Beşiktaş İçin Falcao İddiası!

Bonservis bedelinin yarısını alacağız 10 milyon Euro gibi bir rakamdan söz ediliyor, başka ne olacak ki zaten. Bu paragözler devre arası Ersan'ı sattılar. Adım adım şampiyonluğa koştuğumuz şu günlerde bize mutluluk haram 25 gol atan forvet bir daha zor gelir. Gelen 20 atsa yine şampiyon olamıyoruz o da var.
Bu parayla belki adam gibi, eli yüzü düzgün bir kaç tane stoper ve kaleci alırlar iyi tarafından bak :)

Bu parayla belki adam gibi, eli yüzü düzgün bir kaç tane stoper ve kaleci alırlar iyi tarafından bak :)
Hiç sanmıyorum şimdi bunlar harıl harıl Tosic gibi bonservisi olmayan birini arıyorlardır. Oğuzhan gibi adamlar para yoktu mecburen alındılar, alan da İbrahim Altınsay idi. Mario Gomez'i de Galatasaray istemeyyince bize nasip oldu. Yoksa bizimkiler Trabzonspor'un aldığı N'Doye'yi alacaklardı. Allah korumuş bizi.

Hiç sanmıyorum şimdi bunlar harıl harıl Tosic gibi bonservisi olmayan birini arıyorlardır. Oğuzhan gibi adamlar para yoktu mecburen alındılar, alan da İbrahim Altınsay idi. Mario Gomez'i de Galatasaray istemeyyince bize nasip oldu. Yoksa bizimkiler Trabzonspor'un aldığı N'Doye'yi alacaklardı. Allah korumuş bizi.
Hamza beyin özürlüsü ''Burak'tan ve Umut'tan ne fazlası var'' demişti Allahım düşündükçe kafamı duvarlara vurasım geliyor böyle bir köylülük böyle bir spastiklik yok yok yok 😡

Son düzenleme:
Falcao sorunlu uzun zamandur doğrıs dürüst top oynadığı yok ama golcülüğünüde laf yok tabi gelirse hoş gelir Beşiktaş'a bu arada sezon sonu Monaco'ya geri döneceğim felan diyodu.

Gomez'in gideceğine hala inanmak istemiyorum. Falcao büyük topçu, üst seviye bir forvet. Her türlü iş yapar. Dzeko daha da güzel olur. Bu sene iyi bir transfer dönemi geçirmeliyiz, N'doye gibi isimler gündeme bile gelmemeli Allah korusun.

Kim gelirse gelsin Gomez etkisi yaratmaz bence ama takımın diğer bölgeleri korunursa yine çok gol atabilir. Forvet anlamında Türkiye'nin A. Madrid'i olabilir Beşiktaş :)