Adam 3 günde ne taktiği verecek ki, takım bir an da değişsin.Gol: Joao Mario
Beşiktaş 4-1 Athletic Bilbao.
k-OLE-j Havası.
Takımdan hocaya hoşgeldin hediyesi.Adam 3 günde ne taktiği verecek ki, takım bir an da değişsin.
Adam yargı dağıttı. Bjk bu dakikadan sonra zor yenilir. Bundan sonra Beşiktaş, şampiyonlar ligi adayıdır. Bazıları gibi kaçmadı. Kendisine güveniyor. Manchester United dönemi teknik adamlık görevini Mourinho sonrası çok beğenmiştim.Adam 3 günde ne taktiği verecek ki, takım bir an da değişsin.
Rekabet açısından başarılı olmasını isterim ama söz konusu Beşiktaş olunca belli olmaz o durum.Adam yargı dağıttı. Bjk bu dakikadan sonra zor yenilir. Bundan sonra Beşiktaş, şampiyonlar ligi adayıdır. Bazıları gibi kaçmadı. Kendisine güveniyor. Manchester United dönemi teknik adamlık görevini Mourinho sonrası çok beğenmiştim.
@Yakamoz-Asi ye de söylemiştim. Bu adam net başarılı olacak.
GVB, Çin'de 1 puan ortalaması tutturmuş adam. Ole'ye küfürdür bu. 😅😂 Ole her türlü döver GVB'yi göreceksin.Rekabet açısından başarılı olmasını isterim ama söz konusu Beşiktaş olunca belli olmaz o durum.
Van Bronckhorst da 0-5'lik Galatasaray galibiyeti ile başladı ama 3 ay sonra gönderildi.
Ole boş bir adam değil tabii ama Beşiktaş'ta sorun genel olarak teknik adamlar da olmuyor. Başka sorunları var, yönetimsel olarak ama belki yeni yönetim bu durumu aşar.GVB, Çin'de 1 puan ortalaması tutturmuş adam. Ole'ye küfürdür bu. 😅😂 Ole her türlü döver GVB'yi göreceksin.
Evet , çok şaşırtıcı öyle değil mi ?Bu saate kadar çalıṣtım bu nasıl bir skor böyle 😱 bunu Kartal mı yaptı? 😱
Evet , çok şaşırtıcı öyle değil mi ?
İyi günler geride kaldı, daha iyi günler pek yakındaGözlerim yaṣardı bu günleri görecekmiydik?
Konuları ben açmayınca BeşiktaşBu saate kadar çalıṣtım bu nasıl bir skor böyle 😱 bunu Kartal mı yaptı? 😱
Sağlıklı bir takım değil zaten bu karakartal madde bağımlısı.Beşiktaş'a helal olsun. Athletic Bilbao'yu Fener veya Galatasaray yenebilir mi bilmiyorum. Yeni hoca etkisini gösterdi diyebiliriz
Aynen aynen değişik bu Kartal, gidip en zayıflara yenilirler en güçlüleri yenerlerSağlıklı bir takım değil zaten bu karakartal madde bağımlısı.
Beşiktaş'a helal olsun. Athletic Bilbao'yu Fener veya Galatasaray yenebilir mi bilmiyorum. Yeni hoca etkisini gösterdi diyebiliriz
------
Konuları ben açmayınca Beşiktaş
Sağlıklı bir takım değil zaten bu karakartal madde bağımlısı.
Aynen aynen değişik bu Kartal, gidip en zayıflara yenilirler en güçlüleri yenerler
Bize zayıf dedi 😱Sen açma zaten bir zahmet açma. Allah rızası için.
Darısı Fenere
Kesinlikle bknz. GS
Bize zayıf dedi 😱
Konulara el atmanın zamanı gelmiş...
Aynen aynen değişik bu Kartal, gidip en zayıflara yenilirler en güçlüleri yenerler
Sana düztaban mı dedi ? @BullySen açma zaten bir zahmet açma. Allah rızası için.
Darısı Fenere
Kesinlikle bknz. GS