Beşiktaş - Altay | Süper Lig 21-22 Sezonu - 26. Hafta Maçı

Abi adam elini çekmek için elinden geleni yapıyor. Değmiyor dedim değse bile düşüyor elini çekmek için elinden geleni yapıyor. Bu açıdan hafif teması var gibi duruyor ama adam ne yapsın bana onu söyleyin elini çekiyor düşerken normal pozisyonda eli.
------

En yakından hali de bu varsa bileğiyle bir teması var adam orada düşerken normal pozisyonu
Düşmeye bak kolunu yana uzatarak. :D Neyse asıl olaya bakmayıp kendinizi "bizi engelliyorlar" saçmalığıyla oyalamaya devam edin. Özellikle sizi böyle izlemek daha zevkli oluyor. :D

Düşmeye bak kolunu yana uzatarak. :D Neyse asıl olaya bakmayıp kendinizi "bizi engelliyorlar" saçmalığıyla oyalamaya devam edin. Özellikle sizi böyle izlemek daha zevkli oluyor. :D
Abi adam düşerken ne yapacak elini vücuduna mı bağlayacak çekmek için yoğun bir çaba veriyor. Ben hakem konuşurum ama hiçbir zaman hakem olmasa şampiyon olacaktık hakemle TS şampiyon oluyor gibi bir şey çıkmadı. Bu kafada da hiç olmam o maç kendi yorumunu bırakırım bunun sebebi de hakemleri pozisyonları konuşmayı severim. Biliyorum sosyal medyada her gördüğü pozisyonda penaltı bekleyen Beşiktaşlılar var sen de onları görüyorsun ama ben öyle biri değilim.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Şunların dediği şeyleri ciddiye almanı tavsiye etmem. Aralarından birisi maçtan sonra hata yaptığını kabul ederek düdüğünü bırakmış birisi.
Evet hepsi mantıklı kişiler değil ama en azından hakemlik yapmış kişiler ve sahada olmak ile burada olmak farklı yoksa Bülent Yıldırım'ın vukuatlarını biliyorum. Hata yaptığını bırak eyyam yapıp hakemliğe devam edenlerin yanında bırakan bana daha adaletli gelir aslında. Her hakemi dikkate almıyorum. Mesela Erman ve Ahmet Çakar da var onların dediklerini zerre umursamıyorum.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Kerem Kalafat'ı geçen sene Giresunspor'da ara ara izliyordum. İki haftadır Beşiktaş'ta ilk 11'de başlaması sevindirici. :)

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kerem Kalafat'ı geçen sene Giresunspor'da ara ara izliyordum. İki haftadır Beşiktaş'ta ilk 11'de başlaması sevindirici. :)
Roiser sakat yoksa kadroya bile almıyordu ben Roiser yokken oynatmaz yine diye düşünüyordum yine oynattı bari ama dün az daha yakıyordu :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam