Beşiktaş 2-4 Göztepe | Trendyol Süper Lig 13. Hafta Maçı

2-0'ken bile Göztepe öyle hareketli ve iştahlı oynuyordu ki ilk yarıdan olmasa da bir yerde maçın döneceği belliydi. Şimdi de bir penaltıları yendi.

Üç İstanbul takımlarıyla oynayan Anadolu takımlarına çok yazık oluyor. En ufak ortada pozisyon varsa hakemler İstanbul tarafına karar alıyorlar. Bu şartlarda top oynayabilmek ciddi akıl sağlığı ister.

Teknik Direktör derhal görevden alınmalı. Net. Severdim ama bu sonuçlar gerçekten berbat. Resmen sezonu harcadılar.
------

Yönetim istifa etmeli seyirci haklı. Böyle kadro olmaz.

Göztepe'ye kocaman tebrikler. Aynı performansı Galatasaray'a karşı da göstermelerini bekliyoruz. :A

Maç baya iyiydi, top bir o kalede bir bu kaledeydi. Beşiktaş için sezon bitti. Hoca kovulur artık.

Göztepe çok iyi takım. Bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini almış. Fener’e çelme takmışlardı, Beşiktaş’ı da paramparça ettiler bugün.

• Sinir Bozucu
Reactions: Yakamoz-Asi
Beşiktaş’ta bu akşam bazı kelleler alınır. Oyuncu, hoca veya yönetim hangisi olur bilmiyorum ama infaz var orası kesin.

Mert havayı yanlış kokladı ve maçtan kaçmayarak yine rezil oldu. Ben bu kadar beli dönmeyen kaleciliği en son Onur Kıvrak'ta görmüştüm. Şu rezil kaleciyi milli takıma alma işini bitirsinler. BJK'de aklı varsa Ersin ile devam etsin.

Immobile f/p olarak bu sezonun en kötü transferi.

Göztepe bizim ligin Leipzig'i olacak.

• Aynen
Reactions: Hobbit