FF bazinga (OzaN)

En isabetli yorum bu olmuş herhalde. Bir üstteki mesaj da bunu destekler nitelikte. :):)

Malum mesaja nasıl cevap vereyim diye düşünüp, alıntı ile işi çözen admin. Müthişsin. :d

ama forumun temasi çok çok eskidi artık yeni yüzler bekliyoruz bi degisim bekliyoruz adminim

Burda diğer okuyanlar da benim anladığımı mı anladı, merak ediyorum. :)

Son düzenleme:
Yakın zamanda foruma yeni bir tema yapmayı planlayan ama 2 hafta sonra başlayacak olan vizelerinden dolayı bunu en erken 1.5-2 ay sonra yapabilecek olan kişi. :):)

Yeni temada çok büyük farklılıklar olmaz görsel yönden bazı yenilikler olur. Beğenen onu kullanır beğenmeyen ise şimdiki temayı kullanmaya devam edebilir elbette. :)
istediğimizi kullanabiliyoruz yani :D iyi iyi ben buna alıştım

Özel mesajlara 1 dakika gecmeden cevap veren bir admin. Malum hepimiz sabirsiziz Ozandan özel mesaj alacagimizda.. Rekoru simdiye kadar 14 saniye. Bakalim Ozan bu rekoru kirabilecek mi? :)

Özel mesajlara 1 dakika gecmeden cevap veren bir admin. Malum hepimiz sabirsiziz Ozandan özel mesaj alacagimizda.. Rekoru simdiye kadar 14 saniye. Bakalim Ozan bu rekoru kirabilecek mi? :)

Yok ya benim özel mesajıma yaklaşık 12 saat sonra cevap veren admin kendileri. :d

Vallahi ben sizi bilmem bana 1 dakika gecmeden cevap veriyor.. Ne 1 dakikasi 45 saniye :F

Adminim demek ki benim mesajlarimi bekliyormus da cevabi da hazirmis :F

Admin online olduğu zaman mesaj yazın herkese en geç 5 dakikada yazar

Offline olacağı ve geç cevap yazmak zorunda kalacağını belirten tek insan:)

Adamın birisi de nezaketine laf etmiş:) Herkes yanlış demek ki bu forumda.

Son düzenleme:
Videolu cevaplarını izlerken ne kadar ponçik biri demiştim. :A

İyi bir insan olduğu her halinden belli ancak kendini forumdan çok soyutladı, bu kadar pasif kalmasını istemiyoruz gerekirse Kaan ile istifa edelim, eski aktifliğine dönmek zorunda kalsın diyorum bazen. :A

Kullanıcı adını değiştirenler kervanına katılan, Fenerbahçeli ve nihayet sinir bozucu avatardan kurtulan üye.

@bazinga

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961