Beşiktaş - Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Beşiktaş kazanır.

Oy: 1 33.3%
  • Berabere biter.

• Borussia Dortmund kazanır.

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Gerekli24

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
11,004
Puanı
710

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu ilk maçında Borussia Dortmund'u ağırlayacak. Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle N'koudou Alex Teixerira ve Vida bu maçta forma giyemeyecek. Maçla ilgili yorumları buradan yapabilirsiniz.

Stadyum: Vodafone Park
Saat : 19.45
Hakem : Antonio Mateu Lahoz (İspanya)
Yayın : Exxen

İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, N'Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Pjanic, Larin, Batshuayi

Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro, Bellingham, Dahoud, Brandt, Reus, Malen, Haaland

Son düzenleme:
Reactions: Dosi
Bol sanslar Besiktas'ima. Lakin kaybedersek de, iyi oynayarak kaybedelim.

Reactions: Gerekli24
Daha önce açmıştım ama senin forumda olduğun döneme denk gelmedi galiba
Beşiktaş dışında bile açmıştım
İyi tarafı konuyu kapma sorunu olmuyor Beşiktaş'ta
Muhtemelen denk gelmedim, ilk kez görüyorum.
Forumda Beşiktaşlı olarak sen, @DarkLegenD ve @Yakamoz-Asi var. @DarkLegenD arada takımı bırakıyor zaten ve konu açmıyor genelde ve @Yakamoz-Asi'nin Beşiktaş'a ve futbola dair umudu yok. Haliyle yorum konusunda bir yarış olmuyor, rahatlıkla yorum konusu açabilirsin.

Aslında sen yazın geldin baktım da kura konusu ve Trabzonspor Roma maçını açmışım senin döneminde

Reactions: Araf
Aslında sen yazın geldin baktım da kura konusu ve Trabzonspor Roma maçını açmışım senin döneminde
Beşiktaş taraftarı olduğun için, sanırım Beşiktaş yorum konusunu açman daha dikkat çekici. Trabzonspor'un konusunu açarsın ama @mesmeso dışında Trabzonspor taraftarı olmadığı ve izleyen sayısı da az olacağı için çok fazla yorum olmaz.

Ne yapayım diğer konulara bulaşmıyorum hemen kapıyorlar bu internet ile forumun modları ile kapışamam
Kura konusu iyiydi yine

Reactions: Araf and Dosi
Ne yapayım diğer konulara bulaşmıyorum hemen kapıyorlar bu internet ile forumun modları ile kapışamam
Kura konusu iyiydi yine
En azından Fenerbahçe ve Galatasaray gibi değil Beşiktaş yorum konuları, daha rahat. İnternetin hızlı olmasa da olur, @Dosi gaza gelip açarsa öyle kaybedersin. Benim de kötü internetim var mesela ama @Dosi'nin çok üst düzey interneti var. @Tolstoyevski düşün internetinin hızı yükseldi ama yine @Dosi'yi geçemiyor.

Reactions: Gerekli24 and Dosi
Elimi çektim ama bu ara. @Tolstoyevski ile anlaştık, o FB ben de GS konuları için kapışmıyoruz

Konu modum diplerde. Bakalım bu hafta uğraşacakmıyım

Yalnız bende de saat kısmı sıkıntı
bir kaç salise geri ve düzelme yapılmıyor

Beşiktaş konuları istesem takip edersem hep açarım zaten foruma gündüz her zaman girmiyorum yoksa tam 4'te açılmıyor zaten hiçbir zaman

------

Saat sorunu bende de var o yüzden erken açmak istemiyorum yanlışlıkla.

Reactions: Araf and Dosi
İşin kötü tarafı erken mi açtım anlamıyorum mobil olduğum için

Tempoya ayak uyduramazsak ve ilk 10-20 dakika içinde gol olursa ve bu golü atan kişi Haaland olursa çok büyük rezillik çıkar. Müthiş bir istek, azim ve hırs var adamda. Skor 5-0'ken bile kaçırdığı gol için çimleri yiyen bir adam. Ronaldo'nun genç hâli.

City'den Münih'ten kurtulduk ama başka bir belaya bulaştık. Tam kapasite seyircili deplasman maçı var daha bunun.

Reactions: Araf