Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 22.Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere sonuçlanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
Bu ne kolay soru hocam
Şampiyonluk şansı kalmadıysa isterse 10 tane yesin

Peki Fener'in yine şampiyonluk şansı yok. GS kazanırsa şampiyon olacak ve sen de şampiyon olacaksın, kazanamazsa TS şampiyon olacak sen ise 6.olacaksın. Gerçi bunda da net şekilde kicktip 6.lığı tercih edilir kolay oldu bu da

Reactions: xdragxx
Bizim pozisyonları TS bulsa 5'lik ederlerdi. Nwakaeme ve Ekuban çok ters adamlar. Rosier ve Josef bile dayanamadı. Rıdvan'ın fiziği yetmedi. En azından bir beraberlik koparmalıydık ama sıkıntı yaratılacak bir durum yok.

Reactions: Gerekli24
Reactions: Tolstoyevski
Abdullah Avcı'nın çelme takacağı belliydi. Trabzon son 20 dk hariç bence daha iyi gözüken taraftı.

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi lider yapması da garip bir durum oldu.

Kesinlikle şansızsdık bir tane bilardo topu gibi gol oldu. Bir tanesi de bence rezillik ceza sahası içinde bütün Trabzonsporlu oyuncular boşta. Adam çalım attıktan sonra kime atsa boşta.

Reactions: DarkLegenD
Oğlum tövbe de ne Abdullah Avcı'sı

Sonunu getiremeyen adamın bizde işi olmaz boşver Apo'yu falan
Ver arkasına 90 dakika boyunca susmayan 50.000 fanatiği, takım savunmasını oturtmayı ve takıma topsuz oyunda pozisyon aldırmayı öğretmesi için sabret, bak bakalım sonunu getiriyor mu yoksa getiremiyor mu.

Oğlum tövbe de ne Abdullah Avcı'sı

Sonunu getiremeyen adamın bizde işi olmaz boşver Apo'yu falan
Ben çok seviyorum ya hocayı. Sonunu getiremiyor da Başakşehir ile kim getirebilir ki koca camialara karşı.
Okan Buruk diyeceksin de pandemi olmasa ve Trabzon ağır saçmalamasa olamıyordu şampiyon. Bu sezon gördük zaten Başakşehir'i.
İstikrarsa istikrar başarıysa başarı taktikse taktik var tüm bunlar adamda. Valla ben istiyordum sene başında da keşke o gelseydi.