Ha sen 5-0'ı diyorsun... Ben onu aklımdan silmiştim ne güzel...Tam tersi. En güçlü sizsiniz ṣuan ligde. İlk maç ne oldu.
Hem övdün hem gömdün gibi bir şey oldu
Ha sen 5-0'ı diyorsun... Ben onu aklımdan silmiştim ne güzel...Tam tersi. En güçlü sizsiniz ṣuan ligde. İlk maç ne oldu.
Ha sen 5-0'ı diyorsun... Ben onu aklımdan silmiştim ne güzel...
Kartal sıklıkla böyle sezon başı uçuyor , kaçıyor dersin sezon başlar iç karışıklık seçim felan hooop sezon bitmiş.Ha sen 5-0'ı diyorsun... Ben onu aklımdan silmiştim ne güzel...
Haklısın sende haklısın. Sonra ki mesajda zaten beni beter edeceksin.Pası sen verdin ne yapayım. haksızmıyım @12.Adam
Kartal sıklıkla böyle sezon başı uçuyor , kaçıyor dersin sezon başlar iç karışıklık seçim felan hooop sezon bitmiş.
------
Haklısın sende haklısın. Sonra ki mesajda zaten beni beter edeceksin.
Size Sergen Hoca lazım o da istemiyor aklı bizde diyorlar ne biliyim.Valla sende haklısın dejavu gibi her sezon aynı. Baṣta parlakcı gibi parlıyoruz sonra ne oluyorsa ya teknik adam gider, ya yönetim gider, illa ki bir kaos olur.
Size Sergen Hoca lazım o da istemiyor aklı bizde diyorlar ne biliyim.
Bize ne diyor ?Adam umut yok napayım BJKyi diyor.
Bize ne diyor ?
@xdragxx ile Ersun defterini tamamen kapattık zaten gelebilir bir sakıncası yok.En azından adam karizmam olur diyordur. Mourinhoyu gönderttim ben geçtim diyebilir torunlarına.
Oohhmmm. Sıra var 😂 Fırsat bulursan açarsın.Konulara el atmanın zamanı gelmiş...
Umudu var edenler takımın başında. 😄Adam umut yok napayım BJKyi diyor.
Beşiktaş'ı lig şampiyonluğundan eden benimOohhmmm. Sıra var 😂 Fırsat bulursan açarsın.
Umudu var edenler takımın başında. 😄
Gidip kafasını dağlara taşlara şimdiden vurabilir.
Oohhmmm. Sıra var 😂 Fırsat bulursan açarsın.
Umudu var edenler takımın başında. 😄
Gidip kafasını dağlara taşlara şimdiden vurabilir.
Beşiktaş'ı lig şampiyonluğundan eden benim
Yükselişe geçerlerse senle yarışa girebilirim yeniden düşmeleri için
Üsttede belirttiğim gibi, Beşiktaş artık Şampiyonlar Ligi ön eleme adayı. Aha da buraya yazdım. Olunca görüşürüz. Beşiktaşlılar müsterih olsun. Ben dediğimin arkasındayım.Beşiktaş'ı lig şampiyonluğundan eden benim
Yükselişe geçerlerse senle yarışa girebilirim yeniden düşmeleri için