarında pek farklı bişey çıkmıyor ))) lafı ister takla atlat sonuç aynı ikiside işsiz güçsüz çabalayan aktörlerin gerçek hayatıyla karışık hikayesi.. ben bir çakmalık seziyorum bu işte artık gerisini bilmeme )) zaten l&m nin finalide çakma çıkmış normaldir diyorum )))Söylediklerimden bunu mu çıkardın ? Biri bitmiş bir dizinin devamındaki oyuncuları alıyo diğeri başka bir şey.
yazdıklarında pek farklı bişey çıkmıyor ))) lafı ister takla atlat sonuç aynı ikiside işsiz güçsüz çabalayan aktörlerin gerçek hayatıyla karışık hikayesi.. ben bir çakmalık seziyorum bu işte artık gerisini bilmeme )) zaten l&m nin finalide çakma çıkmış normaldir diyorum )))
dizinin ilk bölüme biraz baktım onun yorumunuda yapmayak mı yani merak etme zaten bi daha bakmaya niyetim yok ))) bde düşünce özgürlüğü varda bu özgürlük bana niye yok )))Beyazsoy senin LM ile ne alıp veremediğin var? Yada Burak Aksak'la.Aynı şeyi Beren Saat'tede yapıyorsun.Amacın ne? onu açık açık söylede bizde ona göre karşılık verelim.Çakmaysa çakma izlemezsin diziyi olur biter.Herkesin düşünce özgürlüğü var istediğini söyleyebilirsin dizi hakkında ama son cümlende "zaten finalde çakma çıkmış normaldir." yazıp insanları tahrik etmeye çalışma çabanda takdir edilesi.
Tüm LM sever arkadaşlara söylüyorum:
Beyazsoy'la ilgilenmeyin.Ona göre herşey çakma o orjinal.
dizinin ilk bölüme biraz baktım onun yorumunuda yapmayak mı yani merak etme zaten bi daha bakmaya niyetim yok ))) bde düşünce özgürlüğü varda bu özgürlük bana niye yok )))
Herkesin düşünce özgürlüğü var istediğini söyleyebilirsin dizi hakkında
Leyla ile Mecnunun kamera arkası görüntüleri hangisi?sonunda sera Tokdemir gözüktü-şu leyla ile mecnunun kamera arkası görüntülerinden de kurtulabilseydik
sıkıcı olmaya başladı,bu hafta reytingler o yüzden düştü
ben de özledim leyla ile mecnunun kamera arkası gibifragman süper olmuş yeni bölümü merakla bekliyorum
Leyla ile Mecnunun kamera arkası görüntüleri hangisi?
104cü bölümü izledinmi? 😵ben de özledim leyla ile mecnunun kamera arkası gibi
bu dizi leyla ile mecnunun gölgesinde mi kalacak zamanla göreceğiz
ama ben L&M'un 104 bölümünüde izlemiş biri olarak ben de özledim dizisinide sonuna kadar izleyeceğim
104cü bölümü izledinmi? 😵
hımm103-104 ne fark eder 2 dakikalık finalini izledik işte ben de özledimin içinde