Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor | Süper Lig 21-22 Sezonu - 6. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%
  • Adana Demirspor kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Balotelli'ye hakaret etmesini artık kim söylediyse, Sergen hocaya patlıyor. Hoca ya söylediğini unuttu ya da hatırlamamazlıktan geldi. Geçmişteki olayı da dobra dobra anlatsaydı keşke.

Adam Kuntz'un samimi lafına bile bozulmuş ah ulan Sergen Yalçın ben de seni zeki bir adam sanırdım...

Balotelli'ye hakaret etmesini artık kim söylediyse, Sergen hocaya patlıyor. Hoca ya söylediğini unuttu ya da hatırlamamazlıktan geldi. Geçmişteki olayı da dobra dobra anlatsaydı keşke.
Basın toplantısı izlemedim ama sordular mı? 8 sene önceki olayı hatırlamıyor olabilir. Bu konuda oldukça netim şu piyasada en dobra adam Sergen Yalçın'dır.

Adam Kuntz'un samimi lafına bile bozulmuş ah ulan Sergen Yalçın ben de seni zeki bir adam sanırdım...
Eğer ona bozulduysa saçmalamış.

Basın toplantısı izlemedim ama sordular mı? 8 sene önceki olayı hatırlamıyor olabilir. Bu konuda oldukça netim şu piyasada en dobra adam Sergen Yalçın'dır.

Eğer ona bozulduysa saçmalamış.
Hatırlamıyor olması muhtemel ama zamanında o hareketi yapmayacaktı, yaptı ve teknik direktör olduğu sırada, hakaret ettiği futbolcuyla karşılaştı ve o futbolcu patladı. Ben olsam, ben de patlardım. Onun bu tepkilerini normal karşılıyorum, hele de öfkeli birisi olunca daha da normal oluyor. Artık bu olayı nasıl öğrendi, hiçbir fikrim yok. Onu bunu gösterip kışkırtan yüzünden oluyor bunlar, ayrı konu.

Karagümrük maçı ne zaman Bjk'ın Caner abimden de buna benzer bir şey bekliyorum

Reactions: 12.Adam
Balotelli'ye biri bunu söylemese imkanı yok. Yorumcuyken bir çok isim bir çok şey diyor. Bu konuyu bu arada bir çok kişi de bilmiyordu
Balotelli olunca bu hareketler normal.

Karagümrük maçı ne zaman Bjk'ın Caner abimden de buna benzer bir şey bekliyorum
Beşiktaş Caner arasında ne var ki

Reactions: xdragxx
Balotelli'ye biri bunu söylemese imkanı yok. Yorumcuyken bir çok isim bir çok şey diyor. Bu konuyu bu arada bir çok kişi de bilmiyordu

Sergen Yalçın yorumcu olduğu zaman Caner'e de hocana o haraketleri yaparsan o elini kırarlar falan demişti

Sergen Yalçın yorumcu olduğu zaman Caner'e de hocana o haraketleri yaparsan o elini kırarlar falan demişti
Bu da yine doğru bir söz ama yalnız sonra Fener maçında Vitora hareket yapmasın. Bu arada Caner ile Sergen birlikte çalıştı. Bir derdi varsa onlar çözmüştür orada

Reactions: xdragxx
Bundan sonra üç büyüklerin zayıf ikilisinin yapması gereken belli. Sergen'in yorumculuk dönemini didik didik arayıp rakiplere söylediği tüm olumsuz şeyleri hatırlatmalılar.

Rıdvan varken Caner'i oynatıyordu. O zamanda da iyiydi bu adam o zaman bunun Rıdvanla derdi var
Hayır ilk başta Rıdvan oynattı Caner Fener'le çoktan anlaştı diye oynatmadı sonradan baktı Rıdvan daha hazır değil mecbur Caner'e döndü

Yarın Galatasaray da puan kaybederse çok iyi olur diyeceğim ama öyle bir şey olursa Fenerbahçe de kesin puan kaybeder
kardeşlerim kaybetmişken bana kazanmak yakışmaz der ve kaybeder

Sana birisi hakaret etse, hiçbir tepki göstermez misin? Balotelli açısından bakman lazım. Her şeye çift taraflı bakmaya çalışır, yenilince ve Balotelli'ye kinlenince tamamen tek taraflı bakıyor artık.