3 sene oldu ben full mobil olalıBen de mobilden açıyorum konuları yazması daha kolay oluyor. Ama daha sıkıntılı düzenlemesi
------
Ben ona hep öyle diyorumDaha iyi
![]()
3 sene oldu ben full mobil olalıBen de mobilden açıyorum konuları yazması daha kolay oluyor. Ama daha sıkıntılı düzenlemesi
------
Ben ona hep öyle diyorumDaha iyi
![]()
Laptop var aslında ama genelde kardeşimde oluyor şimdi okul olduğu için boş kaldı3 sene oldu ben full mobil olalıhatta belki 4
![]()
PC yok, olsada işime yaramıyorLaptop var aslında ama genelde kardeşimde oluyor şimdi okul olduğu için boş kaldı![]()
Bu adam bu gün bir sürpriz olur da kendi kalesine atarsa ne gülerim ama
Şanlı Dortmund'umuz tarihi bir fark atmalı..
Buna inanıyor musun..Bu adam bu gün bir sürpriz olur da kendi kalesine atarsa ne gülerim ama
------
Twitter kitlesi o kadar boşsun ki Dortmund hesabında ne Beşiktaş ne Dortmund Galatasaray Fenerbahçeliler buluşmuş. Aynı şekilde Galatasaray olsa Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar olurdu
Zaten büyük ihtimalle olmayacak olursa gülerim işteBuna inanıyor musun..![]()
Düğünden dönersem yarın erken Fenerbahçe’nin frankfurt maçı açarım @Gerekli24 maç Exxende @DosiElimi çektim ama bu ara. @Tolstoyevski ile anlaştık, o FB ben de GS konuları için kapışmıyoruz
Konu modum diplerde. Bakalım bu hafta uğraşacakmıyım
Yalnız bende de saat kısmı sıkıntıbir kaç salise geri ve düzelme yapılmıyor
![]()
Ben onu geçen maçta Fenerlilere de sormak isterim açıkçası. Ben de diyorum yayın gitti meğer çökmüşExxen’de çöktü yayın sanırım, rezillik.. Acun bir de bizi destekleyin diyordu…
Bu arada taraftarların yüzde 100’ü mü alınmış hani yarı yarıya kuralı Türkiye’de@Gerekli24