DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,400
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Evet takım bugün pert oldu bayağı cumartesi maç var.Çok iyi skor ve oyun. Ama netice olmayınca bu turnuva bizi sadece lig şampiyonluğundan edecek. Çok hızlı bir şekilde elenmemiz lazım.
Kötü oynasaydık 5lik olurduk.Gol güzeldi son dk eve girdim gördüm. Ama babam kötü oynadık dedi.
İlk yarıda gol yiyince öyleydi. Yiyine kadar iyi ikinci yarı orta.Gol güzeldi son dk eve girdim gördüm. Ama babam kötü oynadık dedi.
Kötü oynasaydık 5lik olurduk.
İlk yarıda gol yiyince öyleydi. Yiyine kadar iyi ikinci yarı orta.
Zamanı daha rezalet golün yemesen daha iştahlı ikinci yarı olurduSon dakikalarda bir tane 100%lük golü atamamış Dortmund.
------
İkinci golü cok basit yemisiz...
Zamanı daha rezalet golün yemesen daha iştahlı ikinci yarı olurdu
Maalesef muhtemelen puan kaybedeceğiz.Evet takım bugün pert oldu bayağı cumartesi maç var.
Oyuncular fiziken çok bitti maçta ben bu kadar beklemiyordum. Maç fark olmadı ama fiziken bize fark attı Dortmund.Maalesef muhtemelen puan kaybedeceğiz.
Abi o belli bir şeydi zaten.Oyuncular fiziken çok bitti maçta ben bu kadar beklemiyordum. Maç fark olmadı ama fiziken bize fark attı Dortmund.
UEFA'ya kağıt göndersek, "biz kalan maçlara çıkmayalım, para falan da istemiyoruz" desek olmaz mı?ŞL bize ligde puan kaybettirir bu belliydi zaten.
UEFA'ya kağıt göndersek, "biz kalan maçlara çıkmayalım, para falan da istemiyoruz" desek olmaz mı?
Sezon sonu 3. olunca "Bu kadro nasıl şampiyon olamaz 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 " falan demeyin ama.Tabi ki hayır. Kartal gibi çıkacağız.
Sezon sonu 3. olunca "Bu kadro nasıl şampiyon olamaz 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 " falan demeyin ama.
GS FB de UEFA'da maç oynuyor sadece biz değil.Sezon sonu 3. olunca "Bu kadro nasıl şampiyon olamaz 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 " falan demeyin ama.
GS de elensin bir an önceGS FB de UEFA'da maç oynuyor sadece biz değil.
6 maça çıkacaksın her türlüGS de elensin bir an önceHiç Avrupa mavrupa kasmaya gerek yok
Buralar bize göre değil Gerekli..6 maça çıkacaksın her türlüKasmaya gerek yok diye zaten ülke puanı diye bir şey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?