FF bazinga (OzaN)

En isabetli yorum bu olmuş herhalde. Bir üstteki mesaj da bunu destekler nitelikte.

Malum mesaja nasıl cevap vereyim diye düşünüp, alıntı ile işi çözen admin. Müthişsin.

ama forumun temasi çok çok eskidi artık yeni yüzler bekliyoruz bi degisim bekliyoruz adminim

Burda diğer okuyanlar da benim anladığımı mı anladı, merak ediyorum.

Son düzenleme:
Yakın zamanda foruma yeni bir tema yapmayı planlayan ama 2 hafta sonra başlayacak olan vizelerinden dolayı bunu en erken 1.5-2 ay sonra yapabilecek olan kişi.

bence böyle iyi admin yeni temaya gerek yok

Yeni temada çok büyük farklılıklar olmaz görsel yönden bazı yenilikler olur. Beğenen onu kullanır beğenmeyen ise şimdiki temayı kullanmaya devam edebilir elbette.
istediğimizi kullanabiliyoruz yani
iyi iyi ben buna alıştım

Özel mesajlara 1 dakika gecmeden cevap veren bir admin. Malum hepimiz sabirsiziz Ozandan özel mesaj alacagimizda.. Rekoru simdiye kadar 14 saniye. Bakalim Ozan bu rekoru kirabilecek mi?

Özel mesajlara 1 dakika gecmeden cevap veren bir admin. Malum hepimiz sabirsiziz Ozandan özel mesaj alacagimizda.. Rekoru simdiye kadar 14 saniye. Bakalim Ozan bu rekoru kirabilecek mi?

Yok ya benim özel mesajıma yaklaşık 12 saat sonra cevap veren admin kendileri.

Vallahi ben sizi bilmem bana 1 dakika gecmeden cevap veriyor.. Ne 1 dakikasi 45 saniye

Adminim demek ki benim mesajlarimi bekliyormus da cevabi da hazirmis

Vallahi ben sizi bilmem bana 1 dakika gecmeden cevap veriyor.. Ne 1 dakikasi 45 saniye

Adminim demek ki benim mesajlarimi bekliyormus da cevabi da hazirmis

bundan sonra benim msjlarımıda öyle cevaplamazsa isyan başlatıcam

Admin online olduğu zaman mesaj yazın herkese en geç 5 dakikada yazar

Offline olacağı ve geç cevap yazmak zorunda kalacağını belirten tek insan

Adamın birisi de nezaketine laf etmiş
Herkes yanlış demek ki bu forumda.

Son düzenleme:
bir zamanlar en iyi arkadasimken su an sadece admin olarak var benim icin

Videolu cevaplarını izlerken ne kadar ponçik biri demiştim.

İyi bir insan olduğu her halinden belli ancak kendini forumdan çok soyutladı, bu kadar pasif kalmasını istemiyoruz gerekirse Kaan ile istifa edelim, eski aktifliğine dönmek zorunda kalsın diyorum bazen.

Kullanıcı adını değiştirenler kervanına katılan, Fenerbahçeli ve nihayet sinir bozucu avatardan kurtulan üye.

@bazinga

Reactions: 12.Adam and bazinga