ATV Bedel - Dizi Yorumları

Vedat'ın kendisini öldüreceği belliydi. Böyle psikopatça sevgi mi olurmuş. 😱

Vedat kendinimi vurdu @sürgünüm 😱
Hapse girmis bu arada kötü adam gayet iyi bir şey bu :)

Not : dizinin yalnizca 1 dksinde denk geldim ondada kötü adam hapisteydi :)

Vedat kimdi lo bu arada ?
Minnoşumun ölümünü sağlayan kişi mi medcezirde :(

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vedat kendinimi vurdu @sürgünüm 😱
Hapse girmis bu arada kötü adam gayet iyi bir şey bu :)

Not : dizinin yalnizca 1 dksinde denk geldim ondada kötü adam hapisteydi :)

Vedat kimdi lo bu arada ?
Minnoşumun ölümünü sağlayan kişi mi medcezirde :(

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok değil. :)

Karadayı gibi bitti sonu, güzeldi. @ozgur2113

@ozgur2113 13.bölümün sonu fena bitti cidden. 😱

Ali, Ela'ya annesi diye Begüm'ün resimlerini mi gösterdi acaba da kız anne diye atladı Begüm'e. :D

Vedat yaptı yine yapacağını dna sonuçlarını değiştirdi. ss

Dizi çok güzel ve heyecanlı bir şekilde ilerliyor. :D

@ozgur2113 13.bölümün sonu fena bitti cidden. 😱

Ali, Ela'ya annesi diye Begüm'ün resimlerini mi gösterdi acaba da kız anne diye atladı Begüm'e. :D

Vedat yaptı yine yapacağını dna sonuçlarını değiştirdi. ss

Dizi çok güzel ve heyecanlı bir şekilde ilerliyor. :D
Demiştim sana. :Z

O konuda spoiler vermeyeyim izle sen. :D

Gıcık Vedat.ss Ama gerçek Meryem o oyunu bozar. :A

Daha neler var neler. :A

Demiştim sana. :Z

O konuda spoiler vermeyeyim izle sen. :D

Gıcık Vedat.ss Ama gerçek Meryem o oyunu bozar. :A

Daha neler var neler. :A
Bugün 14'ü de bitiririm. :Z Ama önce Paramparça'nın bitmesi lazım sezon finaline yetişeyim. :A

Aynen Naciye'ye de iyi çarptı inşallah hayatı zindan eder ona. :A

Merakla bekliyoruz bakalım gelişmeleri. :A

Bugün 14'ü de bitiririm. :Z Ama önce Paramparça'nın bitmesi lazım sezon finaline yetişeyim. :A

Aynen Naciye'ye de iyi çarptı inşallah hayatı zindan eder ona. :A

Merakla bekliyoruz bakalım gelişmeleri. :A
Paramparça da neymiş [HASHTAG]#Bedel[/HASHTAG] 'imin yanında. :A

Naciye'ye zindan edecek zaten. :Z Sen asıl Naciye'yi finalde gör. :A

17.bölüme gelince haber ver. :A Malum sahne için. :A

Sona yaklaşıyoruz @ozgur2113 16.bölüm de bitti. :D Ama nasıl bitti Vedat, Begüm ve Ela'yı yakaladı 😱 Kale gibi korunan eve nasıl girdiyse artık. :D

Nazan da belasını bulacak gibi. :Z Taner intikamını iyi aldı. :D

Öpüşme bölümüne geldik sanırım. :A

Sona yaklaşıyoruz @ozgur2113 16.bölüm de bitti. :D Ama nasıl bitti Vedat, Begüm ve Ela'yı yakaladı 😱 Kale gibi korunan eve nasıl girdiyse artık. :D

Nazan da belasını bulacak gibi. :Z Taner intikamını iyi aldı. :D

Öpüşme bölümüne geldik sanırım. :A
Vedat'ın o kadar korumalı bir eve girmesi bana da saçma geldi. :F Nazan'a yazık oluyor ya ama asıl bombayı 18 veya 19'da patlatıyor Nazan. :A

17.bölümü fazla sevmemiştim ben Ali çok soğuk davranıyordu Begüm'e ama öpüşmeyle geçti her şey. :A

Vedat'ın o kadar korumalı bir eve girmesi bana da saçma geldi. :F Nazan'a yazık oluyor ya ama asıl bombayı 18 veya 19'da patlatıyor Nazan. :A

17.bölümü fazla sevmemiştim ben Ali çok soğuk davranıyordu Begüm'e ama öpüşmeyle geçti her şey. :A
Nazan'a yazık mı oluyor bu cadı seninkini zehirlemedi mi. ss Beter olsun. :A Ne bombası patlatacak bakalım. ss

İyiymiş demek ki sonlara doğru oldu bekliyoruz bakalım. :A

Nazan'a yazık mı oluyor bu cadı seninkini zehirlemedi mi. ss Beter olsun. :A Ne bombası patlatacak bakalım. ss

