Her maç böyleyizGeçen hafta da güzel oynamıştık ama ilerdeki hücumcuların bardakla doldurduklarını geri 5'li kovayla boşaltmıştı. Akhisar'a 3 gol atmıştık deplasmanda, bir takım deplasmanda daha kaç gol atabilir. Bugün de güzel oynuyoruz ve yine 3 gol bulduk. Savunmada yine Tolga ve Tosic tedirgin gözüktü bu savunma haftaya Galatasaray maçında Sineijder ve Podolski gibi futbolculardan her türlü gol yer. Yalnız Beşiktaş'ın hücum gücü Türkiye'nin en iyisi, her maçta yediğimizden 1 fazlasını atmalıyız.
Gerçekten de öyle. Hücum gücü olarak en iyi takım Beşiktaş bu sene. Savunma olarak ise bariz sıkıntılar var. Bizim takım da en çok ikinci gol atan takım. Haftaya gollü bir maç olabilir. En çok gol atan kazanır tarzı bir maç olacak sanırım.Geçen hafta da güzel oynamıştık ama ilerdeki hücumcuların bardakla doldurduklarını geri 5'li kovayla boşaltmıştı. Akhisar'a 3 gol atmıştık deplasmanda, bir takım deplasmanda daha kaç gol atabilir. Bugün de güzel oynuyoruz ve yine 3 gol bulduk. Savunmada yine Tolga ve Tosic tedirgin gözüktü bu savunma haftaya Galatasaray maçında Sineijder ve Podolski gibi futbolculardan her türlü gol yer. Yalnız Beşiktaş'ın hücum gücü Türkiye'nin en iyisi, her maçta yediğimizden 1 fazlasını atmalıyız.
Beşiktaş taraftarı Gezi'de de olduğu gibi yine yanımızda, en sevdiğim taraftar grubu.Fikret Orman: "Sıyın Cımhırbıskınımız" diyerek dursun. Beşiktaş taraftarı "Türkiye Laik'tir Laik kalacak" @Tolstoyevski @Yiğitt @BesaleT @ABAY_06
4-0 önde olduğunuz maçta rakip takımın kalecisini mi beğendin?Beşiktaş yönetiminin yerinde olsam bağı bahçeyi satıp Kayserispor kalecisini satın alırdım. Tam bize yakışır zenci hem de yaşı 24. İkinci yarının en az gol yiyen kalecisi, ayaklarına hakim, mücadelede bir topu koluyla neredeyse orta sahaya kadar gönderdi. Tolga öyle bir şey denese dirseği çıkabilir.
Bu maça özel bir şey değil. Sezon sonu Beşiktaş yönetimi her bahsine varım Kayseriye teklifte bulunacak. Hiçbir kaleci bir maç ile değerlendirilmemeli. Mersin İdman Yurdu küme düştü ama kelecisi Muharrem Türk Milli Takımı'na yükseldi, kurtarış oranlarına bakarsak hem Volkan hem Muslera hem de kova Tolga'dan önde.4-0 önde olduğunuz maçta rakip takımın kalecisini mi beğendin?
Galatasaray'ın kaybedeceğini bilsem her türlü sana bırakırım ama ya bu maçla talihsizliğini kırarsan, işi şansa bırakmamak lazım.Her türlü puan kaybında şampiyonluk gider
Bu arada Galatasaray-Beşiktaş maçını Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorsanız konuyu bana bırakın
Kesinlikle emin olabilirsin Her dediğimin tersi çıktı bu sezon Merak etme ben ters totemlerle Beşiktaş'ı şampiyon yapacağım Yeter ki fener 4. yıldızı takmasınGalatasaray'ın kaybedeceğini bilsem her türlü sana bırakırım ama ya bu maçla talihsizliğini kırarsan, işi şansa bırakmamak lazım.
Eğer bana bir oyun yapıyorsan bir daha konuşmam, yüzüne de bakmam bilesin?Kesinlikle emin olabilirsin Her dediğimin tersi çıktı bu sezon Merak etme ben ters totemlerle Beşiktaş'ı şampiyon yapacağım Yeter ki fener 4. yıldızı takmasın
Bu konuda namım tüm foruma yayılmıştır Haftaya çok rahat bir skorla maç sizde yeter ki o gün konsantre olayım ve konuyu açayımEğer bana bir oyun yapıyorsan bir daha konuşmam, yüzüne de bakmam bilesin?