Star Ben de Özledim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben niyeyse ilk bölüme pek ısınamadım gibi :bilmem: 2. bölüm güzel olur umarım 🙄

ben diziyi çok sevdim durun daha diziye sera Tokdemir'de katılacak o nasıl bir rolle karşımıza çıkacak bakalım.
ekranda farklı birşey izlemeyi özlemişim sağolasın burak aksak

Söylediklerimden bunu mu çıkardın ? Biri bitmiş bir dizinin devamındaki oyuncuları alıyo diğeri başka bir şey.
yazdıklarında pek farklı bişey çıkmıyor ))) lafı ister takla atlat sonuç aynı ikiside işsiz güçsüz çabalayan aktörlerin gerçek hayatıyla karışık hikayesi.. ben bir çakmalık seziyorum bu işte artık gerisini bilmeme )) zaten l&m nin finalide çakma çıkmış normaldir diyorum )))

yazdıklarında pek farklı bişey çıkmıyor ))) lafı ister takla atlat sonuç aynı ikiside işsiz güçsüz çabalayan aktörlerin gerçek hayatıyla karışık hikayesi.. ben bir çakmalık seziyorum bu işte artık gerisini bilmeme )) zaten l&m nin finalide çakma çıkmış normaldir diyorum )))

Beyazsoy senin LM ile ne alıp veremediğin var? Yada Burak Aksak'la.Aynı şeyi Beren Saat'tede yapıyorsun.Amacın ne? onu açık açık söylede bizde ona göre karşılık verelim.Çakmaysa çakma izlemezsin diziyi olur biter.Herkesin düşünce özgürlüğü var istediğini söyleyebilirsin dizi hakkında ama son cümlende "zaten finalde çakma çıkmış normaldir." yazıp insanları tahrik etmeye çalışma çabanda takdir edilesi.

Tüm LM sever arkadaşlara söylüyorum:

Beyazsoy'la ilgilenmeyin.Ona göre herşey çakma o orjinal.

Beyazsoy senin LM ile ne alıp veremediğin var? Yada Burak Aksak'la.Aynı şeyi Beren Saat'tede yapıyorsun.Amacın ne? onu açık açık söylede bizde ona göre karşılık verelim.Çakmaysa çakma izlemezsin diziyi olur biter.Herkesin düşünce özgürlüğü var istediğini söyleyebilirsin dizi hakkında ama son cümlende "zaten finalde çakma çıkmış normaldir." yazıp insanları tahrik etmeye çalışma çabanda takdir edilesi.

Tüm LM sever arkadaşlara söylüyorum:

Beyazsoy'la ilgilenmeyin.Ona göre herşey çakma o orjinal.
dizinin ilk bölüme biraz baktım onun yorumunuda yapmayak mı yani merak etme zaten bi daha bakmaya niyetim yok ))) bde düşünce özgürlüğü varda bu özgürlük bana niye yok )))

dizinin ilk bölüme biraz baktım onun yorumunuda yapmayak mı yani merak etme zaten bi daha bakmaya niyetim yok ))) bde düşünce özgürlüğü varda bu özgürlük bana niye yok )))

Herkesin düşünce özgürlüğü var istediğini söyleyebilirsin dizi hakkında

Yazmışım.Benim değindiğim nokta farklı.Laflarımı çarpıtmazsak iyi olur.

afbcdn_sphotos_e_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn2_1383169_433000096801663_1889743954_n-jpg.22016

Leyla ile Mecnun ekibinden yepyeni dizi!

Ali Atay, Serkan Keskin ve Osman Sonant'ın başrolde yer aldığı dizi bu gece 23.30'da 2. Bölümüyle ekrana gelecek. Geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen dizi özellikle Leyla ile Mecnun'un finalinin anlatıldığı son 3 dakikada büyük ilgi gördü. Ben de Özledim'in 3. Bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.

Bu gece 23.30'da Star TV'de!​

Sıkıcı bir bölüm değildi ama 2010'lar haricinde pek güldürmedi ilk bölüm daha iyiydi. :)

sonunda sera Tokdemir gözüktü-şu leyla ile mecnunun kamera arkası görüntülerinden de kurtulabilseydik
sıkıcı olmaya başladı,bu hafta reytingler o yüzden düştü

fragman süper olmuş yeni bölümü merakla bekliyorum :D

sonunda sera Tokdemir gözüktü-şu leyla ile mecnunun kamera arkası görüntülerinden de kurtulabilseydik
sıkıcı olmaya başladı,bu hafta reytingler o yüzden düştü
Leyla ile Mecnunun kamera arkası görüntüleri hangisi?

fragman süper olmuş yeni bölümü merakla bekliyorum :D

Leyla ile Mecnunun kamera arkası görüntüleri hangisi?
ben de özledim leyla ile mecnunun kamera arkası gibi
bu dizi leyla ile mecnunun gölgesinde mi kalacak zamanla göreceğiz
ama ben L&M'un 104 bölümünüde izlemiş biri olarak ben de özledim dizisinide sonuna kadar izleyeceğim

ben de özledim leyla ile mecnunun kamera arkası gibi
bu dizi leyla ile mecnunun gölgesinde mi kalacak zamanla göreceğiz
ama ben L&M'un 104 bölümünüde izlemiş biri olarak ben de özledim dizisinide sonuna kadar izleyeceğim
104cü bölümü izledinmi? 😵