İyiymiş demek ki sonlara doğru oldu bekliyoruz bakalım. :A
Begüm'den uzak durduğu sürece sıkıntı yok. :A Asıl bela Gönül yellozu.ss Begüm onu ölümden kurtardı kız hala onları ayırma peşinde. :F

Son bölümler heyecanlı oluyor. :Z

17.bölüm de bitti @ozgur2113 :D

En iyi bölümlerden biriydi bence. Ali - Begüm öpüşmesi gerçekleşti sonunda. :Z Ama çok kavga ettiler bu bölüm. ss Gönül tam yelloz cidden ya Begüm'ün gözü önünde Ali'yi öptü. ss

Sonlara doğru fena aksiyon vardı. Ali vuruldu. :( Vedat iyice çığrından çıktı. Necip Memilli mükemmel oynuyor ama tebrik etmek lazım.

Şimdi 18.bölüme geçiyorum Ali ve annesi oradan nasıl kurtulacaklar acaba. :D Gönül babasını aramıştı sanırım o gelip kurtarabilir gibi geliyor onları. :D

17.bölüm de bitti @ozgur2113 :D

En iyi bölümlerden biriydi bence. Ali - Begüm öpüşmesi gerçekleşti sonunda. :Z Ama çok kavga ettiler bu bölüm. ss Gönül tam yelloz cidden ya Begüm'ün gözü önünde Ali'yi öptü. ss

Sonlara doğru fena aksiyon vardı. Ali vuruldu. :( Vedat iyice çığrından çıktı. Necip Memilli mükemmel oynuyor ama tebrik etmek lazım.

Şimdi 18.bölüme geçiyorum Ali ve annesi oradan nasıl kurtulacaklar acaba. :D Gönül babasını aramıştı sanırım o gelip kurtarabilir gibi geliyor onları. :D
Aksiyonu bol bir bölümdü. :Z

İlk başlarda Ali'ye çok sinir olmuştum Begüm'den her şeyi gizleyip, soğuk davranıyor diye, bir de yelloz Gönül'ün öpücüğünden sonra sinir oldum ama sonunda öpüştüler. :A :Z

Vedat Ali vurulduğunda kardeşim lan o benim dediğinde bir an üzüldüğünü sandım ama o gülüşünden sonra daha da sinir oldum ama Necip döktürüyor cidden. :D

Bilemiyorum artık. :A Begüm ve Ela da kaçırıldı zaten.ss

Aksiyonu bol bir bölümdü. :Z

İlk başlarda Ali'ye çok sinir olmuştum Begüm'den her şeyi gizleyip, soğuk davranıyor diye, bir de yelloz Gönül'ün öpücüğünden sonra sinir oldum ama sonunda öpüştüler. :A :Z

Vedat Ali vurulduğunda kardeşim lan o benim dediğinde bir an üzüldüğünü sandım ama o gülüşünden sonra daha da sinir oldum ama Necip döktürüyor cidden. :D

Bilemiyorum artık. :A Begüm ve Ela da kaçırıldı zaten.ss
18.bölüm de bitti. :D

Şu Gönül tam nefretlik ya bir kaşık suda boğasım var. ss Sami öğrense artık gerçek kızı olmadığını. Tam annesine çekmiş cidden Ali'nin annesi iyi dedi Naciye'den doğmuş birinden iyilik beklenmez. :D

Begüm ve Ela kurtuldular neyse ki. :Z Ama yine fena bitti ya bölümün sonu Ali nasıl kurtulacak ki hiç kestiremiyorum açıkçası. :(

18.bölüm de bitti. :D

Şu Gönül tam nefretlik ya bir kaşık suda boğasım var. ss Sami öğrense artık gerçek kızı olmadığını. Tam annesine çekmiş cidden Ali'nin annesi iyi dedi Naciye'den doğmuş birinden iyilik beklenmez. :D

Begüm ve Ela kurtuldular neyse ki. :Z Ama yine fena bitti ya bölümün sonu Ali nasıl kurtulacak ki hiç kestiremiyorum açıkçası. :(
Gebermedi gitti şu Gönül.ss Keşke intihar ettiğinde Begüm kurtarmasaydı onu. :D

Ali kurtuluyor sonuç olarak. :D 19.bölüm çok güzel ya çok güzel sahneler var Ali Begüm'ün ama sonu tam bir hüzün. :(

Gebermedi gitti şu Gönül.ss Keşke intihar ettiğinde Begüm kurtarmasaydı onu. :D

Ali kurtuluyor sonuç olarak. :D 19.bölüm çok güzel ya çok güzel sahneler var Ali Begüm'ün ama sonu tam bir hüzün. :(
İyilik meleği Begüm işte. :bhr:

Yapma ya kesin biri ölecek o zaman. :( Sami Bey mi ölüyor acaba az ömrü kalmıştı zaten. ss