Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

E1xYJVsXEAUukHc

Şu fotoğraf benim canımı çok yaktı. Cidden çok utanç verici bir şey. Sabahlara kadar çalışan adamlar üstten izlerken kravatlıların kutlamanın ortasında olmamalı.

Gökhan Töre'nin hocayı sevdiğini duymuştum. Böylece kanıtlanmış oldu. Karakterli herifmiş.

Geçenlerde Sergen'in devam etmeyeceğini duymuştum. ANÇ ile aralarından problem varmış. Bu fotoğraftan sonra o iddiaya daha çok inandım. Futboldan tüm Trabzonlu başkanlar men edilmeli. Egoist herifler.

E1xYJVsXEAUukHc

Şu fotoğraf benim canımı çok yaktı. Cidden çok utanç verici bir şey. Sabahlara kadar çalışan adamlar üstten izlerken kravatlıların kutlamanın ortasında olmamalı.

Gökhan Töre'nin hocayı sevdiğini duymuştum. Böylece kanıtlanmış oldu. Karakterli herifmiş.

Geçenlerde Sergen'in devam etmeyeceğini duymuştum. ANÇ ile aralarından problem varmış. Bu fotoğraftan sonra o iddiaya daha çok inandım. Futboldan tüm Trabzonlu başkanlar men edilmeli. Egoist herifler.
Şartsız koşulsuz 10-15 yıl takımı çalıştırması gereken adamlar sadece 3. dünya ülkelerinde kovulabilirler zaten. Boğuyor bu ülke beni.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
  • Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD
Fikret Orman döneminden kalan dosyalar yüzünden BJK'nin UEFA gelirlerinin %15'ine el koyulması durumu varmış sanırım. Haziran ortasındaki UEFA toplantısından sonra gelecek yılın cezaları falan açıklanacak. Hafta içi haberler düşmeye başlar.

Chelsea Tuchel ile -sözleşmesinin bitmesine 1 sezon daha varken- uzatmış. Yönetim ile Sergen Yalçın arasında anlaşmazlık olduğu çok belli. Şaka gibi ama sezonun ilk maçında takımı yöneten kişi Sergen Yalçın olmayabilir. :D