Neden beyni yok dediğine baktın mı senBeyinsiz demiş işte daha ne pozisyon falan diyorsun
Neden beyni yok dediğine baktın mı senBeyinsiz demiş işte daha ne pozisyon falan diyorsun
Cümleyi uzattıkça tekrar ediyorum bazen böyle.Konudan bağımsız neden bu kadar çok "hakaret" yazıyor bu mesajda?
Özet şu aslında: Beşiktaş taraftarı Sergen haklı diyor, geri kalanlar Balotelli'yi haklı buluyor. Gerisini tartışamya gerek yok. Bu olaya objektif bir şekilde yaklaşmamız mümkün değil iki tarafa göre. Sana göre Balotelli öyle olabilir, bilemem. Sergen hocana sahip çık, boş ver gerisini. Objektiflik hikaye.Kaçırdığı o pozisyon sonrası gülerek içten bir şekilde bunun beyni yok diyor. Aslında direkt aşırı bir hakaret söylemi yok. Balotelli Sergen'e o hareketi yaptı diye Sergen de yok oldu.
Tamam abi hakaret olsun siz de rahatlayın ben de rahatlayım o zaman Kunzun dediği hakaret bunu yakıştıramadım der gibi der geçerim.
Balotelli'nin yaptığı hareket doğal onu duyduktan ve golü attıktan sonra ama Sergen'in yıllar öncesi dediği lafa katılıyorum olay bu. Sen Fenerbahçelisin ben Beşiktaşlıyım tamamen objektif olmamız imkansız ama Sergen'in bu dediğini bak diyorum ki Fatih Terim dese en sevmediğim adamlardan onu bile normal karşılarım. Bunu objektiflikle ilgisi yok.Cümleyi uzattıkça tekrar ediyorum bazen böyle.
Özet şu aslında: Beşiktaş taraftarı Sergen haklı diyor, geri kalanlar Balotelli'yi haklı buluyor. Gerisini tartışamya gerek yok. Bu olaya objektif bir şekilde yaklaşmamız mümkün değil iki tarafa göre. Sana göre Balotelli öyle olabilir, bilemem. Sergen hocana sahip çık, boş ver gerisini. Objektiflik hikaye.
Sebebi önemli değil ki.Neden beyni yok dediğine baktın mı sen
Fatih Terim de zaten Sergen Yalçın gibi açıklama yapardı ya da Sergen Yalçın, Fatih Terim gibi açıklama yaptı da diyebiliriz. İkisinin ortak özelliği dobra olmaları, ikisi de biraz fazla dobra.Balotelli'nin yaptığı hareket doğal onu duyduktan ve golü attıktan sonra ama Sergen'in yıllar öncesi dediği lafa katılıyorum olay bu. Sen Fenerbahçelisin ben Beşiktaşlıyım tamamen objektif olmamız imkansız ama Sergen'in bu dediğini bak diyorum ki Fatih Terim dese en sevmediğim adamlardan onu bile normal karşılarım. Bunu objektiflikle ilgisi yok.
Tabi Sergen Yalçın kebapçı dövmeye gidiyorFatih Terim de zaten Sergen Yalçın gibi açıklama yapardı ya da Sergen Yalçın, Fatih Terim gibi açıklama yaptı da diyebiliriz. İkisinin ortak özelliği dobra olmaları, ikisi de biraz fazla dobra.
Sergen Yalçın dövmeye üşenir, lafını sokar gider.Tabi Sergen Yalçın kebapçı dövmeye gidiyor
Sorma ya o hareket ile golü kaçırınca hocası kim bilir neler dedi zaten çıkarmış bir deAbovvvv. Cahile cahil diyemiyoruz, beyinsize beyinsiz diyemiyoruz. Baba biz nereye geldik, ne yapıyoruz.
Gol mü kaçırdı? Sakın bana "ADS 4. gole çok yaklaşmıştı" deme.Sorma ya o hareket ile golü kaçırınca hocası kim bilir neler dedi zaten çıkarmış bir de
Yok eski olayından bahsediyorum Sergenin beyni yok mevzusuGol mü kaçırdı? Sakın bana "ADS 4. gole çok yaklaşmıştı" deme.
Geçen sezona gidersek ben kendime sayarım verilmeyen penaltılarımız hatta gollerimiz
------
Sen hep konuda olsana ya yalnız kalıyorum sesleri çıkmıyordu şimdi bir puan kaybedince hepsi art arda ben bunlarla uğraşmıyorum ama yenilince bu kadar