RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Vayyy sende mi bu savaş demektir xdragxx panpam bırakmaz beniWarlords ve AlemTo'da var
yandınız olum artık KVP izlemeye başlayacağım
KVP tarafına geçiyom ben
![]()
xdragxx bizden olur, unut onu![]()
imzandakinin ismi ne cevaa ?
Vayyy sende mi bu savaş demektir xdragxx panpam bırakmaz beniWarlords ve AlemTo'da var
yandınız olum artık KVP izlemeye başlayacağım
KVP tarafına geçiyom ben
![]()
'primavera' konuya girse diyorum, çok iyi olur diyorum. Karşılacağı bu konuyla neler yapacağını, ne yorum yapacağını merak ediyorum.![]()
Primaverada çok istekli bu aşk için hemen evlenelim dese evlenecek gibi ... Ama hepsi birer şakaymış. 😀d😀d
Sen hala ciddi mi sanıyon olanları.![]()
Ben Baştan söylemiştim zaten şaka olduğunu ilk yorumum öyleydi.Sen hala ciddi mi sanıyon olanları![]()
Primavera gibi bir güzellikle BesaleT gibi bir tıfılın birlikteliği bize hakaret olurdu sanırım.
Not: Şimdi tıfıl dedik diye ceza almıyalım.BesaleT bilir yani rahatsız olmaz o.![]()
Primavera gibi bir güzellikle BesaleT gibi bir tıfılın birlikteliği bize hakaret olurdu sanırım.
Not: Şimdi tıfıl dedik diye ceza almıyalım.BesaleT bilir yani rahatsız olmaz o.![]()
Tıfıl mı koydurtma şimdi Takdirli fotonu![]()