Beşiktaş 1-2 Trabzonspor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 22.Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere sonuçlanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
Ben Avrupa'dan bir takım çalıştırmasını çok istiyorum ya, Türkiye'de onun düzenini oturtmasına sabır gösterecek kulüp sayısı yok denecek kadar az. Zaten Beşiktaş'a gittiği dönem kendisini Sevilla'nın da istediği söylentileri mevcuttu bilmiyorum ne kadar doğru, keşke o dönem tercihini oradan yana kullansaydı...
Beşiktaş ona hiç uygun değildi zaten kimya uyuşmadı direkt. Dediğin gibi Avrupa yapması daha iyi olurdu ama baktığımız zaman Trabzon için de Avcı'ya hiç uygun değil denebilirdi ki ben de dedim ama gerçekten olumlu anlamda şaşırttı. Trabzonspor gibi kaos dolu bir takımı bile bu kadar kısa sürede havaya soktuysa bu pek çok şeyi kanıtlar bence. Saygım her geçen gün artıyor kendisine umarım böyle devam eder.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Sherlock
Sadece 1 yıl çalıştırdığı U17 ile şampiyonluk yaşadı. 10 yılı zaten Başakşehir/İBB'de geçti. .
İşte diyorum 10 yıl çalıştı bir zahmet orada bir şeyler yapsın. Elinde de kötü kadro yoktu. Sırf sadece Visca bile takım için çok önemli oyuncu. 17 performansını yeni öğrendim. Ancak A Milli Takımda da çok başarısız oldu diye hatırlıyorum. Benim için kendini kanıtlamış biri değil. Taktık vs. gibi işler de bizim ligde zaten sabır yok bunu kendi de çok iyi biliyor. Özellikle 3 büyük takımda bunu yapamazsın.

İyiler de kazanır bir gün elbet ki o da kazanmaya başladı...
2018/2019 şampiyonluk maçında GS'yi tutmuştum, yeni yeni ligi izlemeye başlamıştım. Keşke oradan galibiyetle çıksaydı da şu milletin çenesini bir kapatsaydı.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Şöyle adamın sözleşmesinde şöyle bir madde var fesih durumunda takım bulana kadar parasını Beşiktaş ödeyecek. Bir takıma transfer olması durumunda 12 milyon TL almazsa kalanını Beşiktaş ödeyecek. Benim bildiğim bu.
Bu durumda Abdullah Avcı'nın yaptığı yanlış ne tam olarak, bu durumdan ötürü onu eleştirmek yerine bu saçma sapan sözleşmeyi yapan yönetimi eleştirmen gerekmiyor mu? :A
Hocaam skljgklsjkks
Sevilla ve Beşiktaş arasında kalsa Beşiktaş'ı mı tercih eder sence yapma :A
Hocam olayın iç yüzünü bilemeyiz. Sezon başında aynı Sevilla, İrfan Can için teklif yapmıştı ama gitmedi mesela. Beşiktaş'tan aldığı sözler olmuştur, burada bir takımı şampiyon yapmak istemiştir bilemeyiz motivasyonunu ve şartları. Mehmet Demirkol gibi futbol basınının önde gelen birçok ismi doğrulamıştı diye hatırlıyorum Sevilla'dan teklif aldığı konusunu o dönem. :D
Beşiktaş ona hiç uygun değildi zaten kimya uyuşmadı direkt. Dediğin gibi Avrupa yapması daha iyi olurdu ama baktığımız zaman Trabzon için de Avcı'ya hiç uygun değil denebilirdi ki ben de dedim ama gerçekten olumlu anlamda şaşırttı. Trabzonspor gibi kaos dolu bir takımı bile bu kadar kısa sürede hava soktuysa bu pek çok şeyi kanıtlar bence. Saygım her geçen gün artıyor kendisine umarım böyle devam eder.
Sergen Yalçın'ın müsait olması durumu da etkiledi akıbetini o dönem, dediğin gibi uyuşmazlık olduğu net bir şekilde ortadaydı Beşiktaş ile arasında. Kadro olarak da zayıf bir Beşiktaş'a gitmişti bence bu arada, yani çok fazla etken mevcuttu. Trabzonspor başarısı beni de şaşırttı ne yalan söyleyeyim, müthiş başladı müthiş devam ediyor ama Trabzonspor'un basınının, şehrinin, yönetiminin sağı solu belli olmuyor. Her an, her koşulda yiyebilirler hocayı. Umarım kendini tekrar kanıtlayacak kadar takımın başında kalır sonra ilk fırsatta Avrupa yapar.
İşte diyorum 10 yıl çalıştı bir zahmet orada bir şeyler yapsın. Elinde de kötü kadro yoktu. Sırf sadece Visca bile takım için çok önemli oyuncu. 17 performansını yeni öğrendim. Ancak A Milli Takımda da çok başarısız oldu diye hatırlıyorum. Benim için kendini kanıtlamış biri değil. Taktık vs. gibi işler de bizim ligde zaten sabır yok bunu kendi de çok iyi biliyor. Özellikle 3 büyük takımda bunu yapamazsın.
Ya öyle bir anlatıyorsun ki sanki Visca falan süper star olarak geldi Türkiye'ye, Visca ilk geldiği dönem ismini bilen bir kişi bile yoktur muhtemelen. :A Aynı şey diğer birçok futbolcu için de geçerli.

