Hepsini atlatmıyordum ama Hayriye Ana efsaneydi çok iyi laf sokuyorduBende tam aksine kadınların ve ev sahnelerini izleyip masa vs. sahnelerini atlıyordum.![]()
Hepsini atlatmıyordum ama Hayriye Ana efsaneydi çok iyi laf sokuyorduBende tam aksine kadınların ve ev sahnelerini izleyip masa vs. sahnelerini atlıyordum.![]()
Gerçekten efsane bir karakter çıkardı ortaya ruhu şad olsun.Hepsini atlatmıyordum ama Hayriye Ana efsaneydi çok iyi laf sokuyordu![]()
![]()
Ya hayır bir de aşırı normalleştiriyorlar ona kıl oluyorum.Ben zaten EDHO'yu izlerken kadın olaylarını atlıyordum ve hiçbir şey kaybetmiyordum beni diziye bağlayan Masa ve onun için verilen savaşlardı bu dizide öyle bir şey yoksa hızlı bir şekilde diziyi bırakabilirim ve şimdilik ne fragmanlardan ne de oyuncu kadrosundan memnunum.
Aynen Çukur ve EDHO bu konuda sınıfta kaldı ikisi de aile her şeydir diye diye aile reisinin aşk yaşamadığı kadın kalmamıştı.Ya hayır bir de aşırı normalleştiriyorlar ona kıl oluyorum.
Ben babam izliyordu bakarsam onla bakıyordum. Sonlara doğru Hekimoğlu'na baktığım için o da kaldı. Ama Hamdi ve Sekonun sahnelerine bir de Alparslanın bazı sahnelerine göz atıyordum.![]()