Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor | Süper Lig 21-22 Sezonu - 6. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%
  • Adana Demirspor kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Var kontrol ediyor diyip geçiyorlar. Uzatma süresi mantıksız değil ama o pozisyonda ortalık çok karışıktı. Bir iki faul bile vardır. Ama bunları diyince kendi maçı veriyorsun suçu hakeme atıyorsun oluyor.
------

@Tolstoyevski başlığı sen mi düzelttin :A
Hayır emreemreu halletmiş benden önce ama şu an müsaitim keyiflendim sen de müsaitsen satranç atarız bir ara bugün :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Beşiktaş'ın rotasyonu da sıkıntılı. Antalya maçının ilk yarısıyla bu maçın 50. dakikasından sonra 3 değişiklikle oyunu direkt rakibe verdiler.

Adana'dan da büyük keyif aldım. Montella kadronun hakkını veriyor. Acaba Balotelli'ye o lafı hatırlatan babayiğit kimdi? :D

Yalnız cidden maçı fazla uzattı hoca, son pozisyonda korneri kullandırması Premier lig'de pek görülecek bir olay değil. Aynı zamanda gol pozisyonunda faul verilse verilirdi, üstüne abanıyorlar resmen.
Ben arka tarafta forma çekerek rakibi kaleye sokmaya çalışan adama daha çok dikkat etmiştim ama herkes Balotelli'den bahsediyor. Lakin Alper Ulusoy var hakemi iyi hakem değil. İncebıyıkın da daha önceki vakaları malum. :A Daha çok kendimizi eleştirmek isterim ama bunları da söylemek gerekir. Gerçi iki gol jeneriklik gol yapacak bir şey yok takımın ama takım gol yiyince eli ayağına dolanıp tam kale defansa çekilmesi. Oyuncu değişikliği sonrası girenlerin takımı daha kötüye itmesi gibi durumlar var. Sonuç olarak her şey güzel giderken rakiplerine lig başından psikolojik üstünlük sağlarken onu bitirdin.

Adana Demirspor'u yerin dibine sokmaya çalışıyorsun, Balotelli'ye de hakaret ediyorsun. :A
Balotelli yetenekli ama kusura bakmayın kafasını kullanmayan disiplinsiz bir futbolcu. Kendi kariyerine yazık etti. Adana Demirspor kısmı kuru iftira :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Yalnız cidden maçı fazla uzattı hoca, son pozisyonda korneri kullandırması Premier lig'de pek görülecek bir olay değil. Aynı zamanda gol pozisyonunda faul verilse verilirdi, üstüne abanıyorlar resmen.
Yav şu objektif olma huyunuz beni benden alıyor, adamlar kaç maç açık açık kollandı yahu şu ligde. Beter olsunlar.

Sergen Yalçın'ın futbolcu hali işte. :A
Sergen Yalçın dobra adamdır zaten kendisi de futbol hayatının iyi olmadığını söylüyor. Hatta beni Bayern Münih alacaktı. Bir araştırdılar almadı dediği sözü bile bunu özetler :A
------

Yav şu objektif olma huyunuz beni benden alıyor, adamlar kaç maç açık açık kollandı yahu şu ligde. Beter olsunlar.
Sezon başından beri burada kaç tane hakem hatası oldu. Kazandık diye konuşulmuyor. Kaybettiklerimize gelirse en iyi örnek Gazisehir maçı mis gibi penaltı verilmedi.