Abdullah Avcı, Fener'in teknik direktörü olsa destekler misin? :A
Birden fazla şartın sağlanması lazım.

1- FB'de sevdiğim birçok ismin olması gerek. Gustavo, Pelkas mesela. Ozan Tufan'ın ya sürekli yedek kalması lazım ya da takımda hiç bulunmaması.
2- BJK'nin matematiksel olarak yarış dışı kalması.
3- GS yarışın içindeyse eğer, orada sevdiğim bir ismin olmaması gerekiyor. Diagne tek başına GS'yi desteklemem için yeterli mesela.
4- Sempatik, keyif veren bir takımın (19/20 Sivasspor'u örneğin) varolmaması da gerekiyor.

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Bu durumda Abdullah Avcı'nın yaptığı yanlış ne tam olarak, bu durumdan ötürü onu eleştirmek yerine bu saçma sapan sözleşmeyi yapan yönetimi eleştirmen gerekmiyor mu? :A

Hocam olayın iç yüzünü bilemeyiz. Sezon başında aynı Sevilla, İrfan Can için teklif yapmıştı ama gitmedi mesela. Beşiktaş'tan aldığı sözler olmuştur, burada bir takımı şampiyon yapmak istemiştir bilemeyiz motivasyonunu ve şartları. Mehmet Demirkol gibi futbol basınının önde gelen birçok ismi doğrulamıştı diye hatırlıyorum Sevilla'dan teklif aldığı konusunu o dönem. :D

Sergen Yalçın'ın müsait olması durumu da etkiledi akıbetini o dönem, dediğin gibi uyuşmazlık olduğu net bir şekilde ortadaydı Beşiktaş ile arasında. Kadro olarak da zayıf bir Beşiktaş'a gitmişti bence bu arada, yani çok fazla etken mevcuttu. Trabzonspor başarısı beni de şaşırttı ne yalan söyleyeyim, müthiş başladı müthiş devam ediyor ama Trabzonspor'un basınının, şehrinin, yönetiminin sağı solu belli olmuyor. Her an, her koşulda yiyebilirler hocayı. Umarım kendini tekrar kanıtlayacak kadar takımın başında kalır sonra ilk fırsatta Avrupa yapar.

Ya öyle bir anlatıyorsun ki sanki Visca falan süper star olarak geldi Türkiye'ye, Visca ilk geldiği dönem ismini bilen bir kişi bile yoktur muhtemelen. :A Aynı şey diğer birçok futbolcu için de geçerli.
Robinho Dembaba Clichy bu adamlar sonradan patlama yapmış isimler tabi.

Visca kariyerini Başakşehir'de geçirdi ama bu Avcının oyuncuyu bu kadar iyi yaptığı anlamına geliyor.

