Emirhan 5 tane hatalı gol yedirsin Sametten iyi stoperBunlar hafta içi Emirhan neden milli takıma alınmadı diye kafa şişirecekti şimdi susarlar umarım.
Net kırmızıya itiraz edip kırmızıyı yiyip takımı daha demorilize etmiş. Orkundan farkı yok şu yaptığı amatörlüğün.
İkisinin de topçu olmadığını kabul ediyorum.Emirhan 5 tane hatalı gol yedirsin Sametten iyi stoper
------
Net kırmızıya itiraz edip kırmızıyı yiyip takımı daha demorilize etmiş. Orkundan farkı yok şu yaptığı amatörlüğün.
Maç arka planda açıktı, sen sadece sesini duydun.GS berabere kaldı diye Fenerinde berabere kalması gerekiyordu. Takım şaşırttı (maça bakamadım)
Hayır o da yoktu. Ben evde değildim. Komple maç hakkında bir fikrim yoktu. Kuzenimin Insta güncellemesinden sonucu öğrendimMaç arka planda açıktı, sen sadece sesini duydun.
FB'm bu sezon daha iyi çünkü, maşallah. ❤️GS berabere kaldı diye Fenerinde berabere kalması gerekiyordu. Takım şaşırttı (maça bakamadım)
Uuuuu bambaşka bir totem.Hayır o da yoktu. Ben evde değildim. Komple maç hakkında bir fikrim yoktu. Kuzenimin Insta güncellemesinden sonucu öğrendim![]()