Yok değil.Vedat kendinimi vurdu @sürgünüm 😱
Hapse girmis bu arada kötü adam gayet iyi bir şey bu
Not : dizinin yalnizca 1 dksinde denk geldim ondada kötü adam hapisteydi
Vedat kimdi lo bu arada ?
Minnoşumun ölümünü sağlayan kişi mi medcezirde
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel bir son oldu herkes hak ettiğini yaşadı ama Vedat'a üzüldüm yine de.
Mutlu sonun yanı sıra, ikiside doğada yeşillik içinde bitti.Çok güzel bir son oldu herkes hak ettiğini yaşadı ama Vedat'a üzüldüm yine de.
Demiştim sana.@ozgur2113 13.bölümün sonu fena bitti cidden. 😱
Ali, Ela'ya annesi diye Begüm'ün resimlerini mi gösterdi acaba da kız anne diye atladı Begüm'e.
Vedat yaptı yine yapacağını dna sonuçlarını değiştirdi. ss
Dizi çok güzel ve heyecanlı bir şekilde ilerliyor.
Bugün 14'ü de bitiririm.Demiştim sana.
O konuda spoiler vermeyeyim izle sen.
Gıcık Vedat.ss Ama gerçek Meryem o oyunu bozar.
Daha neler var neler.
Paramparça da neymiş [HASHTAG]#Bedel[/HASHTAG] 'imin yanında.Bugün 14'ü de bitiririm.Ama önce Paramparça'nın bitmesi lazım sezon finaline yetişeyim.
Aynen Naciye'ye de iyi çarptı inşallah hayatı zindan eder ona.
Merakla bekliyoruz bakalım gelişmeleri.
Vedat'ın o kadar korumalı bir eve girmesi bana da saçma geldi.Sona yaklaşıyoruz @ozgur2113 16.bölüm de bitti.Ama nasıl bitti Vedat, Begüm ve Ela'yı yakaladı 😱 Kale gibi korunan eve nasıl girdiyse artık.
Nazan da belasını bulacak gibi.Taner intikamını iyi aldı.
Öpüşme bölümüne geldik sanırım.
Nazan'a yazık mı oluyor bu cadı seninkini zehirlemedi mi. ss Beter olsun.Vedat'ın o kadar korumalı bir eve girmesi bana da saçma geldi.Nazan'a yazık oluyor ya ama asıl bombayı 18 veya 19'da patlatıyor Nazan.
17.bölümü fazla sevmemiştim ben Ali çok soğuk davranıyordu Begüm'e ama öpüşmeyle geçti her şey.
Begüm'den uzak durduğu sürece sıkıntı yok.Nazan'a yazık mı oluyor bu cadı seninkini zehirlemedi mi. ss Beter olsun.Ne bombası patlatacak bakalım. ss
İyiymiş demek ki sonlara doğru oldu bekliyoruz bakalım.
Aksiyonu bol bir bölümdü.17.bölüm de bitti @ozgur2113
En iyi bölümlerden biriydi bence. Ali - Begüm öpüşmesi gerçekleşti sonunda.Ama çok kavga ettiler bu bölüm. ss Gönül tam yelloz cidden ya Begüm'ün gözü önünde Ali'yi öptü. ss
Sonlara doğru fena aksiyon vardı. Ali vuruldu.Vedat iyice çığrından çıktı. Necip Memilli mükemmel oynuyor ama tebrik etmek lazım.
Şimdi 18.bölüme geçiyorum Ali ve annesi oradan nasıl kurtulacaklar acaba.Gönül babasını aramıştı sanırım o gelip kurtarabilir gibi geliyor onları.
18.bölüm de bitti.Aksiyonu bol bir bölümdü.
İlk başlarda Ali'ye çok sinir olmuştum Begüm'den her şeyi gizleyip, soğuk davranıyor diye, bir de yelloz Gönül'ün öpücüğünden sonra sinir oldum ama sonunda öpüştüler.
Vedat Ali vurulduğunda kardeşim lan o benim dediğinde bir an üzüldüğünü sandım ama o gülüşünden sonra daha da sinir oldum ama Necip döktürüyor cidden.
Bilemiyorum artık.Begüm ve Ela da kaçırıldı zaten.ss
Gebermedi gitti şu Gönül.ss Keşke intihar ettiğinde Begüm kurtarmasaydı onu.18.bölüm de bitti.
Şu Gönül tam nefretlik ya bir kaşık suda boğasım var. ss Sami öğrense artık gerçek kızı olmadığını. Tam annesine çekmiş cidden Ali'nin annesi iyi dedi Naciye'den doğmuş birinden iyilik beklenmez.
Begüm ve Ela kurtuldular neyse ki.Ama yine fena bitti ya bölümün sonu Ali nasıl kurtulacak ki hiç kestiremiyorum açıkçası.
İyilik meleği Begüm işte.Gebermedi gitti şu Gönül.ss Keşke intihar ettiğinde Begüm kurtarmasaydı onu.
Ali kurtuluyor sonuç olarak.19.bölüm çok güzel ya çok güzel sahneler var Ali Begüm'ün ama sonu tam bir hüzün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?