Sözleşme konusunda eleştirmiyorum zaten bizde başarısız oldu . Sadece belirtiyorum. Haram zıkkım olsun ne yüzle alıyor gibi bir şey de demedim ama tabi ki hoşlanmadığım bir durum. Büyük takımda sabırlı bir taraftar olmadığını biliyor. Kaldı ki sonra Sergen aynı takıma neler yaptı? Sezon başı Sergen gelse şampiyonduk büyük ihtimalle

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Sherlock
Robinho Dembaba Clichy bu adamlar sonradan patlama yapmış isimler tabi.

Visca kariyerini Başakşehir'de geçirdi ama bu Avcının oyuncuyu bu kadar iyi yaptığı anlamına geliyor.

Sözleşme konusunda eleştirmiyorum zaten bizde başarısız oldu . Sadece belirtiyorum. Haram zıkkım olsun ne yüzle alıyor gibi bir şey de demedim ama tabi ki hoşlanmadığım bir durum. Büyük takımda sabırlı bir taraftar olmadığını biliyor. Kaldı ki sonra Sergen aynı takıma neler yaptı? Sezon başı Sergen gelse şampiyonduk büyük ihtimalle
Yok öyle demediğini biliyorum ama sanki Abdullah Avcı'yı da suçluyormuşsun gibi algıladım sözleşme meselesiyle alakalı az da olsa. Sonuçta adam bir sözleşme imzalamış, bu sözleşmeden doğan haklarını almasından daha doğal bir şey yok diye düşünüyorum. Hoşlanmamanı anlayabiliyorum ama tabii.

Beşiktaş için Sergen'in ifade ettiği anlam ile Abdullah Avcı'nın ifade ettiği anlam arasında çok fark var, kulübedeki oyunculardan tut taraftara kadar bu böyle ki çok normal zaten böyle olması. Artı Abdullah Avcı daha çok uzun vadede başarılı olan bir teknik direktör, Sergen Yalçın ise tam tersi kısa vadede. Bunu ikisinin de çalıştırmış olduğu önceki takımlara bakarak anlayabiliriz, zaten Sergen'in de büyük hoca olup olmayacağını Beşiktaş kariyerinin uzunluğu belirleyecek. Özetle kısa vadede ikisinin Beşiktaş başarısı arasında böyle bir fark olması doğal.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Yok öyle demediğini biliyorum ama sanki Abdullah Avcı'yı da suçluyormuşsun gibi algıladım sözleşme meselesiyle alakalı az da olsa. Sonuçta adam bir sözleşme imzalamış, bu sözleşmeden doğan haklarını almasından daha doğal bir şey yok diye düşünüyorum. Hoşlanmamanı anlayabiliyorum ama tabii.

Beşiktaş için Sergen'in ifade ettiği anlam ile Abdullah Avcı'nın ifade ettiği anlam arasında çok fark var, kulübedeki oyunculardan tut taraftara kadar bu böyle ki çok normal zaten böyle olması. Artı Abdullah Avcı daha çok uzun vadede başarılı olan bir teknik direktör, Sergen Yalçın ise tam tersi kısa vadede. Bunu ikisinin de çalıştırmış olduğu önceki takımlara bakarak anlayabiliriz, zaten Sergen'in de büyük hoca olup olmayacağını Beşiktaş kariyerinin uzunluğu belirleyecek. Özetle kısa vadede ikisinin Beşiktaş başarısı arasında böyle bir fark olması doğal.
Benim de dediğim nokta şu üç büyüklerde uzun vadede iş yapamazsın taraftar olsun herkes olsun sabırsız bunu bilmiş olması lazımdı hocanın. Bu ligde 3 maç kaybedince zaten istifa sesleri yükseliyor sen uzun vadeli bir oyun bu takımlarda kuramazsın bir anda oyunu değiştirerek. En azından devam edecek puanlar alman gerekir.

Sergen Yalçın kısa vadede takımı toparlayabiliyor ancak bu uzun vadede de başarılı olamayacağı anlamına gelmiyor dediğin gibi başka bir sebeple gitmezse kulüpten bunu anlarız. Ancak şu an bu kadro ile yapılabilecek en iyi puanı topladı bence.