Emre Ozansoy
Moderatör
Feneri Ankara takımı yapmaya çalışıyorlar @Emre Ozansoy Alanyada yapılan tesadüf değil @Emre Ozansoyİzleyecek bir şey bulamadım, ilk yarısına bakayım dedim.
Tek farklı ya da 2 farklı biter demiş çoğunluk, ayıp etmişizNeyseki skorda beraberlik yazma gibi bir hatada bulunmadım @Tolstoyevski
Ben iftara kaçayım. Sen başlığı edit edersin daha gol atılırsaTek farklı ya da 2 farklı biter demiş çoğunluk, ayıp etmişiz
Şoktayım@xdragxx şimdi kaç yüzdesi?
Her gol sonrası %5 artıyor.@xdragxx şimdi kaç yüzdesi?
Ben yine iyiyim Hatay 4 gol atarsa +1 puan fazla alıyorum sizden.Tek farklı ya da 2 farklı biter demiş çoğunluk, ayıp etmişiz
Biz kural hatasına uğramasak Alanya’da @HeisenBergBu maçın böyle olacağı çok barizdi Hatay tam Beşiktaş'ın isteyeceği tarzda bir takım. Beşiktaş hak etti bu sezon şampiyonluğu.
Şu mesajı gören insan benimle bir daha futbol konuşmaya tenezzül dahi etmez. Utanç içindeyim...Zor maç olacağını düşünüyorum.
Bir şey değişmezdi.Biz kural hatasına uğramasak Alanya’da @HeisenBerg
Bence de şu zamana kadar senin futboldan anladığını düşünüyordumŞu mesajı gören insan benimle bir daha futbol konuşmaya tenezzül dahi etmez. Utanç içindeyim...
O kadar Emre Özcan'ı, Erman Yaşar'ı boşuna izlemişim... @SherlockBence de şu zamana kadar senin futboldan anladığını düşünüyordum