Kanal D Beş Kardeş - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
bes-kardes-dizi-izle.jpg

Kanal D'nin yeni dizisi "Beş Kardeş" ilk bölümü ile bu akşam ekrana gelecek.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı Beş Kardeş dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor ve başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant, Melisa Sözen ve Tansu Biçer gibi isimler yer alıyor.

Beş Kardeş ilk bölümü ile bu akşam 20.00'de Kanal D'de

Dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman paylaşımlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

İzlemeyi düşünmüyorum ama başarılar diziye O Ses Türkiye'nin yokluğunda ab'de seyirci çeker belki ama haftaya Survivor karşısında işi çok zor olacak.

Bence tutacaktır dizi. Mesela birçok dizi zor günlerde başlamasına rağmen özellikle 2. bölümlerinde güzel bir yükseliş yakaladı. Tüm ekibe başarılar. :)

20.02: Reklam
20.15: Reklam Dönüşü
21.03: 1 Reklam ve Reklam Dönüşü
22.02: 1 Reklam ve Reklam Dönüşü

Son düzenleme:
Yeni Başlayan bir diziye reklam vermek Kanal D'ye mahsus.

Dizinin artısı drama ve komedi olması böylesi daha avantaj Sağlar.

Biraz göz attım diziye. Ekibi özlemişim. Serkan Keskin yine çok iyi. Umarım tutar. :)

Uzun zamandır ilk kez bir yerli dizi izlerken bu kadar zevk alıyorum. :D Dram yönü de komedisi de çok iyi tam L&M kafası :)

Bir Onur Ünlü işi düşünün, o iş izlenmez mi, izlenir. Ben izledim mesela, izlediğime de değdi. Ekip baştan sona alıştığım isimlerle donatılmış olması da ayrı bir sevindirici olaydı.

Leyla ile Mecnun'dan Serkan Keskin, Osman Sonant, Ayşen Gruda ve Köksal Engür.
Şubat'tan Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Melisa Sözen ve Ece Dizdar.
Behzat Ç.'den Fatih Artman ve Serdar Orçin.

Daha önce farklı farklı projelerde yer almış olmalarını saymıyorum bile. Bu haliyle bile birbirlerine çok tanıdık. Uyum sorunu yaşadıklarını sanmıyorum, ki ilk bölüm itibariyle çok samimi bir iş geldi.

Onur Ünlü'yü tebrik etmek lazım. Neden mi? Şairlerin isimlerini karakterlere verdiği için. Hemen yazayım.

- Sait Faik Abasıyanık
- Orhan Veli Kanık
- Turgut Uyar
- Nazım Hikmet
- Aziz Nesin

Müslüm Gürses'i yaşattığı için, "hangimiz sevmedik" dedirttiği için de tebrik etmek lazım.

Dizinin süresi çok uzundu ama sıkmadı. Beş kardeşin hikayesi, hem dram, hem de komedi yönüyle başarıyla yansıtıldı.

Ekibi özlemiştim. İyi bir iş çıkacağını düşünüyordum, ki beni yanıltmadılar. Beş kardeşin hikayesi her geçen bölüm daha keyifli hale geleceğini düşünüyorum.

Bir Leyla ile Mecnun hayranı olarak diziyi çok merak ediyorum ama izlemeye korkuyorum. Eğer seversem birkaç bölüme yayından kalkarsa çok üzülecem. Reytingleri Kanal D için yeterli seviyelere gelmezse 1-2 bölüme kaldırırlar. :(

Bir Leyla ile Mecnun hayranı olarak diziyi çok merak ediyorum ama izlemeye korkuyorum. Eğer seversem birkaç bölüme yayından kalkarsa çok üzülecem. Reytingleri Kanal D için yeterli seviyelere gelmezse 1-2 bölüme kaldırırlar. :(
İzle, merakını gider. Onur Ünlü ve böyle bir ekibin işiyse, sevmemek gibi bir ihtimal yok. Dizinin şimdiden kitlesi var gibi zaten. Zamanla daha da arttırır ve iyi sonuçlar çıkar ortaya. En azından ben inanıyorum. Böyle bir ekip, böyle bir işin harcanması iyi olmaz. :)

İzle, merakını gider. Onur Ünlü ve böyle bir ekibin işiyse, sevmemek gibi bir ihtimal yok. Dizinin şimdiden kitlesi var gibi zaten. Zamanla daha da arttırır ve iyi sonuçlar çıkar ortaya. En azından ben inanıyorum. Böyle bir ekip, böyle bir işin harcanması iyi olmaz. :)
Doğru diyorsun, ama kanalı çok riskli. Umarım dediğin gibi olur. :(
Yarın bakarım gibi. :X

Doğru diyorsun, ama kanalı çok riskli. Umarım dediğin gibi olur. :(
Yarın bakarım gibi. :X
Bütün kanallar riskli, sadece Kanal D değil ki. TRT 1 vardı bir zamanlar, gerçi o da hemen hemen aynı diyebilirim. Reytinge takılma bu kadar. Sonuç olarak hepsi aynı. Reyting reyting reyting... Seviyorsan, hiçbir şeye bakmadan izleyeceksin, o kadar. 🙂

Bütün kanallar riskli, sadece Kanal D değil ki. TRT 1 vardı bir zamanlar, gerçi o da hemen hemen aynı diyebilirim. Reytinge takılma bu kadar. Sonuç olarak hepsi aynı. Reyting reyting reyting... Seviyorsan, hiçbir şeye bakmadan izleyeceksin, o kadar. 🙂
Reytingle ilgili evet doğru diyorsun ama çok severek izleyince yayından kalkdığında çok üzülyorsun o da var.
Hiçbir kanal Kanal D kadar riskli değil. Umarım yolu açık olur dizinin.

Reytingle ilgili evet doğru diyorsun ama çok severek izleyince yayından kalkdığında çok üzülyorsun o da var.
Hiçbir kanal Kanal D kadar riskli değil. Umarım yolu açık olur dizinin.
Küçük Ağa'ya baksana mesela. Senaryoda klişelik var ama ona rağmen tuttu ve geçen sezon çok iyi gitti. Bu sezon düşüşe geçti. Kıyaslama yapmak gibi olmasın ama Beş Kardeş'e bak mesela, senaryoda klişe yok, farklı ve samimi bir iş. İyi başladı ve iyi devam ettirme ihtimali var. Strateji sağlam olursa, her türlü iyi gider. :)

Küçük Ağa'ya baksana mesela. Senaryoda klişelik var ama ona rağmen tuttu ve geçen sezon çok iyi gitti. Bu sezon düşüşe geçti. Kıyaslama yapmak gibi olmasın ama Beş Kardeş'e bak mesela, senaryoda klişe yok, farklı ve samimi bir iş. İyi başladı ve iyi devam ettirme ihtimali var. Strateji sağlam olursa, her türlü iyi gider. :)
İyi de tutan bütün komedi ağırlıklı diziler klişe onu bırak recep ivedik 100. Tekrarında bile reyting alıyor. Leyla ile mecnun bu tns de 0 reyting alır. Bu dizi kaliteli espriler de güzel klişe olmadığı için tutmama riski var.