FF bazinga (OzaN)

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,332
Puanı
1,059
şikayetleri zamanında değerlendiren herkese eşit yaklaşan ama yinede çoğu konuda kimseye yaranamayan forumun şanssız admini:)
 

endgame

Favori Üye
Katılım
1 Kasım 2010
Mesajlar
9,946
Reaksiyon puanı
14
Puanı
259
Kendisiyle uğraşmaktan, kendisini yormaktan ve kandırmaktan büyük zevk aldığım kişi. Kişi diyorum çünkü kendisi sanal ortamda da fazlasıyla gerçek. :)
 
Katılım
30 Aralık 2011
Mesajlar
301
Reaksiyon puanı
0
Puanı
0
Konum
bölücülüğün olmadığı tek şehir ŞANLIURFA
ben hepinizden daha samimi olucam bu konuda ve gerçek hislerimi belirteceğim...
ozan mı? işte....

1) herkese adil yaklaşıyormuş(ben hariç) külliyen yalan
2) her istediğimizi söylememize izin veriyormuş(ya bırak ALLAH'ını seviyorsan)
3) bir insana, bir üyeye çok kibar çok nazik (külliyen yalan) davranan bir admin.(bana söylediklerini bir bilseniz. kendisi bilir ne söylediğini.)
4) hep kendisini üstün görüp, yazdıklarından kendisinin sanki hayatta hiç küfür etmediğini, hiç belden aşağı konuşmadığını sanacağımız şekilde kendini kamufle eden bir numaralı şahıs.. (insan biraz doğal davranır be.)
5) kendisini hep gizemli şekilde millete gösterip, sanki çok önemli biriymiş gibi göstermeye çalışıp, bizi kendisi hakkında merak ettirmekten çok zevk alan kişi.
6) özellikle de yaşı çok da büyük olamamasına rağmen yazılarında kendisini çok olgun ve yaşlı biriymiş göstermekten çok zevk alan biri.

daha çok diyeceğim şey var aslında. ama şimdilik bu kadar.


not: arkadaşlar bu mesele, ozanla benim aramda olan bir meseledir. kimsenin aramızdaki bu mevzuya girmesini, karışmasını istemiyorum. bu mesaja karşılık bir cevap gelecekse bu sadece ozandan gelsin. ben kimsenin benim adıma bu konu hakkında yorum yapmasını istemiyorum. lütfen bu uyarımı dikkate alın. eğer bana cevap yazarsanız gerçekten kalbinizi kırmak zorunda kalırım, bu konuda çok hassasım gerçekten. samimi olarak söylüyorum kimsenin kalbini kırmak istemiyorum...çünkü ben burda kimseyle mesaj savaşına, dalaşına girmek istemiyorum...

burdan mod. lara sesleniyorum: bu mesajı lütfen silmeyin. ve herhangi bir hakaret olmadığı için de ceza meza kesmeyin..ben bu mesajı ozana özel mesaj şeklinde de gönderebilirdim fakat bu mesaj bu konu ile ilgili olduğu için en doğru yeri burasıdır.
bunlar sadece benim görüşlerimdir. o yuzden ozandan başkasını ilgilendirmez...
son uyarı (beni sevmeyen üyelere): benim adım hakkında konu açılmasın sakın... lütfenn... ben bunu kesinlikle istemiyorum. çünkü benim sizinle bir sorunum yok... olmasında.......
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,059
Reaksiyon puanı
49,717
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumdaki herkesi seven ve bu konuda güzel yorumlarını belirtenlere çok teşekkür eden kişi. :)


şikayetleri zamanında değerlendiren herkese eşit yaklaşan ama yinede çoğu konuda kimseye yaranamayan forumun şanssız admini:)

En isabetli yorum bu olmuş herhalde. Bir üstteki mesaj da bunu destekler nitelikte. :):)
 

takas

Favori Üye
Katılım
18 Kasım 2011
Mesajlar
69,374
Reaksiyon puanı
51,208
Puanı
1,059
forum için elinden geleni yapan iyi bi insan
 

Μαнoni

Favori Üye
Katılım
6 Şubat 2011
Mesajlar
19,683
Reaksiyon puanı
699
Puanı
684
Konum
Kocaeli
Reyting konusunda sanki beni içimi okuyan reyting açıklanmadan taa gece kimin birinci ikinci hatta 3.olacagini hisseden ve daha onceki reytinglere göre oranti kurabilen Tahmin yetenegi spor bölümünde biraz düsük olsada Reyting Tut akıl mantık zeka islerinde bir numara hatta ikili tartismalarda saçma oldugunu bile bile benim bu tartismalar içine girdigimde ops bir cevapla yine herseyi yerine koyabilen Admin Yonetici Olarak Gayet İyi Yonetiyor forumu ama forumun temasi çok çok eskidi artık yeni yüzler bekliyoruz bi degisim bekliyoruz adminim :)
 

DR

Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
30,468
Reaksiyon puanı
10,016
Puanı
1,061
Konum
Türkiye
OzaN admin her şeyi adaletlice yerine getiren birisi. Açıkcası şimdiye kadar kimseye kötü söz söylediğini, kimseyle kavga ettiğini görmedim. İnsanlara hep nazik davranan birisi. Bence forum için elinden gelenin fazlasını yapıyor...