Behzat Ç.'nin Başı Yine RTÜK ile Dertte!

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
[h=2]İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, 'İki kez ceza verdik, dikkatle izliyoruz' dediği, 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisine ilişkin olarak bakanlığına 3 şikayet başvurusu yapıldığını, bunları, gereği için RTÜK'e gönderdiğini açıkladı[/h]
İşte O 3 Şikayet Başvurusu; "Görev başında alkol alıyor, evli olmadıkları hâlde birlikte yaşıyorlar ve Türk aile yaşam kurallarına uygun olmayan davranışlar sergiliyorlar"

behzat-c-yine-rtuk-e-havale--2293786.Jpeg

Aşk-ı Memnu yayınlanırken akılları nerdeydi?:D

Ayrıca dizinin en başındaki ibareyi unutuyorlar sanırım.Bu dizideki kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür.Gerçek kişi ve kuruluşlarla hiçbir ilgisi yoktur diye bir yazı verilir.Bu gerçek bir polis değil ve tamamen hayal ürünü.Hem eminim ki bir çok poliste görev başında alkol alıyordur.Türk toplum ve ahlakına uygun olmayan diyorlar ama zaten birçok dizide bu var.Yine evli olmadan aynı evde yaşamak neredeyse her dizide var olan birşey.Cidden şikayet edenlerin mantığını çözmek zor.Belkide tek haklı olabilecekleri konu görev başında alkol almak kısmı olabilir.

Son düzenleme:
Ya bir dizi için bakanlığa başvuru yapılır mı yav, ne hallere kaldık !

Biz sanki bilmiyoruz polislerimizin Behzat Ç gibi olmadığını. :D Ama öyle bir tipin ne yapabileceğinin hayalini kuruyoruz. :D

Yakında Harry'nin filmleri de yasaklanır büyücülüğü teşvik ediyor diye. :D

artık boyle seylerin asılması lazım . zaten gelecek yıllarda evli olmadan birlikte yasama olayı iyice yaygınlasıcak. insanların benimsemesine yardımcı olmaları gerekirken iyice sacmalamaya baslıyorlar . anlamsız bir kurulusun anlamsız kuralları artık iyice cileden cıkartıyor insanı . o zaman 1 erkek 1 kadın dizisinide rtuk e gondersinler. daha bircok dizi var oyle turkiyede . gorev basındayken alkol alma gibi seylere karısılmasına anlarım ama birlikte yasamak gibi olabilecek seylerin rtuge gonderilmesine anlam veremem . millet dizilerde yengesiyle, amcasının kızıyla neler neler yasıyor bize ters olmuyor da adam medeni halini baglaman biriyle yasayınca mı birsey oluyor .

Töbe Töbe ugraşacaklarya güya kimmiş şikayet eden millet severek izliyor izlemek istemeyende zaten karşmyor eğer bu dizi bu yüzdenbiterse ben hepsinin :D neyse

1 erkek 1 kadın şikayet edildi zaten, o nedenle de evleneceklermiş yakında. :D

kolay kolay bitiremezler. onlarda o yurek yok. eger sikayetlere gore dizi bitirselerdi muhtesem yuzyılın hic baslamaması gerekiyordu

kolay kolay bitiremezler. onlarda o yurek yok. eger sikayetlere gore dizi bitirilseydi muhtesem yuzyılın hic baslamaması gerekiyordu

Bitirilmiyor zaten de korkutulmaya çalışılıyor, maalesef bazıları da kabulleniyor bu durumu ve değişikliğe gidiyor. :(

kolay kolay bitiremezler. onlarda o yurek yok. eger sikayetlere gore dizi bitirilseydi muhtesem yuzyılın hic baslamaması gerekiyordu

Başlamadan Facebook'ta bile karşıt sayfalar açılmıştı."Muhteşem Rezalet" başlığı altında.Başladıktan sonrada oldukça tepki gördü zaten.Haklısın...

Avrupa'da dizilerde neler neler oluyor biz de her şey yasak böyle mi adalet ? :D Cem Yılmaz ne güzel diyor ama :D ( 03:25'den sonrasını izleyin :D )

Moderatörün son düzenlenenleri:
Avrupa'da dizilerde neler neler oluyor biz de her şey yasak böyle mi adalet ? :D Cem Yılmaz ne güzel diyor ama :D ( 03:25'den sonrasını izleyin :D )

Mesela bir adam eroin kaçırıyor.Ama o kadar düzgün bir Türkçe konuşuyor.Sanırsın TDK eroin kaçırıyor.

-Mal geldi mi?
+Geldi efendim.Filhakika malımız kantara girdi buna mukabil mallarımızın beherglas miktarındaki kokain miktarı ne olsa beğenirsiniz?Hahahaha.

Moderatörün son düzenlenenleri:
zamanında kurtlar vadisi terör miliyetçiliği teşvik ediyor diye rtük e şikayet yağdıranlar şimdi bu cezayı çok saçma bulmuş peh peh peh 😛 umarım yayından kalkar şu dizi.

şu RTÜK'de her önüne gelene ceza veriyor :D Aşk-ı Memnu yayınlanırken onu dizmeleri lazımda cezaya :D

- - - Ekleme - - -

inşallah geçen gün seyrettim hiç güzel değildi

aynen bende izledim buz gibi dizi çok soğuk reytingi küfürden kazanmaya çalışıyorlar. Konuşmalar esnasında fon müziği bile yok o kadar soğuk dizi. Birde sol propagndası yapıyorlarki rezalet

aynen bende izledim buz gibi dizi çok soğuk reytingi küfürden kazanmaya çalışıyorlar. Konuşmalar esnasında fon müziği bile yok o kadar soğuk dizi. Birde sol propagndası yapıyorlarki rezalet
kvp sen sus yoksa ceza puanı alıcaksın ben konuşayım hep küfür var Dünya En Çok Biplenen dizi yarışmasına katılsalar birinci olurlar :D

Çok saçma ya

- - - Ekleme - - -

Çok saçma ya

- - - Ekleme - - -

Çok saçma ya