1.bölümü az önce bitirdim. Yorum yapayım.
Kesinlikle çok iyi karakter analizi yapılarak başlatılmış dizi bu yönünü çok sevdim ve benim için genelde hemen olmaz ama karakterlerin isimlerini hemen ezberledim diyebilirim.
Sait karakteri zaten bambaşka bir oyunculuk sergilemiş hepsinin abisi rolünde ve Babacan tavırları da cuk oturmuş rolüne.
Orhan kardeşler içinde benim en beğenmediğim isim oldu. Rolünü iyi oynuyor ama çokta etkilemedi açıkçası belki diğer bölümlerde ısınabilirim bakalım.
Nazım, zaten Nazım Hikmet'in adıyla da eşdeğer olunca ve yapısal anlamda tipleme olarak bile çok iyi isim seçilmiş bu rol için. Ben çok beğendim hem karakterini, hem yaptığı rolü.
Turgut, bir imam ama komik bir imam. O yaşlı amcayla muhabbetleri güldürdü, müftüye selam demesi de ayrı bir espriliydi zaten.
Aziz, bence kardeşler içinde en ön plana çıkanlardan biriydi Canan'a telefonda küfür ederek konuşması anlarında bayağı güldüm
Canan bence bu role çok iyi olmuş. Tavrı, nidaları falan çok iyi.
Ayşe'n Gruda'nın ismi ne dizide bilmiyorum ama daha sık görmek isterim dizi de bakalım ilerleyen bölümlerde etkisi artacak mı bayağı komik
Çocuk karakterlerin ikisi de harika Melike çok tatlı bir kız ve hem Fransızca hem de Türkçe karışımı konuşunca güzel bir doku oluşmuş.
Balıkçıda çalışan çocuğun Sait'e Adama benzemişsin demesi bayağı güldüm orda
Trafik kazasında Fahriye'nin öldüğü söylendi açıkçası böyle önemli bir ismin ölü olarak dizide yer alması tuhaf geldi bana ama bölüm boyunca öyle bir işlendi ki ben kesin öldü kanaatine vardım ama bölüm sonunda ölmediğini gördüm ve şaşırdım açıkçası.
Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik şarkısı ise bence diziye çok anlamlı bir imaj katmış çok hoş görünüyor. Müzikleri de ayrıca harika dizinin onu da belirteyim. Yarın 2.bölüme geçerim.