Star Ben de Özledim - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzlemedim yarïn tekrarı olursa bakarım uygun zamannda olursa tabii ki.🙂

L&M'nin finalini nasıl yazmış Burak Aksak öyle. Gözlerim doldu çok zeki bir adam gerçekten. BU finali izleseydik normal bir şekilde etkisinden zor çıkardım.

bu nasıl bir hayal gücü arkadaş bu nasıl bi final
bir dizi ancak ve ancak bu kadar güzel bitebilirdi

Dram dizilerinin senaristleri halt etmiş Burak Aksak'ın yanında o nasıl bir finaldi öyle.. :T

Komedi anlamında bakarsak beklentimin üzerindeydi "adamın dibi" esprisiyle bir L&M olacağını belirtti açık açık :)

Pek güldürmedi.Ama ilk bölümde olur öyle. göndermeler süperdi. Finali çok ağlatacakmış...Bu arada Onur Ünlü: "tutmaz bu,siz gerçek hayatta sıkıcı adamlarsınız" demişti,haklıymış.Baya sıkıcı heriflermiş. 2.Bölüm daha şahane olacak.

Son düzenleme:
ya bizde 01.30`da başlıyordu o yüzden izleyemedim :T şimdi net`den izlicem merak ettim :bhr:

Oldukça iyiydi bence ama 39393. kez söylüyorum çok uzun dizi süreleri çok uzun. Bu bölümden rahat iki bölüm çıkardı. Bu kadar uzun olunca bazı yerlerinde çok sıkıyor.

Leyla ile Mecnun finali harikaydı, daha iyisi düşünülemezdi. Bilmiyorum orijinal mi fikir yoksa bir yerden mi esinlenme ama çok iyiydi.

Beğendiğim bazı sahneler:

- Burak Aksak'ı İşler Güçler göndermesi çok iyiydi.
- Az sakallının hacii hacii diye dolaşması ve Ali Atay'ın Serkan Keskin'in adresi vermesi süperdi. :D
- Adamın dibi sahnesi iyiydi.
- IMDb ile ilgili dış güçler vs göndermesi çok iyiydi. :D

Eleştiri:

- Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ı daha aktif görmek isterdik en azından ilk bölümde, dizinin yayından kalktığının açıklandığı sahnede.
- Serkan Keskin'in aşk hayatı gram ilgimi çekmedi, yine dram yapmasınlar adam üzerinden.
- 39394. kez söylüyorum süresi çok uzun.

İlk bölüm Leyla ile Mecnun ile bağlantılı olduğu için çok hareketli bir bölüm olmadı ama Burak Aksak'ın son sahnede Leyla ile Mecnun'un finalini anlatması gerçekten müthiş bir olay. Orada duygusal anlar yaşadım. Birçok göndermede de bulundular. Mesela Ben de Özledim'i İşler Güçler'e bile benzetenlere gönderme yaptılara. O derece yani. Burak Aksak yine döktürüyor anlayacağımız. Gerçekten çok iyi ve farklı bir senarist. Twitter'da dün en son 10 etiket vardı ve 5'i ekibe aitti. Çok seviliyor ve ben de çok seviyorum. Çok özlemişiz. İlerleyen bölümlerde hareketli olacağına dair sinyalleri zaten verdiler. Bu ekip bambaşka sonuç olarak. Ben de Özledim!

Arkadaşlar ilk bölümün çok komik olmasını beklemeyin neden çünkü yahu bu geçiş bölümü 1-2 bölüme anca toparlanacak. Zaten dizi 60 dakikaydı 30 dakikası L&M bitti konusu üzerineydi. Ama bakarım ilk 5 bölümü fazla güldürmezse kabulümdür İşler Güçler bu diziye 1000 basar ve ben de pek izlemem.

işler güçlere benziyo sanki orda da dizi falan yapıyolardı :D

işler güçlere benziyo sanki orda da dizi falan yapıyolardı :D

İlk bölümünü izlediysen, ki izlemişsindir. İşler Güçler'e benzetip duranlara da gönderme yaptılar. Hem burada neredeyse hepsi kendi ismiyle rol yapıyor. :)