- Reaksiyon puanı
- 113,223
- Puanı
- 1,060
bu mac bencede sampiyonluk maci, yenilirse ve Gs de BJK'yi yenerse isin rengi degisecekBeşiktaş için şampiyonluk maçı, bu maçı kazanırsa şampiyonlukları şimdiden hayırlı olsun.
@Dosi bakalım yine şanslı gelecek misin ikinci takımına
Şu Beşiktaş'a ikinci takımım falan deme artık sinir oluyorum aşırı....bu mac bencede sampiyonluk maci, yenilirse ve Gs de BJK'yi yenerse isin rengi degisecek
Fener olamiyorsa BJK olsun
İkinci takımım lafını bugün kullanmadımŞu Beşiktaş'a ikinci takımım falan deme artık sinir oluyorum aşırı....
Tolsto kullanınca da itiraz etmedin ama..İkinci takımım lafını bugün kullanmadım
GS olacağına onlar kazansın
Küçükken sempatim vardı. Ordan kaynaklanıyor galiba. Nefret edemiyorum nedenseTolsto kullanınca da itiraz etmedin ama..
Bir Fenerlinin ikinci takımı Bjk falan olamaz Gençler, Ankaragücü neyse de adamlar bizden nefret ediyor sen nasıl onlara ikinci takımım diyorsun reddetmen lazım bu söylemi....
Yaaa tamam nefret etme de 2.ci takım da deme aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKüçükken sempatim vardı. Ordan kaynaklanıyor galiba. Nefret edemiyorum nedense
Bu şiirde her farklı durumda ortaya çıkıyorYaaa tamam nefret etme de 2.ci takım da deme aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
------
Yoksa bu şiiri atmak zorunda kalacağım...
Hala ikinci takımın mı yaniBu şiirde her farklı durumda ortaya çıkıyor
Bir şey olmazzzzz...
Fener haricinde sempati duyduğum tek takım yani evetHala ikinci takımın mı yani
Tamam o zaman şampiyonluk turuna da çık İsveç'te. Hatta Türkiye'ye gelirsen şampiyonluk t-shirtü falan da alırsın...Fener haricinde sempati duyduğum tek takım yani evet
Fener Şampiyon olsada tura çıkmamTamam o zaman şampiyonluk turuna da çık İsveç'te. Hatta Türkiye'ye gelirsen şampiyonluk t-shirtü falan da alırsın...
Yahuuu nasıl sevmiyorsun kafamı karıştırdın oruç oruçFener Şampiyon olsada tura çıkmam
Yok BJK logosu olan şeyleri giyecek kadar sevmiyorum, o kadar da değil
Benim söylediklerim ve anlatmak istediklerim genelde farklı olabiliyor demiştimYahuuu nasıl sevmiyorsun kafamı karıştırdın oruç oruç
2.takım demek 1.takımdan sonra gelen takım değil mi Benim 2.takımım Barcelona, Messi sebebiyle ve forması vs. var yani...
Kazanmasalar da hayırlı olsun. Artık şampiyonluk yarışı mı kalmış şu saatten sonra.Beşiktaş için şampiyonluk maçı, bu maçı kazanırsa şampiyonlukları şimdiden hayırlı olsun.
@Dosi bakalım yine şanslı gelecek misin ikinci takımına
Tamam 2.takımın değil o zaman sadece nefret etmiyorsun o kadarBenim söylediklerim ve anlatmak istediklerim genelde farklı olabiliyor demiştim
2. Takım derken yani TR Ligi'nde tek sevdiğim takımım Fenerbahçe. 2. bir sıraya birini koymak gerekirse bu BJK olur. GS aşırı nefret ettiğim bir takım ve diğer takımlara ise en ufak bir sempatim yok. Hatta Trabzonspor'da pek sevmiyorum nedense ama BJK'ye karşı nefretim veya sevmemezliğim yok. Orta bir takım ve bu yüzdende Fener haricinde kazanmasını isteyeceğim bir takım ama misal GS çok gerilerde olsaydı ozaman BJK kazansın istemezdim
GS'nin hâlâ şansı var ama FB için gelen hafta o umut tükendiKazanmasalar da hayırlı olsun. Artık şampiyonluk yarışı mı kalmış şu saatten sonra.
Olayı çözdüğümüze sevindimTamam 2.takımın değil o zaman sadece nefret etmiyorsun o kadar
galatasarayın puan farkı 6 bizim 5 @DosiGS'nin hâlâ şansı var ama FB için gelen hafta o umut tükendi
Olayı çözdüğümüze sevindim