Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

Ben sezonu Ersin ile geçirmek istemiyorum. Umarım satılır ve gelen parayla stopere ve sol beke yerli oyuncu alınır.
Şampiyonlukta rolü büyük, adamı gömdün. Avrupa kupası maçlarında sıkıntı olabilir tabii, ayrı konu. Orada tecrübe gerekiyor ve Mert Günok özellikle tecrübesi için transfer edildi ama tabii Ersin satılacaksa eğer mantıklı bir transfer. En son Nice'ın gündemindeydi Ersin ama Beşiktaş, Ersin için 10 milyon euro isteyince ve Ersin'in yerine PSG'den Bulka kiralanınca sanıırım transferden vazgeçildi. Büyük ihtimalle Ersin de kalır ama o zaman Utku ile sözleşme uzatılmayacaktı.
 
Şampiyonlukta rolü olmasının en büyük sebebi topun kaleden uzak olmasıydı. Ne Uğurcan ne de Altay gibi 3 tane şutun 3ünü de kurtarıp takımına maç kazandırır. Top kaleye yaklaşınca stres olmak istemiyorum.

ŞL'de kalede kimin olduğunun önemi yok. Gruptaki takımlara da bağlı olarak top sürekli bizim kalemizde olacak ve leblebi gibi gol yiyeceğiz.
 
Kısacası iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorsun ve bu yüzden Mert Günok'un iyi bir transfer olduğunu düşünüyorsun. Mert Günok elbette iyi bir transfer, iş yapar takımda, orası ayrı konu. Özellikle Avrupa kupalarında iş yapar. Beşiktaş bir de Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor karşısında zorlanabilir. Yine de iyi hamleler yaptı diğer takımlar da. O maçlarda iyi bir kaleci olmalı, Avrupa kupalarında da öyle. Bu arada Volkan Babacan düşünülüyordu, sonradan vazgeçilip Mert Günok transferi gerçekleşiyor.
 
Beşiktaş taraftarının yarısı hatta belki de yarıdan fazlası Ersin'den çok memnun değil ama bu adamın yedek kalmasını da istemiyorum. Umarım Avrupa'ya gider. Uğurcan Altay Muslera gibi adamlar olunca Ersin'e biraz haksız eleştiri yapıldı. Bana gelecek olursak benim için nötr.
 
Ersin'in yaşı da çok genç bu arada, daha 20 yaşında. Bir diğer olay, Utku ile sözleşme imzalanması. Sözleşme imzaladığınız bir oyuncuyu üçüncü kaleci yapmak da ilginç olur. Mert çok şey katar da, bu iki kaleci için iyi olmayabilir; çünkü Mert iyi bir kaleci.
 
Reactions: Gerekli24
Utku'yu ben hiç beğenmiyorum top tutmayı bildiğinden şüpheliyim. Ersin ortalama bir kaleci evet dediğin gibi genç bir kaleci yolunun iyi olmasını dilerim. Belki hoca Mert Ersin arasında gidip gelebilir düşük ihtimal de olsa. Şampiyonlar ligi maçlarında Mert oynar büyük ihtimalle.
 
Reactions: Araf
Utku kötü bir kaleciyse, yollar ayrılmalıydı. Adamın yaşı 24'e gelecek, oynadığı maç sayısı 100'e gelmiyor. Mert Günok da başlangıçta böyleydi tabii, sonradan açıldı. Daha doğrusu, Volkan Demirel'in gölgesinde kaldı. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra şans bulmaya başlayabildi. İşte Utku kendi yolunu çizmeliydi, yedek olarak geçmez bir ömür. Bir de 1 numaralı formayı giyiyor, 1 numaranın ağırlığı vardır ve bu ağırlığı son zamanlarda en iyi taşıyan Fabri idi. Ersin gelişime açık bir oyuncu, yaşı da genç. Yurt dışı deneyimini yaşaması da lazım, Nice'a gönderecektiniz işte ama olmadı. Muhtemelen Mert'in yedeği olabilir ya da tersi de olabilir. Mert Günok geçtiğimiz sezon sakatlıkla boğuşmuştu, sakatlık yaşaması durumu da olabilir. Fabri'yi geri alsanız da olurdu ama artık eskisi gibi oynamıyor, formundan düşmüştür ve eskisi gibi değildir, aynı zamanda yabancı. En iyi tercih Mert Günok'tu.
 
Reactions: Gerekli24
Fabrinin ben gitmesini istemiyordum zaten gidince çok üzülmüştüm. Utku kulüpte yedek kalacağını biliyor daha alt bir takıma gidebilirdi istese Beşiktaş zorluk çıkarmazdı. Ersin'in ben de full yedek kalmasını istemiyorum. İstenilen teklif gelmedi ki satılmadı gerçi daha bitmedi belki gider.
 
Reactions: Araf
Fabri gitmeseydi eğer, Muslera'nın Galatasaray'da uzun yıllar kaldığı gibi uzun yıllar Beşiktaş'ta kalabilirdi. Beşiktaş'tan gittikten sonra sert düşüşe geçti. Beşiktaş zorluk çıkarıp sözleşme yenilemeyecekti işte, sorun burada. Utku ile ilgilenen Nice takımıydı ve kaleci transferi yaptılar PSG'den, sanmıyorum artık transferin gerçekleşeceğini. Lille'i şampiyon yapan hocanın yeni takımı Nice, bu yüzden şaşırmıyorum Türkiye'den bir oyuncuyla ilgilenmesini. Fransa için aynı zamanda iyi bir pazar oldu Türkiye.
 
Reactions: Gerekli24
Nice'in ilgilendiği Ersin değil Utku diye biliyorum. Utku'ya gitmek istese zorluk çıkarmaz bence takım.
 
Reactions: Araf
NİCE KULÜBÜ, BEŞİKTAŞ'IN YEDEK KALECİSİYLE Mİ İLGİLENECEK?


Prd senin yanlışını düzeltecektim ben de yanlış yazmışım
Sen Utku yazmışsın


 
Reactions: Araf