Ben Bu Cihana Sığmazam - Tanıtım Fragmanı | ATV - Yeni Dizi

Oktay Kaynarca'nın dizi yapma ayağına kadınlardan kendine harem kurması şaka mı. :A EDHO tuttu diye buna da tutar gözüyle bakıyoruz ama o etkiyi yaratamama ihtimalini de yüksek görüyorum. Ebru Özkan ve Işıl Yücesoy adına üzülüyorum. :(

• Beğendim
Reactions: titreyenadam
Bu şey değil mi ya… EDHO. :A

images

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Ben zaten EDHO'yu izlerken kadın olaylarını atlıyordum ve hiçbir şey kaybetmiyordum beni diziye bağlayan Masa ve onun için verilen savaşlardı bu dizide öyle bir şey yoksa hızlı bir şekilde diziyi bırakabilirim ve şimdilik ne fragmanlardan ne de oyuncu kadrosundan memnunum.
Ya hayır bir de aşırı normalleştiriyorlar ona kıl oluyorum.

Ben babam izliyordu bakarsam onla bakıyordum. Sonlara doğru Hekimoğlu'na baktığım için o da kaldı. Ama Hamdi ve Sekonun sahnelerine bir de Alparslanın bazı sahnelerine göz atıyordum. :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Ya hayır bir de aşırı normalleştiriyorlar ona kıl oluyorum.

Ben babam izliyordu bakarsam onla bakıyordum. Sonlara doğru Hekimoğlu'na baktığım için o da kaldı. Ama Hamdi ve Sekonun sahnelerine bir de Alparslanın bazı sahnelerine göz atıyordum. :A
Aynen Çukur ve EDHO bu konuda sınıfta kaldı ikisi de aile her şeydir diye diye aile reisinin aşk yaşamadığı kadın kalmamıştı.

Yok ben kaçırmıyordum ama babam izlemiyordu tam tersi şimdi ilk bölümden izlemeye başladı bazen bir göz atıyorum :A Hamdi Baba ve Seko 6 sezonun başına gelen en iyi şeydi adamların güldürmedikleri sahne yoktu.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Fragmanlar genel olarak EDHO'nun ilk 2 sezonunun havası veriyor. Salı günü de olduğu için tutar ama yan karakterleri biraz daha öne çıkarmaları lazım.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş