Pastacı kim?Bu alanları yakaladık ama şutu bulup atamadık. Koy Bakasetas'ı çıkar pastacıyı. 3-1 yapacaz maçı Mucib.
------
İmkansızı iste , efsane ol1-1 iyidir iyi
Son düzenleme:
Pastacı kim?Bu alanları yakaladık ama şutu bulup atamadık. Koy Bakasetas'ı çıkar pastacıyı. 3-1 yapacaz maçı Mucib.
İmkansızı iste , efsane ol1-1 iyidir iyi
Gönlünden geçen ne peki?Maç dönerse Kicktipp'te tam puan alıyorum, dönmezse lider Fenerbahçe.
Dönmemesi.Gönlünden geçen ne peki?
Aradığım cevaptı. Takımımıza yarayan her skor varsın bize 0 puan kazandırsın. @Tolstoyevski her seferinde 3 puan mı yoksa şu mu diye hep nabız kontrolü yapar. Bu cevaptan sonra artık bize o tarz sorular sormayı bıraksınDönmemesi.
Beşiktaş çok güçlendi. Biz üst üste iki çok maç oynayacağız. Sonra yakalaması zor olabilir.
Bu parça sana gelsin.Ver Müzüğü Ertem.Güzel güzel Tahmin liginde alırız yine 3 puanı önemli olan Beşiktaş'ın yenilmesi
bu trabzon 2-1 e bağladı @DosiGönlünden geçen ne peki?
Diyelim ki ligin son haftası ve Fener'in şampiyonluk şansı kalmamış. Eğer Fener kazanırsa ya da berabere sen kicktipte 5.olacaksın, Fener kaybederse sen Kicktipte şampiyonluk olacaksın. Kazansın mı isterdin kaybetsin mi?Aradığım cevaptı. Takımımıza yarayan her skor varsın bize 0 puan kazandırsın. @Tolstoyevski her seferinde 3 puan mı yoksa şu mu diye hep nabız kontrolü yapar. Bu cevaptan sonra artık bize o tarz sorular sormayı bıraksın
Bu ne kolay soru hocam Şampiyonluk şansı kalmadıysa isterse 10 tane yesin :Diyelim ki ligin son haftası ve Fener'in şampiyonluk şansı kalmamış. Eğer Fener kazanırsa ya da berabere sen kicktipte 5.olacaksın, Fener kaybederse sen Kicktipte şampiyonluk olacaksın. Kazansın mı isterdin kaybetsin mi?
Olabilir, renktaşım.Tarihin en büyük Beşiktaş düşmanı Abdullah Avcı herhalde
trabzonun her maçına 2-2 dedim her maçı 2-1 bitiyorTrabzonspor'u tebrik ediyorum tamamen hakkıyla aldı maçı ancak kaleci başka olsaydı en azından berabere bitirirdik .
Puan kaybedecek takıma kaybettik o yüzden normal karşılıyorum. Fenerbahçe de puan kaybedecektir zaten mutlaka ama şimdi kesin şampiyon gibi havaya girer bazıları