Beşiktaş - Kayserispor|STSL 31. Hafta Maçı|Haber ve Yorumlar

Maç 2. yarı baya açılır ilk yarı 3-0

Geçen hafta da güzel oynamıştık ama ilerdeki hücumcuların bardakla doldurduklarını geri 5'li kovayla boşaltmıştı. Akhisar'a 3 gol atmıştık deplasmanda, bir takım deplasmanda daha kaç gol atabilir. Bugün de güzel oynuyoruz ve yine 3 gol bulduk. Savunmada yine Tolga ve Tosic tedirgin gözüktü bu savunma haftaya Galatasaray maçında Sineijder ve Podolski gibi futbolculardan her türlü gol yer. Yalnız Beşiktaş'ın hücum gücü Türkiye'nin en iyisi, her maçta yediğimizden 1 fazlasını atmalıyız.

Geçen hafta da güzel oynamıştık ama ilerdeki hücumcuların bardakla doldurduklarını geri 5'li kovayla boşaltmıştı. Akhisar'a 3 gol atmıştık deplasmanda, bir takım deplasmanda daha kaç gol atabilir. Bugün de güzel oynuyoruz ve yine 3 gol bulduk. Savunmada yine Tolga ve Tosic tedirgin gözüktü bu savunma haftaya Galatasaray maçında Sineijder ve Podolski gibi futbolculardan her türlü gol yer. Yalnız Beşiktaş'ın hücum gücü Türkiye'nin en iyisi, her maçta yediğimizden 1 fazlasını atmalıyız.
Her maç böyleyiz :D
1)Allah'ım 2)bize 3)nolur 4)yardım 5)et 6)Atiba 7)Oğuzhan 8)Sosa 9)Töre 10)Quaresma 11)Gomez

Gerçekten de öyle. Hücum gücü olarak en iyi takım Beşiktaş bu sene. Savunma olarak ise bariz sıkıntılar var. Bizim takım da en çok ikinci gol atan takım. Haftaya gollü bir maç olabilir. En çok gol atan kazanır tarzı bir maç olacak sanırım. :)

Beşiktaş yönetiminin yerinde olsam bağı bahçeyi satıp Kayserispor kalecisini satın alırdım. Tam bize yakışır zenci hem de yaşı 24. İkinci yarının en az gol yiyen kalecisi, ayaklarına hakim, mücadelede bir topu koluyla neredeyse orta sahaya kadar gönderdi. Tolga öyle bir şey denese dirseği çıkabilir. :)

Beşiktaş yönetiminin yerinde olsam bağı bahçeyi satıp Kayserispor kalecisini satın alırdım. Tam bize yakışır zenci hem de yaşı 24. İkinci yarının en az gol yiyen kalecisi, ayaklarına hakim, mücadelede bir topu koluyla neredeyse orta sahaya kadar gönderdi. Tolga öyle bir şey denese dirseği çıkabilir. :)
4-0 önde olduğunuz maçta rakip takımın kalecisini mi beğendin? :D

4-0 önde olduğunuz maçta rakip takımın kalecisini mi beğendin? :D
Bu maça özel bir şey değil. Sezon sonu Beşiktaş yönetimi her bahsine varım Kayseriye teklifte bulunacak. Hiçbir kaleci bir maç ile değerlendirilmemeli. Mersin İdman Yurdu küme düştü ama kelecisi Muharrem Türk Milli Takımı'na yükseldi, kurtarış oranlarına bakarsak hem Volkan hem Muslera hem de kova Tolga'dan önde.

Ali Ahamanda'yı Kayserispor Fransa'nın Toulouse kulübünden bulup almış. Hayır biz neden böyle kaleci bulup alamıyoruz, Trabzonspor'dan torpilli gelen Fikret Orman, Şenol Güneş ve Ahmet Nur Çebi'nin hemşerisi Tolga'yı çekmek zorunda mıyız?

Bu 12 Numara ergenleri kafayı çekmiş herhalde :A İyi güldüm Allah affetsin :F Moraliniz bozuksa girin okuyun tavsiye ederim :A

Her türlü puan kaybında şampiyonluk gider :A

Bu arada Galatasaray-Beşiktaş maçını Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorsanız konuyu bana bırakın :A
Galatasaray'ın kaybedeceğini bilsem her türlü sana bırakırım ama ya bu maçla talihsizliğini kırarsan, işi şansa bırakmamak lazım. :)

Galatasaray'ın kaybedeceğini bilsem her türlü sana bırakırım ama ya bu maçla talihsizliğini kırarsan, işi şansa bırakmamak lazım. :)
Kesinlikle emin olabilirsin :A Her dediğimin tersi çıktı bu sezon :) Merak etme ben ters totemlerle Beşiktaş'ı şampiyon yapacağım :A Yeter ki fener 4. yıldızı takmasın :A

Kesinlikle emin olabilirsin :A Her dediğimin tersi çıktı bu sezon :) Merak etme ben ters totemlerle Beşiktaş'ı şampiyon yapacağım :A Yeter ki fener 4. yıldızı takmasın :A
Eğer bana bir oyun yapıyorsan bir daha konuşmam, yüzüne de bakmam bilesin? :F