Beşiktaş'tan Serdar Aziz İçin Flaş Teklif

Fiko'yu eleştiririm ama bazı konularda da hakkını teslim etmek lazım. Tolgay Arslan'ı 500 bin Euro, Oğuzhan Özyakup'u 750 nin Euro ve Cenk Tosun'u bedava aldı. Serdar'a 3.5 milyon Euro'dan fazla teklif etmez. Herkesi önüne gelene 7 milyon Euro veren Aziz Yıldırım mı sandın? :A
Saydığın oyuncularda dünya yıldızımış harbi büyük başarı :lol::lol:

Fiko'yu eleştiririm ama bazı konularda da hakkını teslim etmek lazım. Tolgay Arslan'ı 500 bin Euro, Oğuzhan Özyakup'u 750 nin Euro ve Cenk Tosun'u bedava aldı. Serdar'a 3.5 milyon Euro'dan fazla teklif etmez. Herkesi önüne gelene 7 milyon Euro veren Aziz Yıldırım mı sandın? :A
ben takdir ediyorum bjk son 2 yıldır çok iyi transfer yapıyor gayet başarılılar herşey dwmba ba nın 6 ya alınıp 15 e satılmasıyla başladı biz ozanla josef e 15 milyon euro verdik

Saydığın oyuncularda dünya yıldızımış harbi büyük başarı :lol::lol:
Dünya yıldızı diyen oldu mu onu nerden çıkardın? Ama şunu söyleyebilirim Oğuzhan Özyakup Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusudur. Fiko Gökhan Töre'yi 4.5 milyona aldı ona da Atletico 15 teklif ediyor bunlar birer transfer başarısıdır.

Dünya yıldızı diyen oldu mu onu nerden çıkardın? Ama şunu söyleyebilirim Oğuzhan Özyakup Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusudur. Fiko Gökhan Töre'yi 4.5 milyona aldı ona da Atletico 15 teklif ediyor bunlar birer transfer başarısıdır.
eee o zaman dünya yıldızınını bedaya almış gibi konuşmayacaksın . Gökhan Töre o zaman o fiyat yapıyordu şimdi bjk'da oynadı kendini geliştirdi o fiyata satar, başarıyı bunlarla ölçmemek lazım bunlar ufak işler.

Son düzenleme:
Somürmedik diyosun ya ondan Şenol Hoca dedim. Birisi 4 tane futbolcusuna çökmüş öteki hocasına. :) İlik gibi hüplettiniz Bursayı taş gibi takımdı ki hala öyle..
Bizimki öyle değil ki. Şenol hoca Bölükbaşı ile anlaşamadığından sene sonu sözleşmesini uzatmayacağını açıkladı. Çünkü başkan futbolcuları satacağını Şenol Güneş'e söylüyor, hoca da bunları satarsan yarışmacı bir takım ortaya çıkaramam diyor. Yani takımdan ayrılacağı %100 ortadaydı. Ve bizim de bu arada Blic ile sözleşmemiz devam ediyordu yani. Ne zaman Blic Brugge yenilgisi sonrası UEFA ve Lige havlu attı biz ondan sonra Şenol Güeş ile boşta olduğu için temasa geçtik. Sözleşmesi biten futbolcu veya hoca ile 6 ay kala anlaşma yapabilirsin bunu da FİFA söylüyor.

eee o zaman dünya yıldızınını bedaya almış gibi konuşmuyacaksın . Gökhan Töre o zaman o fiyat yapıyordu şimdi bjk'da oynadı kendini geliştirdi o fiyata satar, başarıyı bunlarla ölçmemek lazım bunlar ufak işler.
Kullanmadığım cümle hakkında itham da bulunma. Fikret Orman'ı benim kadar yeren de yoktur. Yaptığı transfer yanlışlarını (ameliyat masından alınan Eneramo, twitter'dan alınan Dentinho ve Niang), bunları da geçtiğimiz gün @DoğuEşrefoğlu'na tek tek saydım.

Bizimki öyle değil ki. Şenol hoca Bölükbaşı ile anlaşamadığından sene sonu sözleşmesini uzatmayacağını açıkladı. Çünkü başkan futbolcuları satacağını Şenol Güneş'e söylüyor, hoca da bunları satarsan yarışmacı bir takım ortaya çıkaramam diyor. Yani takımdan ayrılacağı %100 ortadaydı. Ve bizim de bu arada Blic ile sözleşmemiz devam ediyordu yani. Ne zaman Blic Burgge yenilgisi sonrası UEFA ve Lige havlu attı biz ondan sonra Şenol Güeş ile boşta olduğu için temasa geçtik. Sözleşmesi biten futbolcu veya hoca ile 6 ay kala anlaşma yapabilirsin bunu da FİFA söylüyor.
Yaparsın ama etik olmaz. Fenerbahçe de şike sezonunda Emenike ile benzer anlaşma yapmıştı. O da Fifaya göre normal ama etik değildi kaldı ki adamı Karabük maçında oynamamışlardı. Neyse bişey demiyorum herkes istediği klüpten istediğini alır ama bir klübe Türk futbolunun iki devi amiyane tabirle çöküyorsa, Türk futbolu ileri gitmiyor diye ağlamayacaksın..

ben takdir ediyorum bjk son 2 yıldır çok iyi transfer yapıyor gayet başarılılar herşey dwmba ba nın 6 ya alınıp 15 e satılmasıyla başladı biz ozanla josef e 15 milyon euro verdik
Ozan genç oynarsa parası çıkar ama Souza'ya bir Allah'ın kulu o parayı vermez. Meireles Chalsea'de en sevmediğim düz bir oyuncuydu vardınız ona dünya kadar bonservis ödediniz. Şimdi bedava bırakmak istiyorsunuz adam gitmiyor. Senelik maaşı 3 milyon Euro.

Atiba sene de 1 milyon sabit ücret alıyor. Ondan daha fazla katkı yapıyor da ben mi göremiyorum? Üstelik Atiba tek maç kaçırmıyor, 17 lig maçında adamın yanlış hatırlamıyorsam tek sarı kartı bile yok. Allah nazardan sakınsın sakatlık falan da yaşamıyor ama Meireles ben bildim bileli sakat.

Son olarak menajer de teklifi doğruluyor. Ama Bursa satışa gönüllü değil. :(

Benim mesajımı neden siliyorsun kafana göre ? @OzaN sürgünüm yetkisini gereksiz kullanıyor mesajımda hakaret yok hiçbir şey yok geri gelmesini istiyorum eee mesajımı beğenmedise cevap yazmaz bu kadar basit diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum ?

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,556
Son Üye
polatcufue