Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | Trendyol Süper Lig Derbi Özel (11.Hafta)

TenTen

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
7,047
Puanı
610
1000020209.jpg

Trendyol Süper Ligde derbi haftasının ikinci gününde ligin 3. ve 4. sırasında bulunan Fenerbahçe ve Beşiktaş bugün Tüpraş Stadyumunda karşı karşıya geliyor.

Derbi haftasının ilk gününde rakiplerin puan kaybetmesi ile bu şansı değerlendirmeyi isteyen iki takımın mücadelesi Bein Sports 1 ekranlarından yayınlanacak. Maç saat 20.00'de başlayacak.

Derbi maçı hakkındaki yorumlarınızı konu başlığı altına yazabilirsiniz. İyi Seyirler Dileriz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Kağıt üzerinde Fenerbahçe şanslı gözüküyor ama konu Fenerbahçe olduğu zaman hiçbir kağıt işlevini yapamaz...

Beşiktaş ve Sergen Yalçın hırslı gelecek ve haklı olarak sıkıntılı süreçlerine dur demek isteyecek..

Bence Fenerbahçe tam bir süpriz..Hiçbir fikrim yok...Yeri geliyor Lig sonuncusu ile oynarken ecel terleri döküyor...Yeri geliyor 15 dk da 3 gol atıyor...

Galatasarayın puan kaybettiği bir haftada,puan alması şart ama karşılıklı ikramı seven bir takımız..

İzleyip göreceğiz.

• Okudum
Reactions: 12.Adam
BJK çıkabilecek en iyi kadro ile çıkıyor. Toure tek forvet işi tutarsa bu kadro Ndidi'nin ne verdiğine de bağlı alır yürür.

Futbolun yazısız kuralları gereğiyle bugün Cengiz'in skor katkısı vermesi gerek.

Mis gibi bir kontra golü geldi. Toure rezil pas verdi ama Cerny harika kesti. Osterwolde'de güzel uyuyunca adam rahat rahat yükseldi, havada asılı kaldı ve tak diye köşeye bıraktı.
------

Hoca ne uyarması ya? Oosterwolde hem kontrayı kesti hem de direkt faul yaptı buna sarı vermeyecen de neye verecen?

Son düzenleme:
Adamların başkanlarına bir saat önce 30 oy gelse yönetimleri düşecekti gittiniz şunlardan hemen iki gol yediniz ve yemeye de devam edeceksiniz. Sayenizde GS yine şampiyonluk şansını yükseltiyor.

Fenerin kalesi neden boş gelen içeri giriyor. Ederson'a ayakları iyi diyorlar da herifin kolu yok.

Orkun bu sezonun en balon transferi. Geldiği günden beri oyuna zaten katkısı yok bir de gitti yaptığı harekete bak. Taraftar ve Sergen neye itiraz ediyor? Hakem zaten direkt kırmızı vermeliydi.

Bu kart BJK için kırılma anı. FB buradan dönemezse Tedesco paket.

• Güldürdün
Reactions: Alemdar
Orkun ve Sergen üstüne tribün gereksiz gerildi. Sanki geride olan onlardı. Yok yere FB tarafını gaza getirdiler. İsmail ateşi yaktı bu gece stad yakmalı bir son bekliyorum.

Kırmızı karttan sonra BJK taraftarının Ali Şansalan'a sövmesine hâlâ gülüyorum. Adamın maçla gram alakası yokken hakemin soyadını bilmedikleri için buna küfür ettiler. :D

Fenerbahçe, İsmail'in golüyle skoru 2-1 yaptı

Bu maçı kırmızısız zaten Fenerin alması lazım izlemiyorum o yüzden yorum yapamayacağım şu an tek diyeceğim bu maçı kazanamazsa Fenerden bir halt olmayacağı

Tedesco'nun paketini iptal edelim isim olarak Sergen ile değişelim.