Beşiktaş - Trabzonspor | Süper Lig 21-22 Sezonu - 12. Hafta Maçı

Yurt dışında sorun etmiyorlar da, bizim için kırmızı çizgi böyle şeyler. Çok duygusal bir ülkeyiz. :A
Geçen Arda belgeseline baktım can sıkıntısından evdekiler geyik yapıyormuş hanım bak yine seni anıyorlar diye bizimkiler de çok sıkıntı etmiyor bence :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Geçen Arda belgeseline baktım can sıkıntısından evdekiler geyik yapıyormuş hanım bak yine seni anıyorlar diye bizimkiler de çok sıkıntı etmiyor bence :A
Tam buldun belgeselini, 103 Gol izle bari. :A Sıkıntı ediyorlar da, genelde bunu anlık olarak gösteriyorlar. Belki sonradan boş bir şey olarak görebilirler tabii. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Tam buldun belgeselini, 103 Gol izle bari. :A Sıkıntı ediyorlar da, genelde bunu anlık olarak gösteriyorlar. Belki sonradan boş bir şey olarak görebilirler tabii. :A
Ne saçmalamış diye baktım iyi saçmalamış zaten Arda. Bomboş bir işti :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and xdragxx
Ya evde sinirden edebilirsin sorun yok ams birini hedef alıp ona toplu edilmesi kötü :A
Dediğim gibi her mesleğin zorlukları var :A Ben futbolcu olsam ve küfür yesem pek de umrumda olmaz. Ne demiş Tümer Metin dolarları sormuşsunuz merak etmeyin hala duruyor üstüne 7 sülalenize yeter :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24