Bence bu kadar az atmazlardı ama bence Larin Aboubakar gibi olurlardıSergen bence Samatta ve Cisse'den pek katkı alamazdı. Teknik direktörle alakalı değildi bence onların durumu.
Bence bu kadar az atmazlardı ama bence Larin Aboubakar gibi olurlardıSergen bence Samatta ve Cisse'den pek katkı alamazdı. Teknik direktörle alakalı değildi bence onların durumu.
Şartsız koşulsuz 10-15 yıl takımı çalıştırması gereken adamlar sadece 3. dünya ülkelerinde kovulabilirler zaten. Boğuyor bu ülke beni.
Şu fotoğraf benim canımı çok yaktı. Cidden çok utanç verici bir şey. Sabahlara kadar çalışan adamlar üstten izlerken kravatlıların kutlamanın ortasında olmamalı.
Gökhan Töre'nin hocayı sevdiğini duymuştum. Böylece kanıtlanmış oldu. Karakterli herifmiş.
Geçenlerde Sergen'in devam etmeyeceğini duymuştum. ANÇ ile aralarından problem varmış. Bu fotoğraftan sonra o iddiaya daha çok inandım. Futboldan tüm Trabzonlu başkanlar men edilmeli. Egoist herifler.
Oturduğum yerde kudurdum, haydi çabuk atın imzaları! AuvvvvvvSörloth-Halil iddiaları umarım doğru değildir. 🙄
Transfer sezonu şampiyonu BJK'ye hiç hazır değilim. 🥺Oturduğum yerde kudurdum, haydi çauk atın imzaları! Auvvvvvv
Transfer şampiyonu + lig şampiyonu + ZTK + süper kupa... ŞL'de de -3 averajla elensek mis gibi iş...Transfer sezonu şampiyonu BJK'ye hiç hazır değilim. 🥺
Transfer sezonu şampiyonu BJK'ye hiç hazır değilim. 🥺
Transfer şampiyonu + lig şampiyonu + ZTK + süper kupa... ŞL'de de -3 averajla elensek mis gibi iş...
Geçen sezondan güzel anıları vardı belki onları hatırlamıştır.
Şikeyi bile para ile değil gönül işiyle yapan Beşiktaş... Bu kadar mı ekonomik açıdan durum vahim. 🤭Aboubakar. 😡 Dünya şike tarihinin en büyük şikecisi. 😡 Bu kadar organize şekilde şike yapan biri daha önce hiç olmamıştır. 😡
Chelsea Tuchel ile -sözleşmesinin bitmesine 1 sezon daha varken- uzatmış. Yönetim ile Sergen Yalçın arasında anlaşmazlık olduğu çok belli. Şaka gibi ama sezonun ilk maçında takımı yöneten kişi Sergen Yalçın olmayabilir.
35'imden sonra Fenerbahçe'li olmak istemiyorum... 😡😡
Sergen zu Fener...35'imden sonra Fenerbahçe'li olmak istemiyorum... 😡😡