Beşiktaş 4-1 Athletic Bilbao | Uefa Avrupa Ligi 7. Hafta Maçı

Gol: Joao Mario
Beşiktaş 4-1 Athletic Bilbao.
k-OLE-j Havası.

Adam 3 günde ne taktiği verecek ki, takım bir an da değişsin.
Adam yargı dağıttı. Bjk bu dakikadan sonra zor yenilir. Bundan sonra Beşiktaş, şampiyonlar ligi adayıdır. Bazıları gibi kaçmadı. Kendisine güveniyor. Manchester United dönemi teknik adamlık görevini Mourinho sonrası çok beğenmiştim.

@Yakamoz-Asi ye de söylemiştim. Bu adam net başarılı olacak.

Reactions: Yakamoz-Asi
4231 şovu vardı. Ortayı kitleyip maçı aldı Beşiktaş. Bir tane sağlam 9 numara bulurlarsa bir şeyler yapabilirler.

Rekabet açısından başarılı olmasını isterim ama söz konusu Beşiktaş olunca belli olmaz o durum.

Van Bronckhorst da 0-5'lik Galatasaray galibiyeti ile başladı ama 3 ay sonra gönderildi.

Reactions: 12.Adam and Hobbit
Rekabet açısından başarılı olmasını isterim ama söz konusu Beşiktaş olunca belli olmaz o durum.

Van Bronckhorst da 0-5'lik Galatasaray galibiyeti ile başladı ama 3 ay sonra gönderildi.
GVB, Çin'de 1 puan ortalaması tutturmuş adam. Ole'ye küfürdür bu. 😅😂 Ole her türlü döver GVB'yi göreceksin.

GVB, Çin'de 1 puan ortalaması tutturmuş adam. Ole'ye küfürdür bu. 😅😂 Ole her türlü döver GVB'yi göreceksin.
Ole boş bir adam değil tabii ama Beşiktaş'ta sorun genel olarak teknik adamlar da olmuyor. Başka sorunları var, yönetimsel olarak ama belki yeni yönetim bu durumu aşar.

Reactions: Hobbit
Yerli teknik direktör fetişisti gazetecilerin "GvB sezon başı takımı çalıştırmamış." palavrasının patladığı bir maç oldu.

Bu saate kadar çalıṣtım bu nasıl bir skor böyle 😱 bunu Kartal mı yaptı? 😱

Reactions: Bully and 12.Adam
Beşiktaş'a helal olsun. Athletic Bilbao'yu Fener veya Galatasaray yenebilir mi bilmiyorum. Yeni hoca etkisini gösterdi diyebiliriz

------

Konuları ben açmayınca Beşiktaş

Sen açma zaten bir zahmet açma. Allah rızası için.

Sağlıklı bir takım değil zaten bu karakartal madde bağımlısı.

Darısı Fenere

Aynen aynen değişik bu Kartal, gidip en zayıflara yenilirler en güçlüleri yenerler

Kesinlikle bknz. GS

Reactions: Bully and 12.Adam