konya maçına bakıyormusun adamlar sakatlandı konya forvetsiz kaldıKadro kalitesi olarak maçın aşırı rahat geçmesi lazım aslında
Bu kadar kişinin bu kadar tedbirli konuşmasındaki sebep hocanın coşkusuz futbol oynatması
Bu işler öyle olmuyor ama. Ben sistemli hangi konuyu açsam puan kaybı oluyordu son zamanlarda, şimdi sende elinin uğuru ile bize puan getireceksin@Dosi geçen haftaki GS'nin puan kaybetmesinden sorumlu olduğu için bu hafta imkansız ötesi fakat olur da FB puan kaybederse ödeşmiş oluruz ve evli evine köylü köyüne dönmüş olur, aksi taktirde puan davası devam etmeye devam eder.
Derin GS buraya da el atmış.11'ler konuya eklendi. Yalnız konuyu dalgınlıkla şöyle açmışım ve bu saate kadar da böyle kalmış, biriniz de dememişsiniz ki bu nedir
Ekli dosyayı görüntüle 95579
@Dosi @xdragxx @bazinga @emreemreu
Sakatlandı.Vay, Novak tercihi ilginç. Yalnız Serdar olsaydı keşke Lemos yerine.
Yedeklerde Samatta niye yok bu arada?
Uğurunu kat diye11'ler konuya eklendi. Yalnız konuyu dalgınlıkla şöyle açmışım ve bu saate kadar da böyle kalmış, biriniz de dememişsiniz ki bu nedir
Caner yok bana ilginç tercih geldi.... birde Cisseye güvenim yok umarım beni mahçup eder.
Bizim için rakip fark etmiyor. Beşiktaşlı arkadaşların fark etmesi gerekir diyeceğim de forumda yok gibi bir şey @Gerekli24 dışında.11'ler konuya eklendi. Yalnız konuyu dalgınlıkla şöyle açmışım ve bu saate kadar da böyle kalmış, biriniz de dememişsiniz ki bu nedir
Fener hariç tüm takımları tutan @DarkLegenD 'i unuttunBizim için rakip fark etmiyor. Beşiktaşlı arkadaşların fark etmesi gerekir diyeceğim de forumda yok gibi bir şey @Gerekli24 dışında.
Ona Fenerbahçe dışındaki tüm takımlar aynı geldiği için fark etmemesi zaten normal.Fener hariç tüm takımları tutan @DarkLegenD 'i unuttun
Keşke Serdar ile başlasaydı maça.Maça çok iyi başlayıp golü yedik. Lemos rakipler için ne güzel yumuşacık defans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?