Beşiktaş - Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Beşiktaş kazanır.

Oy: 1 33.3%
  • Berabere biter.

• Borussia Dortmund kazanır.

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Gerekli24

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,411
Puanı
710
images - 2021-09-15T155848.748.jpeg

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu ilk maçında Borussia Dortmund'u ağırlayacak. Beşiktaş'ta sakatlıkları nedeniyle N'koudou Alex Teixerira ve Vida bu maçta forma giyemeyecek. Maçla ilgili yorumları buradan yapabilirsiniz.

Stadyum: Vodafone Park
Saat : 19.45
Hakem : Antonio Mateu Lahoz (İspanya)
Yayın : Exxen

İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, N'Sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Pjanic, Larin, Batshuayi

Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro, Bellingham, Dahoud, Brandt, Reus, Malen, Haaland

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi
@Gerekli24'ün ilk defa yorum konusu açtığını görüyorum. Umarım Beşiktaş'a uğurlu gelir. :A
Daha önce açmıştım ama senin forumda olduğun döneme denk gelmedi galiba :A Beşiktaş dışında bile açmıştım :A İyi tarafı konuyu kapma sorunu olmuyor Beşiktaş'ta :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
Daha önce açmıştım ama senin forumda olduğun döneme denk gelmedi galiba :A Beşiktaş dışında bile açmıştım :A İyi tarafı konuyu kapma sorunu olmuyor Beşiktaş'ta :A
Muhtemelen denk gelmedim, ilk kez görüyorum. :A Forumda Beşiktaşlı olarak sen, @DarkLegenD ve @Yakamoz-Asi var. @DarkLegenD arada takımı bırakıyor zaten ve konu açmıyor genelde ve @Yakamoz-Asi'nin Beşiktaş'a ve futbola dair umudu yok. Haliyle yorum konusunda bir yarış olmuyor, rahatlıkla yorum konusu açabilirsin. :A

Muhtemelen denk gelmedim, ilk kez görüyorum. :A Forumda Beşiktaşlı olarak sen, @DarkLegenD ve @Yakamoz-Asi var. @DarkLegenD arada takımı bırakıyor zaten ve konu açmıyor genelde ve @Yakamoz-Asi'nin Beşiktaş'a ve futbola dair umudu yok. Haliyle yorum konusunda bir yarış olmuyor, rahatlıkla yorum konusu açabilirsin. :A
Aslında sen yazın geldin baktım da kura konusu ve Trabzonspor Roma maçını açmışım senin döneminde :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Aslında sen yazın geldin baktım da kura konusu ve Trabzonspor Roma maçını açmışım senin döneminde :A
Beşiktaş taraftarı olduğun için, sanırım Beşiktaş yorum konusunu açman daha dikkat çekici. Trabzonspor'un konusunu açarsın ama @mesmeso dışında Trabzonspor taraftarı olmadığı ve izleyen sayısı da az olacağı için çok fazla yorum olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Beşiktaş taraftarı olduğun için, sanırım Beşiktaş yorum konusunu açman daha dikkat çekici. Trabzonspor'un konusunu açarsın ama @mesmeso dışında Trabzonspor taraftarı olmadığı ve izleyen sayısı da az olacağı için çok fazla yorum olmaz. :A
Ne yapayım diğer konulara bulaşmıyorum hemen kapıyorlar bu internet ile forumun modları ile kapışamam :A Kura konusu iyiydi yine :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and Dosi
Ne yapayım diğer konulara bulaşmıyorum hemen kapıyorlar bu internet ile forumun modları ile kapışamam :A Kura konusu iyiydi yine :A
En azından Fenerbahçe ve Galatasaray gibi değil Beşiktaş yorum konuları, daha rahat. İnternetin hızlı olmasa da olur, @Dosi gaza gelip açarsa öyle kaybedersin. Benim de kötü internetim var mesela ama @Dosi'nin çok üst düzey interneti var. @Tolstoyevski düşün internetinin hızı yükseldi ama yine @Dosi'yi geçemiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
En azından Fenerbahçe ve Galatasaray gibi değil Beşiktaş yorum konuları, daha rahat. İnternetin hızlı olmasa da olur, @Dosi gaza gelip açarsa öyle kaybedersin. Benim de kötü internetim var mesela ama @Dosi'nin çok üst düzey interneti var. @Tolstoyevski düşün internetinin hızı yükseldi ama yine @Dosi'yi geçemiyor. :A
Elimi çektim ama bu ara. @Tolstoyevski ile anlaştık, o FB ben de GS konuları için kapışmıyoruz :A
Konu modum diplerde. Bakalım bu hafta uğraşacakmıyım :A
Yalnız bende de saat kısmı sıkıntı :A bir kaç salise geri ve düzelme yapılmıyor :A

Beşiktaş konuları istesem takip edersem hep açarım zaten foruma gündüz her zaman girmiyorum yoksa tam 4'te açılmıyor zaten hiçbir zaman :A
------

Elimi çektim ama bu ara. @Tolstoyevski ile anlaştık, o FB ben de GS konuları için kapışmıyoruz :A
Konu modum diplerde. Bakalım bu hafta uğraşacakmıyım :A
Yalnız bende de saat kısmı sıkıntı :A bir kaç salise geri ve düzelme yapılmıyor :A
Saat sorunu bende de var o yüzden erken açmak istemiyorum yanlışlıkla. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and Dosi
Beşiktaş konuları istesem takip edersem hep açarım zaten foruma gündüz her zaman girmiyorum yoksa tam 4'te açılmıyor zaten hiçbir zaman :A
------

Saat sorunu bende de var o yüzden erken açmak istemiyorum yanlışlıkla. :A
İşin kötü tarafı erken mi açtım anlamıyorum mobil olduğum için :A

• Güldürdün
Tempoya ayak uyduramazsak ve ilk 10-20 dakika içinde gol olursa ve bu golü atan kişi Haaland olursa çok büyük rezillik çıkar. Müthiş bir istek, azim ve hırs var adamda. Skor 5-0'ken bile kaçırdığı gol için çimleri yiyen bir adam. Ronaldo'nun genç hâli.

City'den Münih'ten kurtulduk ama başka bir belaya bulaştık. Tam kapasite seyircili deplasman maçı var daha bunun. :(

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Araf